Jump to content

2013 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda servislerimizinde bu şartlar altında yaşaması için biz mazda kullanıcılarına onlara destek vermek düşüyor.Yoksa servislerimizin bu şartlar altında ayakta durması çok zor. Bir woswos servisine gidiyorsunuz rutin bakım için saatlerce bekliyorsunuz hatta birkaç gün sonraya dahi randevu verebiliyorlar, toyota keza öyle. Ama bizim servislerimiz bu müşteri portföyünden genelde uzaklar. Tabiki kendi ekonomik çıkarımızı da düşünmek gerekir ancak,ben yine de böyle düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 206
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

23

• emregc

35

• domestos

23

• EgeG

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Açıkçası mazda çok satıp ortalığa düşsün istemem. Filo aracı yada ticari mazda görmek istemem; mazda ayrıcalığı mazdayı bilenlere, ona kıymet verenlere yakışır.Nerde bakımsız bir mazda görsem gerçekten içim sızlıyor.

ben de ayni seyi soyluyorum, sokaga ciktigim zaman bir yerlerde "aha mazda' demek cok hosuma gidiyor. cunku ecnebilerin rare diye bir lafi vardir oyle bu mazda ancak bu kadar nadir olmasi da bize zarar servis yedek parca ve ikinci el sirkulasyonu biter. satsin ama cok degil ayarinda kararinda :) mesela ayda 500 tane iyidir :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim bir şey yok Özkan. Ama son dönemlerde CX-5'i çok detaylı kullanma imkanım oldu. Yeni Mazda 6'yı da kullanacaktım ama vaktim yetmedi. Yalnız aracı çok detaylıca inceledim, test sürüşünden gelen insanların tepkilerine baktım. Otomobilleri hiç sevmeyen, sadece taşıt olarak gören bir arkadaşımın araca hayran bakışlarını gördüm. Yeni Mazda 3 ve yeni CX-3 dizaynlarını inceledim. 2014 yılında gelecek motorlar konusunda bilgi aldım. Birkaç Japon otomobili distribütörü ile Japon Yeni'nin bu yıl ve önümüzdeki dönemlerdeki seyri ve Japon Merkez Bankası'nın olası tutumu üzerine sohbet ettim.

Tek araca düştüğümde 3 hafta üst üste RX-8 kullandım ve hemen ardından Dünya çapında meşhur olan ve çok satan Subaru BRZ test sürüşüne davet edildim. Ünlü BRZ'yi uzun bir parkurda istediğim gibi kullandım ve sonra RX-8'e binip eve gittim. Mazda'ya hayranlığım katlandı, kalbim pır pır etti ve markaya saygım katladı.

Belki biraz gönül gözü ile de bakıyorum olaya...

Abi neler biliyorsun da bize söylemiyorsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Egecim sen bu aralar biraz daha ders kitabı okumalısın kardeş bak biz yaptık sen  yapma, elimizden Auto Show düşmezdi zar zor mezun olduk hep... , Üniyi bitirince kurtarırsın sende Mazdayı bizim gibi hem bir mühendislik tutturursan  bakmışsın ki Mazda'dasın  ve Mazda PR ve İmaj da patlama yapmış Rusya ve Meksika gibi senin sayende ;)

abi haftaiçi zaten bol bol çalışıyorum haftaiçleri foruma giriyorum ilgimi çeken birşey var ise o kadar :D  haftasonları gezip dolaşıyorum bunları okuyorum. fen lisesi olunca bir de zor oluyor baya fakat dediğin yüksek yerler bana fazla.. oralara gelebilmek için en az yıldız teknik ünv. mezunu olmak lazım diye düşünüyorum ki o bile çok yüksek puanla alıyor. Ben daha konuyu dağıtmayayım ve kadere bırakayım  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi haftaiçi zaten bol bol çalışıyorum haftaiçleri foruma giriyorum ilgimi çeken birşey var ise o kadar :D  haftasonları gezip dolaşıyorum bunları okuyorum. fen lisesi olunca bir de zor oluyor baya fakat dediğin yüksek yerler bana fazla.. oralara gelebilmek için en az yıldız teknik ünv. mezunu olmak lazım diye düşünüyorum ki o bile çok yüksek puanla alıyor. Ben daha konuyu dağıtmayayım ve kadere bırakayım  :D

sus bakim bir de cevap veriyor utanmadan.. hiiiiiiiiii odevlerini yaptin mi sen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baltalı ilah olmayayım ama

Mazda istediği motoru getirsin ilk önce viral reklami dizilerde araçları mazda yapacak en azından kullanılıyor izlenimi verecek...

Polat kullanıyor diye bu ülkede ne x5 sattı bir bilseniz...

yoksa uzun vadeli plan falan hikaye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

2013 Mayıs ayında Mazda 131 adet otomobil sattı. 2012 Mayıs ayında Mazda 34 adet otomobil satmıştı.

Geçen yıl aynı aya oranla satışlar  %385 artış göstererek 2013 ocak - mayıs ayları arasında toplam satılan otomobil sayısı 337 ye ulaştı. :nazar:

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/640/2013%20May%C4%B1s%20Perakende%20Satislar.pdf

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/641/2013%20Toplam%20Perakende%20Satislar.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 Mayıs ayında Mazda 131 adet otomobil sattı. 2012 Mayıs ayında Mazda 34 adet otomobil satmıştı.

Hey Maşaallah, geçen ayki yükseliş tesadüf değilmiş demek ki, böyle devam etmesi dileğiyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunsuzluğu duyuldukça satışlar artacaktır. Mazda iyi gidiyor. yeni motorlarla tutulmaz olur. Evham yapanlar boşuna yapıyorlardı, adı üstünde evham gerçi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunsuzluk+Şık Tasarım+Düşük Tüketim + Üst Düzey Emniyet+ Düşük Kullanım Maliyeti- Azıcık Pahalı Fiyat = Mazda

Bu gün Akyıldızda, CX-5 in ön camında rakiplerini geride bıraktığına dair  bir dergi testi gördüm, Mazda3 de de başka bir test ön camda yer almaktaydı...

Keşke bu tip bilgilendirici faaliyetlere daha önce başlansaydı, biz 2 yıldır , müşteriye daha fazla bilgi verilmesinin, araçlarının üstünlüklerinin doğru düzgün anlatılmasını söylüyor, Amerikadaki satışçıların (action jackson vb. ) müşteriyi bilgilendirme hususundaki çabalarını örnekliyorduk...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim.

Sorunsuzluk+Şık Tasarım+Düşük Tüketim + Üst Düzey Emniyet+ Düşük Kullanım Maliyeti- Azıcık Pahalı Fiyat = Mazda

Bu gün Akyıldızda, CX-5 in ön camında rakiplerini geride bıraktığına dair  bir dergi testi gördüm, Mazda3 de de başka bir test ön camda yer almaktaydı...

Keşke bu tip bilgilendirici faaliyetlere daha önce başlansaydı, biz 2 yıldır , müşteriye daha fazla bilgi verilmesinin, araçlarının üstünlüklerinin doğru düzgün anlatılmasını söylüyor, Amerikadaki satışçıların (action jackson vb. ) müşteriyi bilgilendirme hususundaki çabalarını örnekliyorduk...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Usta,  seni yormayıp kendim yazdığım için teşekkür ediyorsun değilmi :) ...  Yalnız baş çekirge Anakin nerede :) ? Kendisinden haber alınamadı son birkaç gündür ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır. Bilmiyorum. Allah Allah!

Usta,  seni yormayıp kendim yazdığım için teşekkür ediyorsun değilmi :) ...  Yalnız baş çekirge Anakin nerede :) ? Kendisinden haber alınamadı son birkaç gündür ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Mercedes'in 1.6 motorlu E serisi ithalatına başladığını gördüm ve Mazda'ya saygım bir kat daha arttı.

CLA fiyaskosundan sonra varan 2. Bakalım on sene sonra Mazda mı daha prestijli bir marka olacak Mercedes mi? Yazın bunu bir yere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet , herşeyden önce bir çizgisi olmalı  özellikle  prestij bir markanın , alan alıyor diye çizgiden çıkılırsa, bunun cevabı tez gelir kullanıcıdan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E serisi mi? 1.6 lt mi?

Ben de Mazda'ya çok saygı duydum bak şimdi. Peki aynı fiyata Mazda 6 mı? E serisi mi? Sanırım E serisini alıp, Mazda'ya saygı duymaya devam edeceğim... Çünkü saygı duyulmayı gerçekten hakeden bir firma...

Bugün Mercedes'in 1.6 motorlu E serisi ithalatına başladığını gördüm ve Mazda'ya saygım bir kat daha arttı.

CLA fiyaskosundan sonra varan 2. Bakalım on sene sonra Mazda mı daha prestijli bir marka olacak Mercedes mi? Yazın bunu bir yere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...