Jump to content

2013 Model Yeni Mazda6 Nisan Ayında Türkiye'de Olacak

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 154
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Gökhan

7

• emregc

10

• Onur

28

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bence olmaması iyi olmuş,  frene basınca elektrik üretiyor , tasarruf ediliyor diye  paso frene basacaktı bizimkiler ,  bizde tilt olacaktık yollarda  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence olmaması iyi olmuş,  frene basınca elektrik üretiyor , tasarruf ediliyor diye  paso frene basacaktı bizimkiler ,  bizde tilt olacaktık yollarda  :)

evet ozellikle istanbulda 1 milyon adet satilacagi icin buyuk sorun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ikisi de görünmüyor. Sunroof olmaması da ilginç. Bir de kırmızı istersen + 1.250 TL :)

o kirmizi olayina hic girmiyorum bile cunku boyle bir sacmalik gormedim ben.

kirmizi +para

sunroof yok

i-eloop yok

alinmaz bu araba:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kirmizi olayina hic girmiyorum bile cunku boyle bir sacmalik gormedim ben.

kirmizi +para

sunroof yok

i-eloop yok

alinmaz bu araba:P

Bu durumda Mazda CX-5 daha mantıklı görünüyor ( hem 1 saniye daha hızlı :D ) ama o da Mustafa Abi'ye ayıp olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda Mazda CX-5 daha mantıklı görünüyor ( hem 1 saniye daha hızlı :D ) ama o da Mustafa Abi'ye ayıp olur :D

aslinda surekli bir kiyaslama halindeyim eger yamulmuyorsam, cx-5'de de i-eloop olmadigina gore konfor donanimi olarak birebir ayni aslinda.

yani serti takip yok rvm yok falan filan yani say say ne varsa su andaki cx-5 = mazda6 donanim olarak. yakit tuketimi de ayni gibi. ee? o zaman neden kocaman kasa bi mazda6 alinsin?

hay bin kunduz haha

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ve neden 12 bin TL fazladan ödensin ? :)

Not : Bu arada RVM var her iki arabada da.. Artık o standart donanım oldu sayılır.

rvm var yok demedim

bisi sorcam cx-5'in 2x4 olan (en dusuk modeli) (guleni doverim bilmiyorum) onden cekis mi arkadan itisli mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani serti takip yok rvm yok falan filan yani say say ne varsa su andaki cx-5 = mazda6 donanim olarak.

DEmişsin ondan dedim

Önden çekiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

DEmişsin ondan dedim

Önden çekiş...

onu salla o zaman donanim da iyi degil.

110K olan 4x4 power cx-5 var.. mazda6 nin eslenigi olan alet budur.. yani benim sahsi analizlerime gore.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onu salla o zaman donanim da iyi degil.

110K olan 4x4 power cx-5 var.. mazda6 nin eslenigi olan alet budur.. yani benim sahsi analizlerime gore.

Sınıf ve yükseklik dışında çok benzer

Artıları 4x4 , hızlanması daha iyi ( fabrika verilerine göre ) ve fiyatı daha düşük ama motorundan 5 beygir kaçmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sınıf ve yükseklik dışında çok benzer

Artıları 4x4 , hızlanması daha iyi ( fabrika verilerine göre ) ve fiyatı daha düşük ama motorundan 5 beygir kaçmış :)

beygirini yerim dicem de at eti yemiyorum.. 7KTL fark ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada özellikler bölümünde bir yerde Power bir yerde Sport yazıyor web sayfasında. Bir karışıklık olduğu kesin. Sayfayı sanırım eski modelden kopyala yapıştır yapmışlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada model ismi Power ama tipi Sport yazıyor web sayfasında. Bir karışıklık olduğu kesin. Sayfayı sanırım eski modelden kopyala yapıştır yapmışlar :)

dedim dimi, dedim dimi... kelime hatalari da var bir iki tane. bence donanim listesinde de eksik veya fazla var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beygirini yerim dicem de at eti yemiyorum.. 7KTL fark ediyor.

Daha da fazla. Bayilerin elinde 2012 model Mazda CX-5 ler var. 103 - 105 arasında bırakıyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha da fazla. Bayilerin elinde 2012 model Mazda CX-5 ler var. 103 - 105 arasında bırakıyorlar..

hangisini? 4x4 power olani mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...