Jump to content

Dün Mazda CX-5 almaya karar verdim...

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• emregc

5

• domestos

6

• mtutun

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ama sonra vazgeçtim!

İlk akla gelen doğru karardır diye bilinir ,  yani kararsız kaldığınızda ilk aklınıza gelen seçeneği seçtiğinizde doğru sonca ulaşma olasılığınızın daha yüksek olduğu istatistiki olarak kanıtlanmış Mustafa Abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamen haklısın, Emre. Zaten ilk kararım almamaktı, sonra hadi alalım dedim, aynı sabah RX beni kapıda bıraktı. Ve Mazda servislerini ne kadar yetersiz bulduğum tekrar aklıma geldi.

Tavsiyene uyup almamakta ısrarcı olacağım...

İlk akla gelen doğru karardır diye bilinir ,  yani kararsız kaldığınızda ilk aklınıza gelen seçeneği seçtiğinizde doğru sonca ulaşma olasılığınızın daha yüksek olduğu istatistiki olarak kanıtlanmış Mustafa Abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemşo, ne taşı? Ölü foruma biraz hareket katalım mücadelesi veriyoruz burada!

Mustafa abi, iyi ki varsın. Foruma hem hareket getiriyorsun, hem renk katıyorsun. :):tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-5 Almayıp da ne alıcan ki Mustafa Abi, yapılan karşılaştırmalar da bütün dünya CX-5 in rakiplerine oranla üstünlüğünü kabullendi ... Ayrıca insan 6 ayda bir gideceği servis için hergün bineceği arabadan fedakarlık eder mi, mehmet ağa öyle yapabilir ama RX-8 e bu ülkede binme cesareti gösteren sen  yapmazsın abi :) CX-5 , RX-8 gibi yere yakın üstelik rotary motorlu bir spor araca karşın çok çok töleranslı ve rahat rahat hergün binilebilecek bir araç.

Mesela , bendeki Vitara'yı tavsiye etmem , bir araba gibi gitmiyor malesef o nedenle CX-5 de sıraya yazıldım 5 senem kaldı inş. ... CX-5'in direksiyonu , virajı vs. bir arabadan farksız sürüşü var...Zaten benim aldığım Vitarayı  bayiye bırakan da CX-5 almış onun yerine...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sırf meraktan cx5 in turkiyede kac tane sattıgını bilen var mı acaba?

ben izmir de su ana kadar 3 tane gordum topu topu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sırf meraktan cx5 in turkiyede kac tane sattıgını bilen var mı acaba?

ben izmir de su ana kadar 3 tane gordum topu topu

8.etap programında 2012 için 137 adet satıldığı söylenmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hic inandıırıcı gelmiyor bana nedense

temmuzdan sonra gelen bir araç icin

aylık 25 adet civarı satılan bir marka icin 137 cok ilginc bir rakam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceden alınan siparişlerle kasım , aralıkta satıldı sanırım onlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten öyle, 6 ay satıldığını düşünürsek ayda 22 araba satılmış demektir bu da diğer modellerin neredeyse hiç satılmadığı anlamına gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye’de 2012 yılının Mayıs ayında piyasaya sunulması ve yüksek vergi diliminde yer almasına rağmen 137 adet satış ile segmentinin önemli oyuncularından biri oldu.

makalenin tamamı linkte

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=494285360622122&set=pb.148015105249151.-2207520000.1363083735&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F398097_494285360622122_613284583_n.jpg&size=267%2C189

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemşo, ne taşı? Ölü foruma biraz hareket katalım mücadelesi veriyoruz burada!

iyi ediyorsun abi :) ama bir cx-5 fena olmazdı yani. Ne yol yaparım onunla ben :D 56000 km oldum bu arada :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...