Jump to content

Mazda 929 Royal Classic

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaslar bende yenı uye oldum ıkı tane mazda 929 royalım war (biri yedegi) ben arka stop farı arıorum bılenınız warsa bı yardım etsın.. hayır saglam ama geri geri giderken gercekten korkuorum bıse olcak die.. yedegındekılerıde catlak ne yapcagımı bılmıorum... ayrıca arkadasım sen hangi farı arıosun belkı yardımcı olabılırım... hem bulalamanda normal sonucta sanırım Turkıye de 38 adet warmıs.. ee 2 sı bende dıer 36 bi tane sende kaldı 35... nerdesınızzzzz??? O0

bak şimdi ben yeni kaza yaptım babam çıkma far aradı suudi arabistandan geldi 1000 YTL çarpmamaya bak  :krrsz:

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 231
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

18

• NeBiAnd

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ewt ikinciyi yedek için aldım zaten onun motorunu kullanıorum.. yedek sıkıntım yok ama sen cok pahalı getırtmısın ben surıyeden komple motor getırttım 300ytl sen hesap et artık bırazda gumrukculere para werdık baska bıse yok benımde sol stopda problem war karda yan werırken orası kırıldı yedekten taktım simdi yedek olmayınca problem resimlerini cekıp koyucam 2 sininde sanırım senınkıde oto vites benım 2sıde ole :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bi tanede biz alalım şu sizin guzulardan yaw.yedekte dursun.. 8:)

o kadar uzun süre kullanacagımı sanmıyorum yani üretimden kalkıp parçası  bulunmayana dek :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkıye de 38 tane war herkes yedegını alırsa sokaklarda kalmaz walla zaten tek tuk goruorum hiç olmaz.... Ayrıca arcaın yedek parca uretımı yanlızca arab ulkelerıne var ve yaklasık bı 10 yıl daha bıtcegını sanmıorum...ayrıca 7 000 ytl lik aracı alıp kullanmaya bsaladıgın zaman bı problemde at onu:( yada bana satın :) simdi bi tane de kazalı buldum onuda alcam hhahahah tum ulkemızdekılerın hepsini ben alcam :D hahahahahha :tey:;D:D:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya aslında tup war ama pek kullanmorum cok sıkıntı oldugum zamanlarda duygusal yonden  :D bunu zaen sureklı mazdayla gezmıorum genelde bı motorum war onla... tupde 35 falan yakıo.... ama arabanın zewkı benzınde cıkıo....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son teknoloji tüp taktırırsan her türlü gidiyor haberin olsun şahsen denedik  8:)

ben arabanın servisine gitmiyorum memoya diyorum şurası bozuk bakıyo sora o goturuyo

o yonden rahatım ama ayda %50 yakıt parasını ben verıyorum  8:) hanı benzınle

gezsem dısarda yemek yıyemem; sende ya para cok dedıklerı gıbı ya da az gezıyosun  :2funny::clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...