Jump to content

Ankarada hangi firmayı önerirsiniz?

EypAlp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bilgim yok . Benzin püskürtme de bence en az 4500-5000'de başlamalı . Yoksa benzin de çok yakar araç . Bende kaçta veriyor bilmiyorum ama ayarı çok iyi oldu. Maşallah diyeyim :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

maşalllaaahhh  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kar edersin tabi ama maksimum tasarruf sağlayamazsın bu şekilde. bunu bu kadar göz önüne alma, çok göze batacak değerler değil ;) ;) ;)

:) eyw abi :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Cuma günü inşallah 2011 Sedan Impressive A/T aracıma MEB Başayar'da Autogas Italia LPG kiti taktıracağım. Servisin kendi taktığından arabayı tanıdıklarından iyi yapabileceklerini düşünerek hareket ediyorum. Bakalım hayırlısı artık..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cuma günü inşallah 2011 Sedan Impressive A/T aracıma MEB Başayar'da Autogas Italia LPG kiti taktıracağım. Servisin kendi taktığından arabayı tanıdıklarından iyi yapabileceklerini düşünerek hareket ediyorum. Bakalım hayırlısı artık..

Onlar da senin gibi düşünüyorsa zaten sorun yok... Ya senin düşüncelerin sadece sende saklıysa !!

;D

Düşünmekle yetinme, araştır derim... Araştırdım ve kararım bu diyorsan o başka, ben kafanı karıştırmış olmayayım.

Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onlar da senin gibi düşünüyorsa zaten sorun yok... Ya senin düşüncelerin sadece sende saklıysa !!

;D

Düşünmekle yetinme, araştır derim... Araştırdım ve kararım bu diyorsan o başka, ben kafanı karıştırmış olmayayım.

Hayırlısı.

Araştırdım 2 yer arasında kaldım aslında. Başayar ile Mocan BRC sistem.. Başayar kendi servisi olduğu için biraz da ağır basıyor kafamda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araştırdım 2 yer arasında kaldım aslında. Başayar ile Mocan BRC sistem.. Başayar kendi servisi olduğu için biraz da ağır basıyor kafamda..

Örnek veriyorum; lcd tv alacaksınız ve illaki altına da sehpa

8:)

size televizyonu satan kişi sehpadan ne kadar anlar veya sizin zevkinizi nasıl tahmin edebilir??

sehpa alacağınız işyeri görevlileri televizyonun hangi özellikte olduğunu veya arızasının ne olduğun nereden bilebilir?

------------------------------------------------------------------

İki yakın sektör gibi görünse de; sorunlarla baş başa kalındığında ve çözümünü de iki sektör ustası bilmiyorsa sorun yumağını bir birinin kucağına atıyor... Bu duruma hem bizzat kendim hem de forumda şahit oldum...

Derdim kimsenin gereksiz sorunlarla lpg sektöründen darbe yememesi, doğru usta ile doğru sistemi taktırması, yanlış anlaşılmak istemem...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ediyorum yardımınız için.. fakat başayarla ilgili olumsuz bir yorum göremedim yaptıranlardan.. sizin bilginiz var mı orayla ilgili?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ediyorum yardımınız için.. fakat başayarla ilgili olumsuz bir yorum göremedim yaptıranlardan.. sizin bilginiz var mı orayla ilgili?

Ankara'da olsaydım size kesin mahiyette tavsiyelerim olurdu, ancak; siz araştırmanızı lpg sistemi bulunan ve sorunlar oluştuğunda çözüme kavuşan veya kavuşamayan kullanıcılarla bire bir görüşerek yaparsanız sağlıklı karar verirsiniz...

Bu işi Ankara'da çok çok güzel yapan ustalar ve işyerleri vardır... İşin püf noktası bu yerleri bulabilmek, denk düşebilmek...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Ankara'da Şaşmazlar Sanayi Sitesi'nde Quattro Garage'ı tavsiye ederim. 

Atiker, Prins, Landirenzo takıyorlar. Ayar kısmında çok iyi Bekir Bey. Yolda ayar yapıyor ve değerler çok iyi tutturuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...