Jump to content

Mazda İçin Ford Sync Benzeri Sistem Arıyorum

Smyrna
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

2009 model (2006-2009 kasa) Mazda3 HB kullanıyorum. Baz model, özellikle kurcalamadım ama arabamda bluetooth falan olduğunu sanmıyorum.  :)

Bu hafta sonu arkadaşımın Ford Focus'uyla yolculuk yaptık biraz. Ford'lardaki Sync denen teknolojiye bayıldım. Bilmeyenler için özetlemek gerekirse; birçok işlevi sesli kontrol ile yönetiyorsunuz. Genelde radyo ve mp3 ile ilgili ayarlar. Ayrıca telefonu da bluetooth üzerinden ses ile kontrol ediyorsunuz. Arama yapıp, arama cevaplıyorsunuz. Sistem, gelen SMS'i Türkçe okuyor.

İlgili video:

Ben bu özelliklerden sadece arama yapmak ve almak ile ilgileniyorum. Yani "Ali'yi ara" deyip Ali'yi aramak, "şu numarayı ara" diyerek bir numarayı aramak ya da bana bir arama geldiğinde telefona dokunmadan cevaplamak istiyorum. Arama geldiğinde müziği kapatması, yok efendim sesli komutla radyo kanalı değiştirmesi, telefondaki müzikleri çalması vb bu özellikler bana gerekli değil. :) Harici satılan, sadece bunları yapan sistemler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Telefonum iPhone 4.

Etiketler: Sesli kontrol, sesle kontrol, bluetooth

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araştırdım, soruşturdum bana uygun cihazın Parrot CK3000 Evolution olduğuna karar verdim. Benzer bir ihtiyacı olan olur diye de paylaşmak istedim.

http://www.mobicom.com.tr/?urun-2-Parrot-CK3000-Evolution.html

4 Yıl önce, şirketimizin Toyota Corolla araçlarımızda kullanılmıştı Parrot. Sorunsuz bir cihazdı. Ses kalitesi hem Parrot kullanıcısı için, hemde karşı taraftaki için iyiydi. Gürültü, sesin uzaktan gelmesi, yankı gibi sorunlar hiç yaşanmamıştı. Aldığımız dönem fiyatı bayağı bir tuzluydu, 500.-TL gibi bir rakama mal olmuştu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 Yıl önce, şirketimizin Toyota Corolla araçlarımızda kullanılmıştı Parrot. Sorunsuz bir cihazdı. Ses kalitesi hem Parrot kullanıcısı için, hemde karşı taraftaki için iyiydi. Gürültü, sesin uzaktan gelmesi, yankı gibi sorunlar hiç yaşanmamıştı. Aldığımız dönem fiyatı bayağı bir tuzluydu, 500.-TL gibi bir rakama mal olmuştu.

Teşekkürler. Hem yerli, hem yabancı sitelerde sizin yorumunuza benzer yorumlar yapılmış. İnsanlar genel olarak "sorun yaşamadık" yazmışlar. Fiyatı 279-299 aralığında. Hem güvendiğim, bildiğim bir site olduğu için hem de fazla taksit seçeneği olduğu için Ereyon'dan sipariş ettim.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=309848

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler. Hem yerli, hem yabancı sitelerde sizin yorumunuza benzer yorumlar yapılmış. İnsanlar genel olarak "sorun yaşamadık" yazmışlar. Fiyatı 279-299 aralığında. Hem güvendiğim, bildiğim bir site olduğu için hem de fazla taksit seçeneği olduğu için Ereyon'dan sipariş ettim.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=309848

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...