Jump to content

Kırık Sis Lambası

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Stopçu Altan,Altan Yılmaz,05373471614,Doğanbey c.Atılgan s.N 9*1 Bostancı Sanayi....Siteye koyacağımı söyledim,reklamı olsun iyi iş çıkardı.Sonuçta 2 siside kırık ve kararmış biri 90 ytl civarına yeni sisler edinebilir.Kararmış farlar,su çeken stoplar vs de sıfırlanıyo....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüh be bu konuyu kaçırdım.Bugün 70 gayme verdim kırık sis farına.Şu kararmış far işini bir inceleyim.Benim sağ ön far camı karardı.Ya ampul yandı veya ısıdan dolayı mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tüh be bu konuyu kaçırdım.Bugün 70 gayme verdim kırık sis farına.Şu kararmış far işini bir inceleyim.Benim sağ ön far camı karardı.Ya ampul yandı veya ısıdan dolayı mı bilmiyorum.

güzel olmuş ama güle güle kullan ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Dündar, benim eğilip baktığım yok ama herkesinki kırık olduğuna göre benimki de kırıktır sanırım...:D

Seninkini kim kıracak kedi - köpek ler mi ? Haa bir de o bekçi vardı sinirlenirse o da birşeyler yapabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kedi-köpek mi dedin, aman ağzından yel alsın, sular alsın götürsün, evlerden dışarı :D

Eskiden pek bir dertliydin hayırdır bir çözümmü buldun ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Benimkiler de kırık, daha doğrusu çatlak. Şimdilik koli bandı ile sabitledim öyle kullanıyorum. Sipariş verilirse ben de ilgilenirim. 

Benim asıl derdim far. Sol farın içindeki sinyal lambasının camı ve kısa far merceğinin metalimsi çerçevesi yerinden çıkmış. Farın içinde bağımsız hareket ediyor. Silivride bir usta var dediler, götürdüm ve adam farların plastik olması nedeniyle içini açamayacağını söyledi. Kara kara düşünüyorum şimdi. Bu iş biraz zor iş sanırım. Ön tanpon falan da iniyor farlar çıkarken herhal. Acaba bu işi halledebilecek bir usta var mı Silivriye yakın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farın içini açmak çok problem değil aslında fırınlayarak veya sıcak hava tabancasıyla silikonlarını yumuşatarak açıyolar ama sizin usta ya açmaya üşenmiş ya da bu yöntemleri bilmiyor... ya da bizim de bilmedigimiz bişey biliyor... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...