Jump to content

323 GLX 70.000 İlk sahibinden

BuğraTuna34

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araç ilk sahibinden satılıktır.

Araç bugüne kadar servis bakımlıdır.

Hala KASKOLUDUR.

Bugüne kadarda hep kaskosu vardı.

Hiç bir eziği çürüğü kazası yoktur. Sadece 15 yıl önce tornavida ile çizmişler sağ kapılar boyalıdır. Başka hiçbir boyası yoktur. Orjinal boyası ile durmaktadır.. Değişen vs kesinlikle yoktur. Tertemiz kazasız yorulmamış diri bir araçtır.

Km kesinlikle orjinal 70.000'dir. Oynama , düşürme yoktur. İstediğiniz ustaya , servise sokup aracın her yerine baktırabilirsiniz.

Motorunda vs hırıltı gürültü yoktur. Tek marşta çalışır. Diğer araçlar gibi üfleme , yağ yakma vs hiçbir sorunu yoktur

1.6 16v GLX 1993 modeldir.

TÜP ( LPG KİT ) HİÇ TAKILMAMIŞTIR.

Koltuklar , döşemeler , direksiyon , kısaca araç içi bagajı tertemiz herhangi bir deformasyon bulumazsınız.

Sigara hiç içilmemiştir.

Trafiğe 1995'te çıkmıştır.

4 cam otomatik.

Araç içinden benzin kapağı açılır.

Araç içinden bagaj açılır.

Çocuk kilidi bulunur.

Klima ve stepne bulunur.

Direksiyon kilidi.

Aklıma gelenler bunlar.

Böylesine temiz mazda ne sitede ne TR'de yoktur. Aracın her türlü arkasındayım. Alıcısına hayırlı olsun.

FİYAT : 11.500

Böyle temiz bir araca göre fiyatı gayet düşük tuttum. Lütfen saça sapan tekliflerle birbirimizin zamanını harcamayalım.

Hayırlı alışverişler.

Sahibinden.com İlan no : 117803599

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş ben ilana baktım da km ne 70.000 demişsiniz ama km 870.000 de gözüküyor, bu ne biçim iş kardeş. ;) sizde bir bakın arkadaşlar benmi yanlış görüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-kaskolu-70.000-km-de-kazasiz-1.6-16v-glx-117803599/detay?showViewPreferences=false

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşşallah bu ne şiddet bu celal...Yeni üyelik sonrasında ki, bu satılık ilanı !! Şaşırmadım desem yalan olur. Allah gönlünüze göre versin, hayırlı satışlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben daha şaşkınım ilhan abi klima yokmuş ne demek yıllardır sizde olan arabada klima olup olmadığını bilmiyormusunuz neyse hayırlı satışlar diyelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KM doğru yazılmışta. Klima var sanıyordum o kötü oldu . Teşekkür ederim arkadaşlar.

km yazmanda sorun yokta, fotoda km 8 ile başlıyor gibi gözüküyor. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Siteye üye olup direk ilan vermem seni rahatsız etmiş olabilir. Bende otomobil forumunda yöneticiyim sizi anlayabiliyorum. Bu yüzden kusura bakmayın herhangi bir cezai işlem varsa uygulayabilirsiniz. Herhangi bir itirazım olmaz.

Fiyatı düşürdüm , klima olayını kaldırdım ilanı güncelledim , acil satılması gerekiyor, evet aracıyım siteye direk aracı olarak girdiğimi söylemedim ama anlaşılıyor zaten saklamak içinde çaba göstermedim..arkadaşlar ama inanın ekmek yemiyorum bu işten. Al-satcı felan değilim. Sahibi benim hocam kendisi hastalandığı için ben ilgileniyorum.Herkese keyifli forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

km yazmanda sorun yokta, fotoda km 8 ile başlıyor gibi gözüküyor. :D

Sağolasın abim , bir sıkıntı yok gölgeden öyle gözüküyor yalan dolan yok herşey gerçek .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...