Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kalbinizin güzelliği yüzlerinize ve yazılarınıza vurmuş, benim için en iyi versiyonları yazmışsınız. Ama Naim'in dediği gibi, T6 AWD ile 2 CX-5 ve hatta daha fazlası alınır ve hatta 2.4 AWD ile bile...

Benim versiyon T4 Powershift Premium + Advance. Ayrıca ekstra olarak metalik boya, comfort deri döşeme, elektrikli açılır tavan, otomatik kararan iç ayna, geri görüş kamerası ve 17 Njord jantlar var. (standart olanın yerine)

Ve liste fiyatı 138.000 TL ama indikleri fiyat 113.000 TL (yuvarlak olarak tabii) Nisan sonuna kadar özel bir kampanya varmış. İnanılmaz ama bu yönüyle CX-5 e yakın bir fiyat, Mazda 6'dan ise ucuz bu araç...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle, Gökhan! Yukarıda ben de zaten konu başlığıyla alakasız oldu dediydim....

mustafa abi kizilcik sopasi rengi bisey almis, ben oyle anliyorum artik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ehue ben öğrendim, abi izninle yazıyorum,

Tank + Turbo + Tasarruf + Takdir almış Mustafa abi,

Takke'li olmadığı da iyi olmuş abi, vergisi, yakıtı fiyatı derken takke düşerdi zaten  8)

Mustafa Abi bence  Turbo + Trafik  + Tesbih + Tövbe almış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun hemşerim :) evvel zaman içinde bir s80 lafı çıkmıştı klavyenden. Demek gönlündeki nasip olmuş :) Bende c4 alıyordum , kendimi Mazda 3'de buldum :) ıslatırız artık gelince :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar. Aslında yola Cx-5 almak için çıkmıştık ama alamadık ve içimizde kaldı, biliyorsunuz. CX-5 içimde kaldığı için, yerine alacağım otomobile büyük sorumluluk düşüyordu, tüh! yanlış yaptık dememek için. Sonuçta piyasaya çıktığından beri çok sevdiğim bir kasa olan S80'ni, CX-5'ten aşağı kalmayan bir donanımla ve daha iyi performans, daha düşük MTV vergisi ödeyecek şekilde aldık. Aracın tek eksiği awd olmaması ama yapacak birşey yok. AWD sadece 2.4 dizel ve 3.0 benzinlide var...

Bu arada avatar'daki resim temsili, daha aracı teslim almadım. Benimkinin jant ölçüsü bir ufağı ve hafif makyaj görmüş versiyonu. Bu aracı 45 yaşın altına satmıyorlarmış normalde, rica minnet aldık!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar. Aslında yola Cx-5 almak için çıkmıştık ama alamadık ve içimizde kaldı, biliyorsunuz. CX-5 içimde kaldığı için, yerine alacağım otomobile büyük sorumluluk düşüyordu, tüh! yanlış yaptık dememek için. Sonuçta piyasaya çıktığından beri çok sevdiğim bir kasa olan S80'ni, CX-5'ten aşağı kalmayan bir donanımla ve daha iyi performans, daha düşük MTV vergisi ödeyecek şekilde aldık. Aracın tek eksiği awd olmaması ama yapacak birşey yok. AWD sadece 2.4 dizel ve 3.0 benzinlide var...

Bu arada avatar'daki resim temsili, daha aracı teslim almadım. Benimkinin jant ölçüsü bir ufağı ve hafif makyaj görmüş versiyonu. Bu aracı 45 yaşın altına satmıyorlarmış normalde, rica minnet aldık!

yani ? hala tam olarak hangi marka model kasa cins cibilliyet yazmadin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yazmadım arkadaş yahu? 265 nolu yazıyı bir okursan göreceksin tüm detayıyla... Şasi, motor, tip onay no falan mı istiyorsun yoksa????

yani ? hala tam olarak hangi marka model kasa cins cibilliyet yazmadin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yazmadım arkadaş yahu? 265 nolu yazıyı bir okursan göreceksin tüm detayıyla... Şasi, motor, tip onay no falan mı istiyorsun yoksa????

haha nasil gazla indiysem asagiya :P

sasi numarasini soyle bari yoksa sorcak soru kalmamis..

hayirli olsun, hayirlisi olsun boylece volvo'nun kapilarini actin bize..

artik onlar dusunsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haha nasil gazla indiysem asagiya :P

sasi numarasini soyle bari yoksa sorcak soru kalmamis..

hayirli olsun, hayirlisi olsun boylece volvo'nun kapilarini actin bize..

artik onlar dusunsun.

Okan pek güzel seyler söylemedi volvo hakkında deermişim ve Mustafa abi tanışmak için Eskişehir'e gelirmiş :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 dizel versiyonla ilgili problemleri zaten Mazda'dan biliyoruz. Bu benimle ilgili değil. Bir de süregen klima problemleri var. Powershift'i kullanmayı bilirsen sorun yok. DSG'den çok daha dayanıklı. Sonuçta hiçbir zaman bir Japon olamaz tabii, bunu beklemiyorum zaten...

Okan pek güzel seyler söylemedi volvo hakkında deermişim ve Mustafa abi tanışmak için Eskişehir'e gelirmiş :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 dizel versiyonla ilgili problemleri zaten Mazda'dan biliyoruz. Bu benimle ilgili değil. Bir de süregen klima problemleri var. Powershift'i kullanmayı bilirsen sorun yok. DSG'den çok daha dayanıklı. Sonuçta hiçbir zaman bir Japon olamaz tabii, bunu beklemiyorum zaten...

Allah kazasız belasız,nazarsız kullandırsın abi :) rengi de iyimiş, dart vedır siyahı :D yoda yeşili alayım bende :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa  ey, hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binin inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa bey, hayırlı uğurlu olsun tekrardan, güzel günlerde kullanın.

(Bir önceki mesajımda yazım hatası olmuş, kusura bakmayın)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de Ey Mustafa, nihayet karar verdin gibi almıştım...

Ben de tekrar teşekkür ediyorum, hep beraber güzel günler görelim önce inşallah! Ondan sonra da araçlarımızı o güzel günlerde kullanırız. (Biraz zor görünüyor ama...)

Mustafa bey, hayırlı uğurlu olsun tekrardan, güzel günlerde kullanın.

(Bir önceki mesajımda yazım hatası olmuş, kusura bakmayın)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...