Jump to content

2013 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 206
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

23

• emregc

35

• domestos

23

• EgeG

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkür ederim abi, gönül istemiş bir 100 fazladan yazmışım :)

Şimdi buruk bir sevinç yaşıyorum , bunada şükür artık ne diyelim, "az satan candan , çok satan maldan"  üretmiyorlar ki fazla bizde çok satalım ,  değil mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer ben olmasaydım, bu artış % 6988 ile sınırlı kalacaktı...

Teşekkür ederim abi, gönül istemiş bir 100 fazladan yazmışım :)

Şimdi buruk bir sevinç yaşıyorum , bunada şükür artık ne diyelim, "az satan candan , çok satan maldan"  üretmiyorlar ki fazla bizde çok satalım ,  değil mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Amerika'lıların ne kadar şanssız insanlar olduğunu düşünün. Tesadüfen gördüm ki, sadece Ağustos 2013 de ve sadece Mazda 3 ABD'de 11.031 adet satılmış. Tahminen bu demektir ki, her yıl ABD'de 130.000 kadar Mazda 3 satılıyor. Satılan adet / nüfus rasyosu; 0.00037. Türkiye'yi bilmiyorum ama 1.000 adet satılmış olsa aynı rasyo; 0,000013!

Yani Mazda 3 aracınızla Türkiye'de pişti olma ihtimaliniz ABD'dekinin % 3,5 oranında. Diğer bir deyişle Mazda 3 aracınızla ABD'de pişti olma olasılığınız Türkiye'dekinin 28,5 katı yüksek!

Hadi şimdi de kendinizi şanslı hissetmediğinizi söyleyin!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Amerika'lıların ne kadar şanssız insanlar olduğunu düşünün. Tesadüfen gördüm ki, sadece Ağustos 2013 de ve sadece Mazda 3 ABD'de 11.031 adet satılmış. Tahminen bu demektir ki, her yıl ABD'de 130.000 kadar Mazda 3 satılıyor. Satılan adet / nüfus rasyosu; 0.00037. Türkiye'yi bilmiyorum ama 1.000 adet satılmış olsa aynı rasyo; 0,000013!

Yani Mazda 3 aracınızla Türkiye'de pişti olma ihtimaliniz ABD'dekinin % 3,5 oranında. Diğer bir deyişle Mazda 3 aracınızla ABD'de pişti olma olasılığınız Türkiye'dekinin 28,5 katı yüksek!

Hadi şimdi de kendinizi şanslı hissetmediğinizi söyleyin!

Abi bu hesaba bence bir de  türkiye'nin toplam yüzölçümü ile amerika'nın toplam yüzölçümünü kıyaslamak lazım :D Amerika'da pişti olma ihtimali düşebilir belki biraz daha :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...