Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

öndeki 3'ten bahsediyorsun değil mi? :P

o zaten devr-i memleket yapmış , torosların eteklerinden Karadeniz yaylalarına kadar her yerde lastik izi ola asil kuzucum :) ama arkadaki bende olsa eteklerde gezmez zirvelere de çıkardık ;) Mustafa abi alırsa hakkını verir artık :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi ki öndeki 3'ten bahsediyor. Arkasındaki Nissan Qasqai'den bahsedecek değil ya?

az zuum yap hele :) zuum zuum'u göreceksin abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben iyice kararsız kaldığını düşünüyorum.  Daha önce Mustafa'nın (tanışmadık henüz ama bey demesek artık, abi de tuhaf olacak, yaşıtız ne de olsa) Subaru'ya meyilli olduğunu düşündüm, fakat ibre CX-5'e dönebilir her an.  Bir de Darth Vader lafı benden önce de kullanıldı mı Subaru için, yoksa bu tabir benim yazıdan sonra mı çıktı?  Tabii öte yandan grupta yazan bir Forester sahibi olsa daha şenlikli yazışmalar olabilirdi.  Mustafa'nın esprili kişiliğinde, bu satın alma kararından çok ekmek çıkacak yazılar gelirdi.  Heyecan dorukta sonucu bekliyoruz.  Bu süreç hem zevkli hem de yorucudur, ne de olsa araba alan herkes yaşar.  Tadını çıkarmanı dilerim, her halde hayırlı da olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle Mustafa olarak hitap etmen hoşuma gitti, teşekkür ederim. Aslında Özgür ben çok hızlı karar veren biriyim ve zaten kararımı da vermiştim ve bu karar CX-5'ti. Bu başlığı ise foruma hareket getirmek ve eğlenmek için açmıştım. Benzer bir başlığı da Subaru furumunda yürütüyordum. Ama bu sefer o kadar ilginç hadiseler meydaha geldi ki, burada yazsam kitap olur. Zaten yazamam da, birilerinin hoşuna da gitmeyebilir ve hatta gitmez. İşin doğrusu bu başlığı açarken bolca eğlenmeyi ve eğlendirmeyi, Skyactiv üzerine de konuşmayı düşünüyordum. Hiç aklıma gelmemişti, bu başlık benim CX-5 almama engel olacak...

Sevgili admin ile bazen paylaşıyoruz gelişmeleri, o benim bu işin sonunda detayları bir almanak şeklinde burada yazacağımı düşünüyor ama yazmayacağım. Doğru da olmaz zaten...

Sana tek bir şey söylemeliyim. Bu işte evdeki hesap çarşıya uymayınca Kosifler'de hemen hemen tüm BMW modellerini, Koluman'da Mercedes modellerini ve Otokoç'da da Volvo modellerini çok dikkatle inceledim.

Mazda CX-5 gerçekten çok saygı duyulacak kalitede bir otomobil hem içi, hem dışıyla. Ayrıca sadece malzeme ve işçilik kalitesinden de bahsetmiyorum. Premium sınıfta bir his vardır ya? Dizayn basit ve sade bile olsa sana kaliteyi her bakışında hissettirir, dokunmana bile gerek yoktur. Birçok orta sınıf modelde genel bakış attığında kaliteli bir görünüm hissi alırsın. Sonra detaylara dikkatli bakmaya başladığında hayal kırıklıkları ortaya çıkmaya başlar. CX-5 detaylara bakmaya başladığınızda, tam bir premium gibi, verdiği kalite his ve keyfini arttıran bir otomobil. Rahatlıkla BMW veya Mercedes tarafından üretilebilecek bir model olmuş CX-5.

Güle güle kullan, biz artık buradan imrenerek bakacağız. (Maşallah diyerek tabii...)

Ben iyice kararsız kaldığını düşünüyorum.  Daha önce Mustafa'nın (tanışmadık henüz ama bey demesek artık, abi de tuhaf olacak, yaşıtız ne de olsa) Subaru'ya meyilli olduğunu düşündüm, fakat ibre CX-5'e dönebilir her an.  Bir de Darth Vader lafı benden önce de kullanıldı mı Subaru için, yoksa bu tabir benim yazıdan sonra mı çıktı?  Tabii öte yandan grupta yazan bir Forester sahibi olsa daha şenlikli yazışmalar olabilirdi.  Mustafa'nın esprili kişiliğinde, bu satın alma kararından çok ekmek çıkacak yazılar gelirdi.  Heyecan dorukta sonucu bekliyoruz.  Bu süreç hem zevkli hem de yorucudur, ne de olsa araba alan herkes yaşar.  Tadını çıkarmanı dilerim, her halde hayırlı da olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fakat şimdi durum başka ilginç bir hal aldı.  CX-5 almak üzere olan potansiyel bir müşteriyi kaçıran Mazda mı, yoksa aklını çelen başka bir marka mı?  Bunu belki de hiç öğrenemeyeceğiz.  Yine de Mazda yetkililerinin ders çıkarması gereken bir durum varsa bunun en azından onlar nezdinde ifade edilmesi iyi olabilir.  Bugün gazetenin birinde "allah affeder, marka müşterisi affetmez"  gibi bir slogan vardı.  Marka olduğunu iddia edenler hizmet kalitesine dikkat etmek zorunda.  En çok da kalifiye olmayan, ürününü tanımayan, müşteriyi tatmin edemeyen satıcılardan yakınılıyordu.

Peki ama gizem çözülmedi.  Murat hangi araçta karar kıldı?

CX-5 için tesbitler doğru ve umarım Türkiye'de yakında daha çok görürüz ve araç hak ettiği değerden satılır.  Ben en çok sessizliğine hayranım çünkü bana göre insanı en çok yoran şey gürültü.  Aslında geçen hafta sonu Doğa parka gidecektim ancak yeni yazlık pike ürünüm Tril'in Mayıs ayı dergilerine reklam görselini yetiştirmek için acil çekim yapılması gerekti.  Umarım diğer toplantıya gelmek nasip olur.

Murat Mazda 6 için ne düşünüyor merak ediyorum.  Gruba yollanan BMW 320 ile kıyasta ingilizce tercüme için sağ altta bazı düğmelere basmak gerekiyor ve sonuçta BMW için "verilen paranın nereye gittiği belli"  BMW daha iyi bir araba deniyor.  Mazda için en büyük övgü motor performansında ki bu bile çok önemli, ne de olsa iyi motor yapmakla başlıyor herşey, diğerleri biraz kozmetik detay zira.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazık ya gercekten yazık ben bu turkıyedekı mazda reklamı konusun da elınden gelenlerı yapmayanlara acıyorum baska bısey demek gelmıyo ıcımden su vıdeo yu ızlerken ne kadar gururla izledim anlatamam çok hosuma gıttı ama turkıye de daha yenı mazda 6 cıktıgından haberı olmayan var yazık ya gercekten reklamcılık işi adına acıyorum!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Marmaris - Eskişehir yaptım. Ne volvo, ne BMW yemişim hepsini :) zum zum'a devam :)

Mustafa abi de bir Muğla'ya uğrasın , okan'da bir beyaz cx5 var . Alsın mevzu kapansın ;) hatta bir tahinli ballı helva yedirir Okan oooo yani :)a2upy9ev.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Marmaris - Eskişehir yaptım. Ne volvo, ne BMW yemişim hepsini :) zum zum'a devam :)

Mustafa abi de bir Muğla'ya uğrasın , okan'da bir beyaz cx5 var . Alsın mevzu kapansın ;) hatta bir tahinli ballı helva yedirir Okan oooo yani :)a2upy9ev.jpg ohhh tadından yenmez hee:) abi eskişehire benden selam:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abi de bir Muğla'ya uğrasın , okan'da bir beyaz cx5 var . Alsın mevzu kapansın ;) hatta bir tahinli ballı helva yedirir Okan oooo yani :)a2upy9ev.jpg

CX-5 + şarjör :) iyi promosyon valla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...