Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi ben anlamadım simdi kopuk kopuk okuyunca niye almadı ki mustafa abi cx-5 i

mazda satışlar %5 düştü demektir hele hele 3 arabayla dusunursek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ben de dıyodum kı kendi kendime, tamam ya mustafa abi cx-5 alirsa eger ben de alirim bitiririm bu aciyi :) 1 cx-5'den daha oldu mazda tr.

mustafa abi ne alacaksin soyle de bari ona bakayim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'cum sen kendi keyfini neden benimle alakalandırıyorsun? CX-5 çok güzel bir otomobil, eğer gerçekten alacaksan bence çok mutlu olursun.

Ben şahsıma yapılan bir saygısızlıktan ötürü vazgeçtim. Bu sadece benimle ilgili bir konu, genele yaymamak lazım.

ben de dıyodum kı kendi kendime, tamam ya mustafa abi cx-5 alirsa eger ben de alirim bitiririm bu aciyi :) 1 cx-5'den daha oldu mazda tr.

mustafa abi ne alacaksin soyle de bari ona bakayim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'cum sen kendi keyfini neden benimle alakalandırıyorsun? CX-5 çok güzel bir otomobil, eğer gerçekten alacaksan bence çok mutlu olursun.

Ben şahsıma yapılan bir saygısızlıktan ötürü vazgeçtim. Bu sadece benimle ilgili bir konu, genele yaymamak lazım.

olmaz abi sana yapilmis saygisizlik bize yapilmistir. kimse o saygisiz, naptiysa sana anlat bize, gidelim agzini burnunu kiralim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heeeee!

Ben de YODA YA DA YADO gibi birşeydim.

Kitapligimin tepesinde duran 2 adet darth wader (a.k.a anakin skywalker) firugunun fotosunu cektirtmeyin bana simdi.

may the force be with me :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

The force may be with you but ... may not be with you! Or ... may be with you but you should forget the force then!

Kitapligimin tepesinde duran 2 adet darth wader (a.k.a anakin skywalker) firugunun fotosunu cektirtmeyin bana simdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim yazışmalarımız çok nadiren bu kadar alt alta gelir. Şöyle bir baktım da benim ..... ...'in rengi senin ..... .'den güzelmiş! Valla kusura bakmayasın, gerçekler acıtır. Bu forumda bugün yoğunlukla acıttığı gibi...

Sorry not now, time is up and I should not miss the "service" :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana verdikya o rolü o yüzden :)

Burak da eskiden Şube'yi savunuyordu şimdi Gücün Karanlık Tarafı'na geçti :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gücün karanlık tarafı Skyactiv teknolojisine sahip olan güçtür! Tasarrufludur, elektrik harcamaz. Yani karanlık olması kötü olduğu anlamına gelmez. Benim Subaru'nun rengide karanlık ve çok da güçlü mesela ama çok iyi huyludur...

Sana verdikya o rolü o yüzden :)

Burak da eskiden Şube'yi savunuyordu şimdi Gücün Karanlık Tarafı'na geçti :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gücün karanlık tarafı Skyactiv teknolojisine sahip olan güçtür! Tasarrufludur, elektrik harcamaz. Yani karanlık olması kötü olduğu anlamına gelmez. Benim Subaru'nun rengide karanlık ve çok da güçlü mesela ama çok iyi huyludur...

subaru ne ? yeni bir su markasi mi?

sultan su gibi subaru su, dogadan midenize.

subaru'yu su bardagu ile icin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen Subaru forumunda arkadaşın biri Subaru marka bir taklit ampul gösterdi, hayretlere düştüm... Ne cesaret? Adam subaru markasıyla ampul yapmış. Hıncal olsa derdi ki; içimizdeki Çinliler!

subaru ne ? yeni bir su markasi mi?

sultan su gibi subaru su, dogadan midenize.

subaru'yu su bardagu ile icin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen Subaru forumunda arkadaşın biri Subaru marka bir taklit ampul gösterdi, hayretlere düştüm... Ne cesaret? Adam subaru markasıyla ampul yapmış. Hıncal olsa derdi ki; içimizdeki Çinliler!

porse isimli marka 57'den 61'e kadar traktor uretmis. sen ampul diyosun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...