Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Traktörden bu millete ne zarar gelmiş? Başımıza ne geldiyse ampul'den geldi! O Edison var ya......

porse isimli marka 57'den 61'e kadar traktor uretmis. sen ampul diyosun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Traktörden bu millete ne zarar gelmiş? Başımıza ne geldiyse ampul'den geldi! O Edison var ya......

serefsizin onde gideni, harcadi Tesla reyizi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

subaru ne ? yeni bir su markasi mi?

sultan su gibi subaru su, dogadan midenize.

subaru'yu su bardagu ile icin.

Suborusu dedi,  Çelik çekme boru , 4 çeker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaçırmışım konuyu. Ve ciks-5'de kaçmış . Sana yapılan ayıp bize yapılmıştır abi. Bende volvo alırım artık :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota'yı ne olarak görüyorsun Barış'ım :) s60 bence son donem en iyi tasarımlardan biri . Hatta alıcı gözüyle baktığım için benim kuzu kıskandı :) Okan bilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her insanoğlu bir gün Volvo'ya binecek o zaman!

ahahah süpersin abi ya :) ama akşam üstü bronz renk mı oluyor o bakır mı oluyor; bir s60 gördüm . Güzel duruyor gercekten ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fatihcim pertek feribotundan çıktım. elazığa doğru geliyorum. feribotta sahibini tanıdığım bir s60 vardı, feribottan çıkan bütün araçları sollama hastalığı olan biri :)  aynadan baktığımda araçları birbir  geçiyordu. sıra yavaş yavaş bana gelmeye başlayınca bende gaza bastım. çok zorladı kendini ama arayı açmıştım:)  bizim mazda3 lerle aynı dizel motora sahip s60 ın 1.6 dizeli. ama kasa ağır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fatihcim pertek feribotundan çıktım. elazığa doğru geliyorum. feribotta sahibini tanıdığım bir s60 vardı, feribottan çıkan bütün araçları sollama hastalığı olan biri :)  aynadan baktığımda araçları birbir  geçiyordu. sıra yavaş yavaş bana gelmeye başlayınca bende gaza bastım. çok zorladı kendini ama arayı açmıştım:)  bizim mazda3 lerle aynı dizel motora sahip s60 ın 1.6 dizeli. ama kasa ağır

dizel alacağımı kim söyledi ? :) 180hp motor var ne güzel yapmış adam :) şaka bir yana , gidip gitmemesi o kadar önemli değil . Altındaki de 180'i geçmiyor ama Ankara'ya 8 saatte geliyorum. Ankara-esk 1.5 saatte geldim. cezayı bekliyorum :D çok gitmese de yeterli yani ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakacağım son şey odur herhalde . Öncelikle güç mü? Ekonomi mı ? İkisi beraber olsun mu istiyoruz ? Benim 1.6 motor üzeri almam yassah. Bu şartlarda fazla seçenek kalmadığı gibi s60 hem şık hem de istersen 1.6 180hp motor seçeneği var ki o da epey çekiş gücü sunuyor :) hatta çekemiyorlar  :P

Hele 2015 olsun, vergi sistemi değişsin . 3'mü olur 6'mı olur volvo'mu olur bakalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemşo, Volvo'ya nasılsa binecen, acele etme! Diğer markaların tadını al biraz...

Hem sana 1.6 üstü yassah olduğu gibi, burada Volvo alırım vb. konuşmalar da yassah, bilmiyon mu???

Bakacağım son şey odur herhalde . Öncelikle güç mü? Ekonomi mı ? İkisi beraber olsun mu istiyoruz ? Benim 1.6 motor üzeri almam yassah. Bu şartlarda fazla seçenek kalmadığı gibi s60 hem şık hem de istersen 1.6 180hp motor seçeneği var ki o da epey çekiş gücü sunuyor :) hatta çekemiyorlar  :P

Hele 2015 olsun, vergi sistemi değişsin . 3'mü olur 6'mı olur volvo'mu olur bakalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemşo, Volvo'ya nasılsa binecen, acele etme! Diğer markaların tadını al biraz...

Hem sana 1.6 üstü yassah olduğu gibi, burada Volvo alırım vb. konuşmalar da yassah, bilmiyon mu???

valla nasıl binerim bilmiyorum abi :) kimisi oturarak , kimisi Emre'nin videodaki gibi yatarak biniyormuş :D

Acelem yok hem 16 nisan 2015 ola hayrola ;)

Lakin hayat tecrubelerimiz şunu gösterdi ki , 40 kere söylersen olurmuş :) Eskişehir dedim dedim 40bin kere dedim ama oldu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...