Jump to content

2013 Model Yeni Mazda6 Nisan Ayında Türkiye'de Olacak

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 154
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Gökhan

7

• emregc

10

• Onur

28

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

cok durustce soracagım passatın 65 den başladıgı yerde bmw in 95 lerden başladıgı yerde 120000 lirayı gidip turkiyede 100 tane satılacak (cok iyimser bir tahmin) bir araca verirmisiniz eger 10 yıl kullanmayacaksanız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok durustce soracagım passatın 65 den başladıgı yerde bmw in 95 lerden başladıgı yerde 120000 lirayı gidip turkiyede 100 tane satılacak (cok iyimser bir tahmin) bir araca verirmisiniz eger 10 yıl kullanmayacaksanız

Param varsa ve Mazda'yı biliyorsam alırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iEloop bozuk çıktı arabaları geri çağırdılar araçların o özelliği büyük ihtimalle o sebepten ötürü yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iEloop bozuk çıktı arabaları geri çağırdılar araçların o özelliği büyük ihtimalle o sebepten ötürü yok

Var mı bu haberin bir kaynağı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.3 turbo benzinli ve 1.6 dizel motor için çalışmalar devam ediyor arkadaşlar, yurtdışı haberlerde sıkça vurgulanıyor. Mazda6'ya gelir mi bilmiyorum ama 2014'te yeni bir segmentte -nissan juke gibi- ve mazda2'de kullanılacağından bahsediyorlar.

Benim bildiğim Mazda,  Zoom Zoom'u kaldırmadıkça 1.3 motoru Mazda2 den başkasına koymaz çünkü çekmeyen kasa ile Zoom Zoom olmuyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim Mazda,  Zoom Zoom'u kaldırmadıkça 1.3 motoru Mazda2 den başkasına koymaz çünkü çekmeyen kasa ile Zoom Zoom olmuyor...

SKAYACTIV 1.3 motor uzun zamandır Mazda2 de Japonya'da kullanılıyor ama Mazda bu motoru Japonya dışına vermedi henüz :(

http://www.mazdaclubtr.com/22245/mazdadan-yuksek-verimli-skyactiv-g-1-3-motor/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ama Mazda'nın sitesinde Çevre bölümünde i-ELOOP ile ilgili bilgi var.

Mazda Yönetimi siteyi çok yakından takip ediyor ama sanmıyorum ki bu konuda bizi bilgilendirsinler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i eloop u kaldırmadılar zaten sadece bazı arabalarda bozuk çıktı alev alma riskine karşı geri çağrıldı düzeltilip aynen devam edilicek kullanılmaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece dizellerde var o sorun, kapasitörlerin ısınması, potansiyel bir yangın riski çıkarabileceği için geri çağırımlar oldu, 10000 adet civarı.

Türkiye'de böyle birşey olsa, herkes çok sinirlenir ama kullanıcılar markanın bu geri çağırımlarından son derece memnun, teşekkür edenler bile var yorumlarda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece dizellerde var o sorun, kapasitörlerin ısınması, potansiyel bir yangın riski çıkarabileceği için geri çağırımlar oldu, 10000 adet civarı.

Türkiye'de böyle birşey olsa, herkes çok sinirlenir ama kullanıcılar markanın bu geri çağırımlarından son derece memnun, teşekkür edenler bile var yorumlarda :)

bizde kim kimi geri çağırmış allasen :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Babam daha önce bir kamyonun üzerinde görmüştü gürcistandaki lansmana gidiyor diye öğrendim. Dün bursa yolunda yine görmüş tabi bu sefer şirket aracından fotosunu da almış :D acaba bu sefer kime nereye.gidiyor

post-8923-141695293589_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...