Jump to content

Aldığım Parça Fiyatlarını Paylaşmak İsterim

tolgaA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar dediklerime aranızda kırılabilecekler olabilir ama, lafımı saklayamıcam baştan söylüyorum kimse kusura bakmasın.

Alıntı yapmadan genelleyeceğim, lafları edenler kişiliğe saygısızlık olarak düşünmesinler, çünkü tanımadığınız insanlar hakkında keskin yorumlar yapmayı hangi meslek gurubundan olursanız olun, kimseye yakıştıramıyorum.

Ülkemizin durumundan şikayet etmişsiniz arkadaşlar kazanılan paralardan ama konu işçiliğe gelince karşıdaki insanı düşünmeden, çok az diye yorumlar yapabiliyorsunuz.

Hiç ev yaptırdınız mı bilmiyorum, elbet aranızda müstakil ev yaptıranlar vardır. Ne kadar paranız olursa olsun evin güzelliğini ustaların yapacağı işçilik belirler. Yugoslav ustalar ünlüdür piyasanın iki katına gelirler ama yaptıkları iş ortadadır.

Bir yer hakkında yorum yapmadan önce belirli soruların yöneltilmesi lazım, ordaki insanların işçiliği nasıldır, kaç senedir bu iştedirler, bu süre zarfında hangi arabalarda profesyonelleşmiştirler?

Yukarıda bahsedilen servis 25 yıllık mazda servisidir, daha önce yetkili servis olan bu insanlar, şimdi kendi başlarına devam etmektedirler. Orada sadece 1 gün geçirseniz, gelen insanlardan, arabalardan, gelenlerin mesleklerinden, arada geçen pazarlıktan nasıl insanlar olduğunu anlarsınız.

Ben arabasını satmak isteyen birinin geçici olarak yaptırmak istediği tamirata "biz böyle iş yapmayız" dediklerine bizzat şahit oldum. 2000tl tutacak bi tamiratı, geçici bi şekilde halledip 1000tl kara geçmeye çalışıyordu adam.

Yaptıkları işin arkasındadırlar, yapılan yerde bir sorun olduğunda ücretsiz tekrar ilgilenirler.

Müşteri memnuniyetine önem verirler, huzuru bozan oraya uygun olmayan bir usta o serviste çalışıyorsa, onun arkasında durmazlar, önemli olan sizler ve arabalarınızdır.

Yukarıdaki fiyatlar gayet uygun.

Ben bütün bakımlarımı orda yapıyorum, onlar olmasaydı bir o kadar daha para çıkardı cebimden, ve eski arabam toparlanamazdı.

İşçiliğe bakışın, hak etmeyle bağdaştığı, nice huzurlu günlere, tamirlere..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yukarıda bahsedilen servis 25 yıllık mazda servisidir, daha önce yetkili servis olan bu insanlar, şimdi kendi başlarına devam etmektedirler. Orada sadece 1 gün geçirseniz, gelen insanlardan, arabalardan, gelenlerin mesleklerinden, arada geçen pazarlıktan nasıl insanlar olduğunu anlarsınız.

Sevgili dostum sitemini anlayabiliyorum fakat; yukarıya bir değil iki kez baktığımda herhangi bir servisin veya ustanın ismi verilmemiş, adı geçmemiş... Yoksa ben mi yanıldım...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yukarıda bahsedilen servis 25 yıllık mazda servisidir, daha önce yetkili servis olan bu insanlar, şimdi kendi başlarına devam etmektedirler.

Konuyu açan benim , ve servis, usta herhangibir isim zikretmedim. Bahsettiğim yer sizin anlattığınız ile uyusmuyor. Bir yalnışlık oldu herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle, neyse fazla irdelemeden geçelim bu noktayı...

;)

Evet servisi yanlış anlamışım, ama her ne servis olursa olsun tanımadığımız kişiler hakkında, yaptıkları işçilikleri bilmeden buradan laf edemeyiz.

Ben kendi adıma yaptığım bakımları ve fiyatlarını burada paylaşıyorum ki kıyas olabilsin.

Arkadaşımın 2007 model bir 307 si var, 120binde. Servis bakımlı. Performans problemi için yetkili serviste, bu arabanın özel eğitimini almış kişilere şimdiye kadar 2500tl harcadı. Çözülmedi. Geçen hafta ben kendi ustalarıma götürdüm, yarım saat içinde buldular sorunu, üstelik para bile almamakta ısrar ettiler, zorla 20tl verdim.

Satılan aynı marka bir elektronik ürün için farklı fiyatlar veren iki yer hakkında, birinden alınmaz denebilir. Ama işçiliğin kıyasını o insanları tanımadan yapamayız arkadaşlar.

Domestos'un sözünü iki etmek istemem. Bu konuda son mesajımdır. Yorumlarımızda biraz daha yapıcı olduğumuz günler dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...