Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ahahhaha koptum emre ya :D ballı lokma da göndereyim mi ? tahinli ballı helva yeter mi :D

Üstüne ballı lokmada yersem kesin radara girerim...

Alem görür ondan sonra CX-5 in  performansını :)...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Abi  CX-5 bazılarını  kesmiyormuş öyle duyduk :) , sonuçda  insan faktörü de etkili performans da değilmi ... Keşke tüm bayilerimiz de bu bilinçle promote etse ürünlerini ...

Hyundai mangala cağırıp duruyor, şimdi kurye ile Mercedesten kokteyl davetiyesi geldi yeni CLA yı tanıtacaklarmış ,  valla kendin pişir kendin ye 'ye de razıyım yeterki çağıran olsun ama yok abicim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX5 çok güzel bir otomobil, birkaç eksiğiyle birlikte... Almak isteyen herkese tavsiye ederim.

Sana çok net sonucu söyleyeyim;

2013 Subaru Forester 2.0 awd, CVT ve Premium donanımı ile,

2013 Mazda CX-5 awd, AT ve Power donanımını kıyasladığında sonuç kesinlikle CX-5!

Fiyatlar da fark yaratmıyor. Forester 104, CX-5 103 gibi alınabiliyor. Turbo Forester'ı hiç işin içine karıştırmıyorum. Çünkü bence performansı ve tüketimi ile de ayrı bir sınıf... Fiyatı da daha yüksek doğal olarak...

Bu demek değil ki CX-5 her yönüyle Forester'dan üstün! Değil tabii ki... Ancak toplamda ben CX-5 derim kesinlikle.

Abi  CX-5 bazılarını  kesmiyormuş öyle duyduk :) , sonuçda  insan faktörü de etkili performans da değilmi ... Keşke tüm bayilerimiz de bu bilinçle promote etse ürünlerini ...

Hyundai mangala cağırıp duruyor, şimdi kurye ile Mercedesten kokteyl davetiyesi geldi yeni CLA yı tanıtacaklarmış ,  valla kendin pişir kendin ye 'ye de razıyım yeterki çağıran olsun ama yok abicim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Al abi işte cx5, okan'da var :) sen al , lokma da benden :D için,kafan rahat edecek, her gece "ne alacağım" diye düşünmekten de kurtulacaksın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun arabadan ziyade almak istemeye başladığında beri gerçekleşenlerde :) Hani yazsam roman olurdu denilebilecek cinsten :)

"Güzin Abla" isimli bir konu açabilirmiyiz Burak, Mazda alır yada alamazken başımızdan geçenleri yazarız :) ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısıyla yeni aracımı bugün sipariş ettim. Büyük ihtimal Cuma veya Cumartesi alacağım. Konuya katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Seçim mecburen konudan alakasız oldu ama kadere güvenmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısıyla yeni aracımı bugün sipariş ettim. Büyük ihtimal Cuma veya Cumartesi alacağım. Konuya katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Seçim mecburen konudan alakasız oldu ama kadere güvenmek lazım.

Ben çizgimi bozmayarak yine; "hayırlısı olsun" abi diyorum...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun üstadım.

Ama şu soruyu sormamak için iki sayfa geriye gittim ama bulamadım.

Soru: Ne arabası aldın? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...