Jump to content

Mazda3 Sedanlarda, Kumanda İle Bagaj Kapağını Kaldırma

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazdanın bagaj amartisörleri sanırım 300N lik ve amartisör başları sökülmüyor ben samsunda oturuyorum burada en fazla 470 N  lik bulabildim 500 veya 550 lik iyi olabilir

470 kaldırmaya gene yetmedi.Bagajın atması  için 3-4 cmlik yay koydum çok uzun olunca kabaj yüksek attı .kısa olunca ilk başlangıç enerjisini vermedi.en uygunu deneme yanılma yöntemiyle buldum.550N lik amartisör taksaydım belkide yaylara bile gerek kalmayacaktı.

yalnız bagajın kapanması biraz sertleşti oda mesele değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdanın bagaj amartisörleri sanırım 300N lik ve amartisör başları sökülmüyor ben samsunda oturuyorum burada en fazla 470 N  lik bulabildim 500 veya 550 lik iyi olabilir

470 kaldırmaya gene yetmedi.Bagajın atması  için 3-4 cmlik yay koydum çok uzun olunca kabaj yüksek attı .kısa olunca ilk başlangıç enerjisini vermedi.en uygunu deneme yanılma yöntemiyle buldum.550N lik amartisör taksaydım belkide yaylara bile gerek kalmayacaktı.

budur ya , helal olsun , denizlide 550n lik amörtisör bulursam takıp denerim burdan paylaşırım , bir sorum olacak yayı nereye yerleştirdiğinizi öğrenebilirmiyim birde yayın büyüklüğü felan foto koyarsan çok memnun olurum , emeğine sağlık ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o yayların amortisorlerin yakından çekilmiş fotoğrafını koyabılır mısın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun eskisehire gidicem bakalim. Gidince bu amortisor olayina bakcam umarim yapabilirim bulabilirsem taktiririm belki

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisor bağlantı bölgeleri çökmesin 1-2 ay içerisinde.

550N dediğiniz şey 55Kg yapıyor, tek noktaya ve sürekli baskıda. Birde hızlıca bagajı kapatmaya çalışıyorsunuz, yani bu kuvveti yeniyorsunuz, 70Kg ile sıkışıyor belkide...

En azından 2-3 yıl içinde bagaj kapı menteşelerinde problem beklerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

valla benim focus ııı sedanım da anahtara çiftt tıklamayla açılan bagaj kapağı vardı ve gerçekten çok işe yarıyordu özellikle ellerin doluyken ve bir de pis yağmurlu çamurlu zamanlarda :) keşke mazda 3 de yapsaymış bunu onca teknolojiyi yapan bunu neden yapmaz ki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Foto video yalan oldu yapan arkadaş fake video yükledi sanırım ,içerden biri açıp koltuğu kapatıp saklanıyo sanırım :)

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...