Jump to content

Yeni ve Eski Kasa Mazda3, Mazda 6, ve RX-8 için Android Multimedya Cihazı

Kar Elektronik

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ruslar da bu konuda baya hızlı.

Tablet pc'ye bu kadar çabuk geçmemişlerdi, iyi biliyorum )

Arkadaşlar;

Cihazları aldığım firma ile uzun zamandır çalışıyorum.

Yenilikleri cihazlarına en kısa sürede yansıtan, satış sonrası sınırsız servisi olan artık en yakın dostum olan insanlar. Cihazlarına güveniyorum, bugüne kadar sadece birkaç yeni aldığım cihazlarında sorun çıktı zaten onları da sonra benim de eleştirilerimle telafi ettiler.

12 Nisan'da Hong Kong'a büyük elektronik fuarına gidiyorum. Oradan Guangzhou'da da fuar var oraya geçeceğim ve oradan Shenzhen.... Elektronik şehri.. Şimdiden sabırsızlanıyorum. İnşallah doya doya herşeyi görürüm.

Teknoloji bana heyecan veriyor. Ve yakında inşallah güzel sürprizlerim de olacak.

Kapasitif ekran evet yapısı ve mantığı itibariyle daha kullanışlı ama biz resistif kapasitif farkını, kullandığımız tabletlerde öğrendik. Bu tabletlerdeki resistif ekranlar da baya kötü idi. Dolayısıyla

resistif ekran denince aklımıza bu kötüler geliyor.

Oysa ki bu cihazlarda kullanılan resistif ekranların kapasitifler ile neredeyse hiçbir farkı yok. Hatta kullanım açısından bana göre biraz daha iyi. Bunu tartışma konusu yapmak istemiyorum, sadece cihazlar zaten üst tekmnoloji ürünü ve pahalı ürünler. Dolayısıyla ucuz olanlarından daha kaliteli, ve benim çalıştığım firma kesinlikle malzemeden kaçmıyor.

İnşallah böyle devam ederler ve ben de herzaman onlardan alırım.

Mazda 3 ve Vw ve Hyundai Elantra Android cihazları getiriyorum.

1 gb. ramli cihazı duyduğumda bile heyecanlanmıştım. DDR3 ram varmış. Vw cihazı 8 inch.

Gelir gelmez hepsinin testlerini yaparken video da çekeceğim.

Onur Bey'in cihazını da ben sizden daha heyecanlı bekliyorum. Zira Mazda3 ve 6 cihazları zaten benim tüm cihazlar arasında favori cihazlarımdan. Hyundai i30 cihazını çok beğeniyorum ve Mazda3. Hyundai i30'da henüz Android yok. Ama Mazda'da geçmişler Android'e ve tüm dünyada ilk cihazlardan birini Onur Bey'e getirdik, inşallah bir sorun çıkmaz, biz de mahcup olmayız.

Dediğim gibi firmaya güveniyorum ve yakında zaten fuarda da çekik gözlü kardeşlerimle beraber olacağım. Bana yanlış yapmazlar diye düşünüyorum. zira büyük işler yapacağız.

Kendimi bu forumda iyi hissettim. Herkese teşekkürler, beklentilerinizi ve sorularınızı cevaplamak için buradayım. Tork programı biliyorsunuzdur belki Androidler'de kullanılabiliyor. Bu da heyecanlandıran bir özellik.

Bana her türlü sorunuzu sorabileceğiniz mail adresim:

kursad_kargin@hotmail.com

..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

BiZ de heyecanla bekliyoruz. Androidle cep telefonunda yapabildiklerimizi arabada yapabilmek... dusuncesi bile guzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Torque için Super Mini ELM327 v1.5 OBD2 OBDII Bluetooth Adapter yolda, head unit'le beraber elime geçmiş olacak umarım, hatta önce bile gelebilir  :egy:

adszggf.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

orasını valla ben bilmem :D

blazerokich abi ısrarla bose'la uyumlu olduğunu ve tüm hoparlörlerin çalışacağını söylüyor;

blazerokich 1 ay önce

For what car do you interesting ?

Yes we can ship to US

1) Yes, headunit can listen and store the phone data (namу and phone number)

2)Yes almost compatible, steering wheel control and board computer

3) No adapter needed, pin-to-pin connect

4) Yes, there are 4 Line Out (Left front, right front, left rear, right rear) and center channel, also output to the subwoofer

Yanıtla  ·  ByrosOnline için yanıt olarak (Yorumu göster)

ByrosOnline 3 hafta önce

The car is a 2nd Generation (2009-2013) Mazda 6 isport 4 cylinder version, manufactured & sold in the US, this version comes with the basic Panasonic (GEG4 66 9RX) 1 disc head unit, and the small red digital display on top of the dash.

Yanıtla  ·  blazerokich için yanıt olarak

mazda6forum 3 hafta önce

Bu ileti spam olarak işaretlendi gizle • Spam Değil

Thanks, but I've heard that the Bose amplifier does not work with this unit with android. I need to buy some interface MZTO-01

Yanıtla  · 

blazerokich 3 hafta önce

Believe me, these headunits work with the Bose amplifiers. We sell them for a year.

Yanıtla  ·  mazda6forum için yanıt olarak

mazda6forum 4 hafta önce

This player has two operating systems, Windows and Android? Which one operate a gps? Will it be compatible with Mazda with Bose system?

If I want change some speakers in the future, this unit is still work?

Yanıtla  · 

blazerokich 4 hafta önce

No, it's pure Android. Yes it's compatible with Bose system. Yes, other speakers will work without problem.

Yanıtla  ·  mazda6forum için yanıt olarak

yorumları alıntı yaptığım video, mazda 6 için olan cihaz;

6 için olabilirde mazdaspeed3 için deneyen başaran bir Allah ın kulunu bulamadım daha 1-2 kişi denedik bosenin amfisi  desteklemedi harici bir sistem lazım demiş ötesini okumadım bile gelen cihazlardan deneme şansı olurda çalışırsa direk alırım yoksa cd ye talim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Torque için Super Mini ELMazda327 v1.5 OBD2 OBDII Bluetooth Adapter yolda, head unit'le beraber elime geçmiş olacak umarım, hatta önce bile gelebilir  :egy:

adszggf.jpg

1 yıldır kullanıyorum tablette,bayılacaksın karşına çıkacak özelliklere hava yakıt karışımını bile görüyorsun(aracın sensörü widebandse tabi)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Torque için Super Mini ELMazda327 v1.5 OBD2 OBDII Bluetooth Adapter yolda, head unit'le beraber elime geçmiş olacak umarım, hatta önce bile gelebilir

head unit derken ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 için olabilirde mazdaspeed3 için deneyen başaran bir Allah ın kulunu bulamadım daha 1-2 kişi denedik bosenin amfisi  desteklemedi harici bir sistem lazım demiş ötesini okumadım bile gelen cihazlardan deneme şansı olurda çalışırsa direk alırım yoksa cd ye talim

Abi istersen cihazi ilk sana yollayalim dene sonra sen bana yolla problem olmaz, montaji kamera felan takilmadiktan sonra cok uzun suren bi is degil, denemk icin full montaj yapmana da gerek yok?!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yıldır kullanıyorum tablette,bayılacaksın karşına çıkacak özelliklere hava yakıt karışımını bile görüyorsun(aracın sensörü widebandse tabi)

Tablet icin bir suru ornek video var onlardan heveslendim zaten, ama olay arabayla butunlesik olunca daha hos olacak diye umit ediyorum, bakalim sensor widebandmi degilmi takinca anlariz artik?!?

Abi bu arada sen bu torque'un kamera goruntusunun uzerine motor gostergelerini isleyerek video kaydetme ozelligini kullandin mi hic?!? Bu cihazin iki adet AV girisi var biri geri vites icin digeri extra, ben bu extra AV in girisine on tampona monte ettigim kamerayi baglayacagim. Acaba diyorum; torque'un yukarida bahsettigim sekilde goruntu kaydi fonksiyonu on kameradan alacagim goruntuyu destekler mi?!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

head unit derken ?

Head unit ortaya takilan herhangi bir cihaz hocam, teyp deyince artistigi olmuyor pek, head unit havali oluyor yabanci terim kullaninca  :geyik:

Yabanci terim olayinin esprisi bir yana bizde bu terimin karsiligini tam olarak verecek bir kelime yok acikcasi, genellikle herkes "aaa navigasyon muu?" Diyor ama tabii ki cihazin yaptigi isin yaninda navigasyon sadece ufak bir ozellik ve asil amaci olmadigindan tanimlama icin pek de uygun degil. Anlamini karsilayacak en yakin isim multimedia cihaz oluyor ki o da cok turkce sayilmaz. Velhasili internette de bu cihazlari ararken cokca yazdigim ve okudugum icin alistim bu head unit'e bence anlamini en cok karsilayan ve geneli kapsayan terim de bu oluyor.

:hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Head unit ortaya takilan herhangi bir cihaz hocam, teyp deyince artistigi olmuyor pek, head unit havali oluyor yabanci terim kullaninca  :geyik:

Yabanci terim olayinin esprisi bir yana bizde bu terimin karsiligini tam olarak verecek bir kelime yok acikcasi, genellikle herkes "aaa navigasyon muu?" Diyor ama tabii ki cihazin yaptigi isin yaninda navigasyon sadece ufak bir ozellik ve asil amaci olmadigindan tanimlama icin pek de uygun degil. Anlamini karsilayacak en yakin isim multimedia cihaz oluyor ki o da cok turkce sayilmaz. Velhasili internette de bu cihazlari ararken cokca yazdigim ve okudugum icin alistim bu head unit'e bence anlamini en cok karsilayan ve geneli kapsayan terim de bu oluyor.

:hi:

anladım hocam.bende pioneer ve bazı mazda konsoluna uygun olmayan cihazlar içün ekstradan uyumlu olması için çerçeve ve benzeri ürünler almak gerekiyor ya hani öyle birşey mi acaba diye aklıma türlü ıvır zıvır geldi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tablet icin bir suru ornek video var onlardan heveslendim zaten, ama olay arabayla butunlesik olunca daha hos olacak diye umit ediyorum, bakalim sensor widebandmi degilmi takinca anlariz artik?!?

Abi bu arada sen bu torque'un kamera goruntusunun uzerine motor gostergelerini isleyerek video kaydetme ozelligini kullandin mi hic?!? Bu cihazin iki adet AV girisi var biri geri vites icin digeri extra, ben bu extra AV in girisine on tampona monte ettigim kamerayi baglayacagim. Acaba diyorum; torque'un yukarida bahsettigim sekilde goruntu kaydi fonksiyonu on kameradan alacagim goruntuyu destekler mi?!?

kullandım hatta görüntü üstünde şeffaf olarak istediğin göstergelerde oluyor büyük ihtimal destekler ön kamerayı ben şimdilik mecburen tabletle takılıyorum ses sisteminden vazgeçmemek adına beklemedeyiz:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi istersen cihazi ilk sana yollayalim dene sonra sen bana yolla problem olmaz, montaji kamera felan takilmadiktan sonra cok uzun suren bi is degil, denemk icin full montaj yapmana da gerek yok?!?

bunu yeni gördüm:) çok sağol teklifin için ama ilk heyecana maydonoz olmayı sevmem illaki bir örneğini teşhir için getirecektir arkadaş madem büyük işler yapacağız diyor,o zaman yerine gider deneriz yinede çok teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullandım hatta görüntü üstünde şeffaf olarak istediğin göstergelerde oluyor büyük ihtimal destekler ön kamerayı ben şimdilik mecburen tabletle takılıyorum ses sisteminden vazgeçmemek adına beklemedeyiz:)

Tam olarak sordugum zaten oydu, planladigim gibi olur diye dusunuyorum bende bakalim gelince gorecegiz...

bunu yeni gördüm:) çok sağol teklifin için ama ilk heyecana maydonoz olmayı sevmem illaki bir örneğini teşhir için getirecektir arkadaş madem büyük işler yapacağız diyor,o zaman yerine gider deneriz yinede çok teşekkürler

Sen bilirsin abi, teshir vs olmaz da deneyemezsen kapim herzaman acik aklinda bulunsun :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

telefonun başında bekliyorummm

Merhaba Onur Bey;

Gümrükten geldim ben de şimdi, gümrükçüyle beraberdik.

İçeride biri iphone 5 sanırım kaçakçılık gibi birşey var, çok sayıda cihaz varmış içeride

sayım yapıyorlarmış, bugün yetişmez sanırım.

Yarın çıkartıp yetiştireceğiz, benim test için vaktim kalmayacak belki direk size gönderirim.

Hangi şehirdesiniz İstanbul değil dimi?

İzmir miydi sizin? 1 günde hangi kargo geliyor ise ona vereceğim, Aras veya Mng.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

telefonun başında bekliyorum diyerek onur abinin yerine cevap vermiş gibi anlaşıldım galiba :D onun kadar heyecanlı olduğum doğrudur bu konuda :D honuu adlı kullanıcıya ulaşacaksınız kürşad bey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...