Jump to content

2013 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aslında gelip geçerken izmir yeni otomotive gelen araclar 1 hafta 10 gün icerisinde gidiyor

cx5 mazda6 iki adet mazda3 3 adet ikinci eller de oyle ...

insallah daha da iyi olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 206
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

23

• emregc

35

• domestos

23

• EgeG

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 4 hafta sonra ...

Chevrolet, Citroen, Dacia, Hyundai, Kia, Seat, Skoda !!

Bu markalar ile Mazda'yı karşılaştırdığında insanın sövmemesi içten bile değil... İçten içe sövmedim de değil !!

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu markalar ile Mazda'yı karşılaştırdığında insanın sövmemesi içten bile değil... İçten içe sövmedim de değil !!

abi saydığın markaların hepsi bi atılım yaptı, adalar pazar kapmak için bişeyler yapıyorlar....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fakir memleketteyiz. 1.000 kişiye 144 araç düşüyor; dünya sıralamasında 82. sıradayız. Üstüne bir de düşük gelirli 3. dünya ülkesi olduğumuzu ekleyin...

Mazda gibi, 2. eli olmayan bir markanın 200 küsur satması dahi başarıdır diyebilirim. Buna da şükür, böyle devam etse yılda 2 bin araç yapar. Bu da şimdilik oldukça iyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanyalar nasılda artırdı hemen satışları ... Yalnız mitsubishi ne satıyor da o fiyatlarla Mazda'yı geçiyor anlamadım.. ASX mi satılıyor acaba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanyalar nasılda artırdı hemen satışları ... Yalnız mitsubishi ne satıyor da o fiyatlarla Mazda'yı geçiyor anlamadım.. ASX mi satılıyor acaba...

Evet o benimde dikkatimi çekti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay canına, şu HV'ye bakın arkadaş yahu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanmıyorum, bu aracın muadili bence Kia, Hyundai, Skoda...

Chevrolet pazardan çekilmesi demek hiç araba getirmeyeceği anlamına mı gelıyor ? artık araba satmayacaklar mı çok tuhaf bir şey ya :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chevrolet olayı bence bir oyun. Koca GM' in bir oyuncusu.

Belki başka bir marka adı altında gelir, belki de opel' in satışlarını arttırmak için oraya yatırım yapılır.

Malum, şuan ki.chevrolet modellerinin çoğu aslında daewoo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...