Jump to content

2013 Model Yeni Mazda6 Nisan Ayında Türkiye'de Olacak

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir noktaya kadar ama...

;)

Hiç bir şey vazgeçilmez değildir !!

:tey:

arabanın motor yağ kapağı için 3 hafta beklenir mi :) buna aşk değil enayilik denir.adamlar resmen sen enayisin diyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 154
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Gökhan

7

• emregc

10

• Onur

28

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu 1.6 dizel motorun herhangi bir kaynağı var mı ? mazda globalde hiç göremedim.

Mazda Türkiye söyledi valla biz onların yalancısıyız :)

bu Mazda 3, 2013 sonu

Shinari Mazda 6, 2012 sonu,

her ikisi de 1,5lt Skyactiv Çift Turbo- Dizel, 6 ileri Otomatik şanzıman...

kesin olan tek bilgi <100g/km emisyona sahip olacaklar ve ultra yüksek dayanımlı çelik bu araçlarda da kullanılacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda-Usa'dan yeni Mazda6'yı incelerken dikkatimi bir şey çekti. Donanımları aynı olur mu bilmiyorum ama eğer olursa 117.000TL ödeyerek alınacak arabada sadece şoför camı tek hareket ile otomatik açılıp kapanıyor. Yine sadece şoför camı kumandası aydınlatmalı. Bunlara bakmamın nedeni de arabama binen Mazda kullanıcısı olmayan insanların ortak dile getirdikleri olumsuzluklardı. Ayrıca bu özellikler bildiğiniz gibi 2010 Mazda3'de mevcuttu ama takip eden yıllarda çıkarıldı. D sınıfı bir araçta olmamasını yadırgadım açıkçası. Ön cam ısıtmayı da göremedim ama herhalde ben görememişimdir vardır kesin diyorum.

Diğer bir konu da Mazda skyactiv-d motor teknolojisine yatırım yaptı ve Mazda6 dizel versiyonu bu motorla üretiliyor. Dönüp de neden konvansiyonel turbolu bir dizel motor versiyonu üretsin bana çok mantıksız geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guncelleme:

az once kontrol ettim fiyatlari guncellemisler:

BMW 320d xDrive Sedan Otomatik 1995 4 / 4 184 53.950 54.724 128.885

128K ya indi fiyat

fark su anda 11K

bir onceki entrimde 16K idi :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BMW Xdrive mi 128K? o zaman direkt arkadan itis versiyon daha ucuzdur tahminimce.

Yeni yilda 13 gunluk tatilimde sixt'den kiraladim 2013 Bmw 320D . tek kelime ile zippppkin gibi alet! gorunus olarak yeni Mazda 6 'dan acik ara daha saglam ve etkileyici gorunuse sahip. 128K lik 320D hangi donanima sahip bilmiyorum ama start-stop , 8 ileri sanziman , sport-comfort-eco butonu ve islevi! , kapi kollarinda led aydinlatma vs gibi inanilmaz hos extralari var BMW'nin. O araci secip kiralama amacim uzun sureli test etmekti ve Rusya'da BMW 320D - Yeni Mazda6 arasinda 10.000 USD fiyat farki var. İzmir-İstanbul yaptim BMW ile ve 4.5 lt mazot tukettigini gordum fissssek gibi 184 bg e ragmen. Kisacasi , CX5 alirken yaptigim "marka takintisi" hatasini kesinlikle yapmayacagim. Vergisi,kaskosu ayni servisi nerede ise ayni olan BMW 'yi XDrive olarak alacagim ilk firsatta nasipse.  karsilastirmadigim tek sey kaldi o da yedek parca.Kaza sonrasi Mazda 3 'umun sadece ledli sol arka stop una 400 USD verdigim icin eminim, Mazda 6'nin yedek parcalari BMW den ucuz olmayacak :) Hatirlarsaniz sizin de yardiminizla Mazda 3'un yerine Toyota Camry'de karar kilmistik bir ust sinif olarak. İyi ki cok dusunmeme ragmen o anki sartlari zorlayip Camry bile almamisim! BMW sozunu tuttu, super fiyata super 3 serisi ile girdi yeni yila :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün aldığım otohaber dergisinde Mazda 6 nın lizbondaki test sürüşü var içinde de şöyle bir başlık var yazıyı aynen yazıyorum  :)

Japon markanın Ar-Ge Ünitesi Başkan Yardımcısı İchiro Hirose "yakın zamanda 1.6 motor gelecek mi" sorumuza 1.5 lt lik bir ünite geliştirdiklerini ve bunun en kısa sürede Mazda modellerinde kullanılacağını müjdeledi. Bu habere en çok Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul'um sevindiğini de söylemeden geçmeyelim. Ne zaman mı ? İşte o kesin değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vatandaş zaten Mazda'yı  tanımıyor, BMW Mazdayı  prestijde ikiye katlar der , BMW dizel ve daha performanslı , ikinci elide var der, BMW alır bu paraya ...

Fuarda Mazda 6 ya binen çift aklıma geldi ,  kadın, "BMW den daha güzelmiş bu araba bunu alalım" demişti kocasına fakat bu rakamlara eşini ikna etmesi için kocasından fazla  Mazda6 ya aşık olmuş olması lazım...

Yani bu araba yine Mazda aşıklarına gidecek gibi görünüyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guncelleme:

az once kontrol ettim fiyatlari guncellemisler:

BMW 320d xDrive Sedan Otomatik 1995 4 / 4 184 53.950 54.724 128.885

128K ya indi fiyat

fark su anda 11K

bir onceki entrimde 16K idi :P

Bmw'deki o fiyatı biraz daha aşağı çekeriz Onur. Arada fiyat farkı kalmayabilir ve hatta Mazda 6'nın bile altına düşebilir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla geç kalmışız kurulmuşu var :D Bundan sonra biz kursak da yaşatmazlar bizi :D Bugüne kadar bir BMW yi en fazla dışarıdan görmüş biri olarak zaten hiç şansım yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla mantik ve fiyatlar bu sekilde devam ederse hepimiz bmw ye, merso ya gecicez gibi )) Mazda'dan ziyade genel bi oto forum haline gelmemiz gerek bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama burak mod, yani napalim soyle.. zorumuza gidiyo :)

Cebinde 117.000 TL si olan kişi için haklısın. 11K fark varken Mazda6 tercih etmek için gerçekten Mazda fanatiği olmak gerekir.

Bu arada şunu da söyliyeyim, Nurkan Bey'in i-eloop vurgusu da bana RVM'i hatırlattı.

Bunu Türkiye'ye ilk Mazda getirir ( hali hazırda başkası getirmedi ise ) ama VW reklamını yapar herkes VW getirdi sanar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla mantik ve fiyatlar bu sekilde devam ederse hepimiz bmw ye, merso ya gecicez gibi )) Mazda'dan ziyade genel bi oto forum haline gelmemiz gerek bence :)

Hiç fena fikir değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cebinde 117.000 TL si olan kişi için haklısın. 11K fark varken Mazda6 tercih etmek için gerçekten Mazda fanatiği olmak gerekir.

Bu arada şunu da söyliyeyim, Nurkan Bey'in i-eloop vurgusu da bana RVM'i hatırlattı.

Bunu Türkiye'ye ilk Mazda getirir ( hali hazırda başkası getirmedi ise ) ama VW reklamını yapar herkes VW getirdi sanar..

Olacağı da bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyata mazda almak enayilikten başka bişey değil bence.en fazla 80 90 bin verilir  bence.almayı düşünüyordum ama bundan sonra zor gibi görünüyor......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyata mazda almak enayilikten başka bişey değil bence.

bu kötü bir ifade olmuş, aynı şeyler cx-5 için de söylenmişti ama Türkiye'den 137 müşterisi çıktı, paraya kıyıp çok istediği bu arabayı almayı isteyecek insanlar mutlaka çıkacaktır, biraz düşünerek yazın böyle şeyleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...