Jump to content

Ön Camdaki Kireçlenme

erkan demir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar mrb,

benim sorunum ön camdaki kötü görüş durumu özellikle gece yağmurlu havalarda ön camdan önümü göremiyorum silecek sildikten sonra çizgi çizgi izler kalıyor silecekleri değiştirdim yine geçmedi yedek parçacı arkadaş camda kireçlenme var dedi cama pasta yap dedi çalıştığım yer ufak bir sanayi burda otobüs camlarının değiştiren bir firma var oraya gittim pasta yapalım diye oda cama pasta olmaz dedi daha sonra sirke ile limonu birlikte cama uygula dedi bana saçma geliyo arkadaşlar bu konu ile ilgili bana yardımcı olurmusunuz.

şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle camınızdaki bu sorun çiziklerden kaynaklı mı ? Yoksa kireçten mi kaynaklı ona emin olmak lazım. Silecekler düzenli değiştirilmediyse, susuz yada az sulu silecekler çok çalıştırıldıysa, yoldaki taş sıçramalarından kaynaklı cam çok çiziliyor.

Özellikle güneş karşıdan vurduğunda, yada gece olup far karşıdan vurduğunda çok rahatsız edici olur.

Cam çizik gidermeyle ilgili çok güzel ve detaylı bir konu vardı onu paylaşıyorum, bir göz atmanızı tavsiye ederim.

http://www.mazdaclubtr.com/30070/gelin-camlardaki-ciziklerimizi-giderelim-resimli-anlatim/msg490188/#msg490188

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sirke yöntemi eskiden beri uygulanan bir yöntemdir. eğer camınızdaki çiziklerin kireçten olduğuna eminseniz sirke ile camlarınızı iyice ve sertçe ovalayarak temizleyiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...