Jump to content

Mazda 929 Royal Classic

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 231
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

18

• NeBiAnd

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

1o günü gecmiyor genelde ebaydan aldıgım parçaların gelmesi

benim araba 90 model ama kaza yapmıştım ya parçası gelemedi hala babamı da sıkboğaz etmek istemiyorrum 2 :-[ hafta oldu işte
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim araba 90 model ama kaza yapmıştım ya parçası gelemedi hala babamı da sıkboğaz etmek istemiyorrum 2 :-[ hafta oldu işte

gelmek üzeredir gec kargolanmışta olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zordur tabi ben spoiler için 1 gün bıraktımda ne zor geldi

sen spoiler için diyosun benim ki bi de yamuldu onu öyle görmek var  gözümden yaş geldi vala  :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sen spoiler için diyosun benim ki bi de yamuldu onu öyle görmek var  gözümden yaş geldi vala  :'(

nihayetinde araba bu bu kadar baglanmamak gerek tamam bende cok seviyorum arabamı ama daha cok sevdigim seylerde var  araba sonucta yanii üzme o kadar kendini babayla aranı sıkı tut yenisine binersin :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nihayetinde araba bu bu kadar baglanmamak gerek tamam bende cok seviyorum arabamı ama daha cok sevdigim seylerde var  araba sonucta yanii üzme o kadar kendini babayla aranı sıkı tut yenisine binersin :D :D

iyi de 2 hafta önce ilk arabam pert oldu bunun frenleri patladı  ölepilirdim bu sefer dedim arabasız kaldım kendi arabasını verdi ama acayip bişey  bak kaşıntı geldi izmir 50 derece ve ben araba kullanmak istiyorum duşa girip çıkıcem dışarı araba sevdası bi başka yaa O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...