Jump to content

Radyo sıkıntısına çözüm bulunamıyor.

sga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle geçmiş olsun.Aracın anteni ile sorununuz olduğunu yazmışsınız.Aracın anten bağlantıları yanılmıyorsam sürücü sol kolondan ve tavandan devam ederek antene gidiyor.Aracımızın 3000 küsur sayfalık bir tamir kitabı var.O kitabı incelerseniz soruna çözüm bulabilirsiniz gibi geliyor.Ayrıca bu sorun neden sonra meydana geldi onu bulabilirseniz çözüm daha kolay olabilir.Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• sga

23

• domestos

16

• polatpolat28

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

öncelikle geçmiş olsun.Aracın anteni ile sorununuz olduğunu yazmışsınız.Aracın anten bağlantıları yanılmıyorsam sürücü sol kolondan ve tavandan devam ederek antene gidiyor.Aracımızın 3000 küsur sayfalık bir tamir kitabı var.O kitabı incelerseniz soruna çözüm bulabilirsiniz gibi geliyor.Ayrıca bu sorun neden sonra meydana geldi onu bulabilirseniz çözüm daha kolay olabilir.Geçmiş olsun.

Baskı balata değişiminden sonra ortaya çıktığını yazmıştı galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baskı balatanın değişimi esnasında işini iyi bilen usta bi kabloyu ezmiş ya da koparmış olmasın.Başka bir markaya lpg takılırken şanzımanın beynine vidalama yapan ustalar var memleketimizde, ama toz kondurmuyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baskı balatanın değişimi esnasında işini iyi bilen usta bi kabloyu ezmiş ya da koparmış olmasın.Başka bir markaya lpg takılırken şanzımanın beynine vidalama yapan ustalar var memleketimizde, ama toz kondurmuyorlar.

Küçük de olsa böyle bir ihtimal var tabi ama ben pek üzerinde durmak istemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir enterasanlık var ama işte bir bulabilsem. Arka tavanda kutu gibi bir cihaz var anten kablosu ondan çıkıyor arka camdaki antene geliyor. O nedir bilmiyorum ondada arıza olabilir. Arka camdaki anten kablosunu çıkarıyorum. Biraz daha düzeliyor. Birde serviste 2011 model mazdayla deneme sürüşü yaptık benimki kadar olmasada ondada cızırtı sesi geliyor. Sizin araclardada böyle bir sıkıntı varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağ sol ön arka ayarlardan bütün kolonları bi dene belki cızırtı yapmayana denk gelir ve ihtimaller azalır

*çıkışlar zarar görmüş kolonlar zarar görmüş gibi seçenekler çıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet her ikisinide denedim. Kolonları da denedim rmv  kapatıp denedim aynı. Bir türlü bulamadım. Anten ile ilgili olma olasılığı fazla bakalım artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ses sistemleri benim uzmanlık alanlarımdan birisi ve ses sistemleri o kadar hassas sistemlerki en ufak şeyden kolayca etkilenebilir.

Sizin sorununuzla ilgili tahminde bulunursam kablo bağlantılarında bir sorun var diyebilirim ama tahmin diyorum, bu olayın birçok sebebi olabilir.

Çıkış, hoparlör vs gibi şeylere hiç bakmayın. Yapmanız gereken tek şey iyi bir usta bulmanız, Adanada olsaydınız size yardımcı olurdum.

İncelemeden buradan yardımcı olunabilecek birşeyde değil malesef, çözersiniz inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzakta değilsiniz, hafta sonu Adanaya gelirseniz Allahın izniyle çözeriz, birde kebap yedirir göndeririz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin kötü tarafı Mazda servisinin bu işe çözüm yerine bahane üretmesi :(

Hocam ses sistemleri bir meslek, bilmiyor olabilirler ama çözmek zorunda olduklarını unutmuşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzakta değilsiniz, hafta sonu Adanaya gelirseniz Allahın izniyle çözeriz, birde kebap yedirir göndeririz :)

Adana'ya yakın olasım geldi, ses sistemimi kasten arıza yaptırasım geldi...

:tey:

Böyle bir tekliften sonra; İyi ki Mazda sahibi olmuşum, iyiki bu forum çatısı altındayım dedim kendi kendime.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ses sistemleri bir meslek, bilmiyor olabilirler ama çözmek zorunda olduklarını unutmuşlar...

Ben de onu söylemek istiyorum zaten, bilemiyoruz yapamıyoruz demek yerine olur, normaldir, bu modellerde böyle, gibi şeyleri duymak can sıkıcı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir tekliften sonra; İyi ki Mazda sahibi olmuşum, iyiki bu forum çatısı altındayım dedim kendi kendime.

Teşekkürler.

Oraya gidersen haberim olsun , Mersin'e de tantuni yemeye geçebilirsin. Ben olmasam bile vekalet edecek çok kişi var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oraya gidersen haberim olsun , Mersin'e de tantuni yemeye geçebilirsin. Ben olmasam bile vekalet edecek çok kişi var :D

İnşallah demekten başka elimden gelen bir şey yok şimdilik... Vakit ve nakitin iki yakasını bir araya getirebilsem her şey mümkün olacak ama neyse...

Forumda buluşma sesleri yükselmeye başladı, ben fırsatımı o tarafa kanalize etmek istiyorum ama şu haliyle çok zor gibi.

Gönüller bir olsun, gerisi inşallah hayırlısıyla olur diyorum.

:dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler.

Mazda bir ayrıcalıktır, dolayısıyla mazda kullanıcılarıda ayrıcalıklıdır :) Gelebilecek tüm arkadaşlar davetlimdir, Adana kebap size feda olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adana kebap üstüne tantuni :) Hiç gitmez hocam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bir ayrıcalıktır, dolayısıyla mazda kullanıcılarıda ayrıcalıklıdır :) Gelebilecek tüm arkadaşlar davetlimdir, Adana kebap size feda olsun :)

Gönlünün genişliği ve zenginliği bize yeter... Sağolasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...