Jump to content

Stepne Haznesinde Su Birikmesi

bkemalkara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracın bagaj döşemesi altında,stepne'nin bulunduğu haznede yaklaşık 2 cm su olduğunu fark ettim.Temizliği yaparken bu bölümdeki tıpanında yerinde olduğunu gördüm,acaba bu su nereden gelmiş olabilir.Bagaj fitillerinden sıza su başka hiç bir yerde ıslaklık yapmadan oraya kadar inermi.Fikri önerisi olan varmıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önerinizi deneyeceğim en kısa zamanda..

arka sağ stop lambada da buğu problemi var..

gayet mantıklı geldi şimdi bana öneriniz..

arka tamponda sorun yok diye biliyorum ama bu konuyuda bir kez daha araştırayım ..

bakalım ne çıkacak..

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracın bagaj döşemesi altında,stepne'nin bulunduğu haznede yaklaşık 2 cm su olduğunu fark ettim.Temizliği yaparken bu bölümdeki tıpanında yerinde olduğunu gördüm,acaba bu su nereden gelmiş olabilir.Bagaj fitillerinden sıza su başka hiç bir yerde ıslaklık yapmadan oraya kadar inermi.Fikri önerisi olan varmıdır..

Aynı sorun bendede oldu arabam sedan arka tamponun orta kısmında arabaya tutunacak iki tane yuva şeklinde plastik parçalar var onların kenarlarında sızıyordu onlara silikon sıktım ama iyi yapamamışım heralde kaçırıyor yine sevisten yenilerini alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stopların kaportaya temas ettiği noktalarda contalar var orası olabilir. Veya aracınız arkadan işlem gördüyse kaportanın temas ve birleşim noktalarında terason denen kaporta silikonu sıkılmamış olabilir. Çözüm: bagajdaki her şeyi sökün içerden koltukları yatırın içerden bagaja uzanın ufak bir ışık yardımıyla kontrol edin. Dışardan birisi su döksün.

bende de aynı sıkıntı vardı kaportanın temas ve birleşim noktalarındaki silikonun bir kısmı kalkmıştı. Yeniden silikonlanınca su sızmaz oldu ve de stoplardaki buhardan da kurtulmuş oldum. Bir an önce havaların ısınmasını bekliyorum araba içerisindeki nemi buharlaştırmak için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Çözüm: Arka tampon sökülecek. Kaporta sacındaki bagajın havını almak görevini gören plastik kısımlar silikonlanacak. Çözümü aslında bu bölümde yazmıştım geçen sene. Bu başlığın altındakinin altındaki başlıkta yazıyor. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...