Jump to content

Hastasına 1.8 DOHC 323F

Guest oguzhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

otomatik olsaydı düşünebilirdim arabamı satmadan bile hemen alırdım. ben hastasıyım bu modelin  hemde iyi bir motor var üstünde, alacak kişiye hayırlı olsun. Eski modellere benim gibi meraklıların dışında kimse sıcak bakmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizce bu arabaya uygun otomatik şanzımanın sıfırı ne kadardır, servisten alınmak üzere , zaten bildiğim kadarıyla bu motora 4 ileri lantis şanzımanı uyumlu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizce bu arabaya uygun otomatik şanzımanın sıfırı ne kadardır, servisten alınmak üzere , zaten bildiğim kadarıyla bu motora 4 ileri lantis şanzımanı uyumlu.

Senin bu konuya kayıtsız kalamayacağını biliyordum...

:)

Servisten otomatik şanzıman talep edersen sana çok pahalıya gelir, başka seçenekleri değerlendir derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin bu konuya kayıtsız kalamayacağını biliyordum...

Servisten otomatik şanzıman talep edersen sana çok pahalıya gelir, başka seçenekleri değerlendir derim...

O iş yaş... Masrafı çok olur. Böyle bir araçta otomatik kullanılmazki...  Nerde kaldı o performans :)

Ben gerçekten bu modelin hastasıyım, araba madem sıfır kadar yeni, şanzımanıda sıfır olmalı bence, tabii performans oto viteste belki manurl kadar olmaz ama genede kat kat yeter bana. Benim arabamın oto vitesi 3 ileri vede bu motor gücünü karşılayacağını sanmam yoksa alır arabayı şanzımanları değişir beyazı satardım, bu motora kesinlikle lantis 4 ileri şanzımanı gerek acaba servisten alacak olsam 5.000 e alabilirimiyim bu arabanın otomatik şanzımanını. ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gerçekten bu modelin hastasıyım, araba madem sıfır kadar yeni, şanzımanıda sıfır olmalı bence, tabii performans oto viteste belki manurl kadar olmaz ama genede kat kat yeter bana. Benim arabamın oto vitesi 3 ileri vede bu motor gücünü karşılayacağını sanmam yoksa alır arabayı şanzımanları değişir beyazı satardım, bu motora kesinlikle lantis 4 ileri şanzımanı gerek acaba servisten alacak olsam 5.000 e alabilirimiyim bu arabanın otomatik şanzımanını. ???

Bence değmez, ama para ve zevk sana ait olduğunu için bilemem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracın 110 hp olması mümkün değil, çünkü 1.6da 110 hp soch motoru yok. Büyük ihtimal 88 hp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam 11 yıl bindim ben bu araca. bikez bile kaza yapmadım...ama fiyat çok...kocaeline sattım arabamı 2sene önce7.500 tlye. .kaporta bitik ama motor iyidi.az yakıyo ve çok iyi kaçıyor. ..iki araç değiştirdim ama gözüm hala bu 1.8liklerde...:((

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kırmızı olanınmı sahibiydiniz yoksa lacivert olan 323 ünmü. ???

tam 11 yıl bindim ben bu araca. bikez bile kaza yapmadım...ama fiyat çok...kocaeline sattım arabamı 2sene önce7.500 tlye. .kaporta bitik ama motor iyidi.az yakıyo ve çok iyi kaçıyor. ..iki araç değiştirdim ama gözüm hala bu 1.8liklerde...:((

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gece mavisi.ama benim mazda modifiyeli idi.arka ve ön tampon alta yakındı...

ilandaki gece mavisi olanın motoru 1,6 ama. Yada yanlış girildi... Ben bu yüzden kırmızı olanından bahsettiğinizi yazmıştım. Neyse çok önemli değil zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kırmızıda güzel bir motor var, ama şanzıman manuel , oto vites olmasını tercih ederdim tabii şu anki arabamdan memnunum ama böle bir motora sahip olmasını tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...