Jump to content

Mazda 929 Royal Classic

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

iyi de 2 hafta önce ilk arabam pert oldu bunun frenleri patladı  ölepilirdim bu sefer dedim arabasız kaldım kendi arabasını verdi ama acayip bişey  bak kaşıntı geldi izmir 50 derece ve ben araba kullanmak istiyorum duşa girip çıkıcem dışarı araba sevdası bi başka yaa O0

valla gecio zamanla :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 231
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

18

• NeBiAnd

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

gençken ki bu senin yaşlarına tekabül ediyor :2funny: 1o kelimemden 9 u arabayla alakalıydı :clap:

yane erkeklerle muhabbet ediyosam öyle benimde bi de kalkış yarış hepsine giderim  :2funny:

neticede bayanız ama cinnet geçiriyorum arabama bişi oldumu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Simge geçmiş olsun,kusura bakma geç okudum mesajı....kesin nazar değmiştir  :fiuw:

saol vala öyle gibi ... ama herşeyden önemlisi can.. şimdi bekliyorm düldülümü
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

nie kendi aracın diil de temsili resim ???:D :D :D

nası yane KVY 11 işte içinde de resmim var fakat direk ben varım yani kendimi çekmişim onu da koyayım istersen  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla american ggibi maşallah ne yanlar warya :D :D kazasız belasız kullan bisim eski 78 buick wardı ona benzettm bi an :)

eweet benziyo bizim de 57 model cadillac var ama direksiyonda çok fazla boşluk var ayda bir kullanıyo babam  O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama ne keyfli makınadır o warya :D v8 gurgurgur calısır bide aman sabahlar olmasn bi ara onunda resimlerini koyarsan tam super olr walla nefiis cadillac goruruz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama ne keyfli makınadır o warya :D v8 gurgurgur calısır bide aman sabahlar olmasn bi ara onunda resimlerini koyarsan tam super olr walla nefiis cadillac goruruz :D

tamam çekicem kuyruklu beyaz fuarda sergilenmişti  8) koltuklar bile elektriklli yanlış olmasın  :clap:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...