Jump to content

Mazda 3 Piano Black Upgrade.

TRA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazdama bugun "SonIrlandali" arkadasimin yardimlariyla yaptirttigimiz seyler. Vallah ona her konuda +1  :D Sagolsun bana yaylarinida satti, simdilik arabadakiler bunlar, sirada Egzoz + spoiler + KAPI KOLLARINI SIYAHA BOYATMAK (evet bu senin icindi =P )

Islemler

1. Araba alcaltildi

2. Arka stoplara film

3. Aynalara kaplama

4. On ambleme kaplama

5. Arka ambleme kaplama + kesim

6. Mazda3 yazisina boya.

Aynalar

IMG_2313_zpsa06d2d74.jpg

Arka Stoplar

IMG_2312_zps500161c0.jpg

Yay + Press

IMG_2310_zps1e910d34.jpg

Yay + Press

IMG_2311_zps123028ea.jpg

Amblem

IMG_2314_zps770f1654.jpg

Amblem

IMG_2315_zpsa26e5d96.jpg

Arka Goruntu

14_zpsd073ed00.jpg

Yan Goruntu

17_zps757d75e4.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşallah. :nazar:

Yan marşpiyel ve bagaj spoiler artık kesin şart...:)

Brembo kaliper kapağıda fena durmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan mazdacı gençler forumda daha da çoğalır inşallah :) şahsımca söylemek istediğim bir kaç birşey var arka stoplardaki film biraz daha açık olsa sanki daha güzel olurmuş gibime geldi özellikle serkan ütebay abininki gibi olsaydı çok daha güzel olurdu böyle çok kararmış gibi geldi bana . Arka logoyu nasıl yaptın yani kesim işlemimi uygulandı yoksa yeni amblem mi taktırdın ? Cam filmi koyu gibi geldi bana ben korkumdan en açık bile yaptıramıyorum polisin birine denk gelirimki benim şansım bu söktürür diye korkumdan film bile yaptıramıyorum  :( çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan elinize sağlık son irlandalı :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yollarda güzel mazdalar görmek için her türlü yardıma hazırım valla. Ben beğendim son halini güzel oldu aracın bide şu kapı kollarını siyaha boyama fikrinden vazgeçsen :D :D Güle güle bin tekrardan hayırlı olsun :egy:

Güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşallah. :nazar:

Yan marşpiyel ve bagaj spoiler artık kesin şart...:)

Brembo kaliper kapağıda fena durmaz...

Yan marşpiyeli mazda evodayken sorduk ellerinde vardı ama Cem abi 800 tl diyince bizi byaa bir bozdu :D biz daha ucuz diye hesaplamıştık kafamızda onu da ilerliyen zamanlarda halleder zaten marşpiyelsiz olmaz çünkü ;)

yayı anlamadımda press derken nasıl bişey onu anlamadım

Bu yaylar eskiden bendeydi 3cm eibachlar benim için yeteri kadar alçaltmamıştı arabayı bu yüzden amörtisorcüde yayları 3.5-4cm daha presslettim. Yay+press ten kastımız o yani. İsterse geri açma şansı da var tekrar eski haline getirme. Pressletme işlemi nasıl yapılıyor dersen presslettiğim yerde yayın takıldığı bir makine var yüksek hava basıncıyla yayı yavaş yavaş üstten ve alttan sıkıyor en azından benim gördüğüm kadarıyla öyleydi kesme biçme kaynak yok yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baris arka stoplar koyu renk secmemizin sebebi arabadaki siyah beyaz uyumuydu. Acik olan filmden de denedik koyu siyah Tunc un daha cok hosuna gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Mahşallah kazasız belasız nazarlığı hemen tak bence =)

arka logo kesimi süper olmuş benim hep aklımda olan bir şey çok güzel durmuş seçimlerin çok mantıklı ve zevkli devam edersen sonuçları bekliyor olucam =) elinize sağlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

ince dudak modeli spoiler ve balik sirti haric bi eksigin kalmamis kardeş guzel olmus.balik sirtini incele spoiler dusunursen bende hala aramaktayim bulursan banada haber et.u6ypuhy9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...