Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu araç tasarım ödülü aldı da haberimiz olmadı mı acaba, bence En Kötü Tasarım Ödülü 2013 sahibi yeni Forester  :)

Bu aracı alıpda  akşam mekana falan gitmeye yada eşine almayı düşünenler varsa bir kez daha düşünsünler derim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bravo, bravo! Ha şöyle işte, cana gelin, kana gelin biraz! Mazda sizinle gurur duyuyor...

Forester'ın dizaynını bence çok kafaya takmayın. Uzun uzun inceleme fırsatınız hiç olmayacak. Belki ufukta kaybolmadan önce biraz arkadan görebilirsiniz. Arka görüntüsü de fena değil zaten...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bravo, bravo! Ha şöyle işte, cana gelin, kana gelin biraz! Mazda sizinle gurur duyuyor...

Forester'ın dizaynını bence çok kafaya takmayın. Uzun uzun inceleme fırsatınız hiç olmayacak. Belki ufukta kaybolmadan önce biraz arkadan görebilirsiniz. Arka görüntüsü de fena değil zaten...

Benimle de Hyundai gurur duyuyordur di mi abi ??

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende o dediğin CX5 alırsam olur gibi duruyor ve hatta dalga geçileceğim de aşikar. Çünkü bizim Hanım'ın Forester'ının performansı RX8'e yakın. Bana sıklıkla toz yutturacağı ve sonra da dalga geçeceği kesin...

Eğer 2.0 atmosferik motorlu alınıp, asfaltta kullanılacaksa kesin CX5 ama dere,tepe, kum vb. muhabbet de varsa, kesin Forester!

Turbo Forester ise ayrı bir sınıf! MPS ve RX8'e ezilmeyecek bir SUV, düşünsene?

Abi bunu alıpda Hatundan fırça yedikten sonra tam gaz bayiye geri koşanlardan mı bahsediyorsun  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seninle bütün Türkiye gurur duyuyor, sevgili kardeşim. Sadece henüz bunu bilmiyorlar. Bildikleri gün, neden daha önce senin farkında olmadıkları için ayaklarına kapanacaklr! Ben gerçekleri onlardan daha erken gören bir adam olarak seninle bugünden çok gurur duyuyorum. Hiçkimse gerçeği farketmese bile, ben seninle gurur duyuyorum.

Benimle de Hyundai gurur duyuyordur di mi abi ??

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seninle bütün Türkiye gurur duyuyor, sevgili kardeşim. Sadece henüz bunu bilmiyorlar. Bildikleri gün, neden daha önce senin farkında olmadıkları için ayaklarına kapanacaklr! Ben gerçekleri onlardan daha erken gören bir adam olarak seninle bugünden çok gurur duyuyorum. Hiçkimse gerçeği farketmese bile, ben seninle gurur duyuyorum.

Ben de farkındayım abi... Bilmukabele...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bir Subaru forumuna gel de gör! Tiguan mı olum bu Forester! Ha ha ha... Şu attığın pas Drogba'ya gelse, valla bir şansımız olurdu Arena'da...

İyi de abi SUV alan kaç kişi aracını dağ tepe su çamur sarmalında kullanmaya cesaret edebiliyor ki?

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kimbilir belki birgün görüşmek kısmet olur da, CX5 ile detaylı kıyaslarız...

2.0t Forester fiyatı belli olmuş, 118,000 tl. 240 beygir, Harman Kardon, elektrikli bagaj vs.. Bu durumda Cx-5 yalan oluyor tabi:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-yeni-forester-turbo-beka-showroomda-120399213/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bir Subaru forumuna gel de gör! Tiguan mı olum bu Forester! Ha ha ha... Şu attığın pas Drogba'ya gelse, valla bir şansımız olurdu Arena'da...

:D

Nereden nereye bağlama çekiyorsun abi hastayım sana...

Ve şaka da yapmadım, kalpten söyledim...

Teşekkürler, sağolasın... Tanımaktan son derece mutlu olduğum insanlar arasındasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda skyactiv benzinli motorlarına turbo takacak gibi bir söylenti vardı.  beygiri tuttursa torsen i eksik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende o dediğin CX5 alırsam olur gibi duruyor ve hatta dalga geçileceğim de aşikar. Çünkü bizim Hanım'ın Forester'ının performansı RX8'e yakın. Bana sıklıkla toz yutturacağı ve sonra da dalga geçeceği kesin...

Eğer 2.0 atmosferik motorlu alınıp, asfaltta kullanılacaksa kesin CX5 ama dere,tepe, kum vb. muhabbet de varsa, kesin Forester!

Turbo Forester ise ayrı bir sınıf! MPS ve RX8'e ezilmeyecek bir SUV, düşünsene?

Abi insan içine çıkamadıktan sonra napıyım ben bu arabayı, hatunla beraber Süper kahramanları oynayıp suçlu mu kovalıyacaz turbolu absürt aracımızla :)

Dere, tepe kum için lastik lazım o lastiklerlede asfaltta emniyetli gidilmez hele ki turbon varsa daha fena yani 2 set lastik paso sök tak uğraş dur  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vergi kanunu değişsin , Foti de bir ciks5 alsın ugh! Su baru bu baru derken impreza dışında cezbetmiyor beni . Ona da benzinlik sahibi degilsen yanaşılmaz. Benim tüplü kuzuya 40kr yaktırabiliyorsam uzun yolda, impreza ile mazallah diyeyim :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi ki, suçlu kovalamayacağız, Emre. Ama bizi kovalayan suçlulardan kaçabiliriz mesela... Düşünsene ıssız ve karanlık bir otobanda gidiyorsun ve birisi senin aracını gasp etmek istiyor. Renault Fluence performansında bir CX-5 ile ekmek mümkün değil ama turbo Forester ile yakalanmak sürpriz olur! Bu konuya ABD pazarında çok önem veriyorlar, gasp olayları çok olduğu için. Bizim ülkede küçük Amerika olma yolunda ilerliyor ya.... ondan şeyttiydim!

Lastik konusunda haklısın. Zaten bu sebeple ben hemen orjinal lastikleri çıkarıp, UHP lastikleri takıyorum. Arazi keyfim olmadığı için de, tek lastik uygulaması yetiyor. Yalnız CX-5 alıp, araziye gideceklere kötü bir haberim var. 225/55/19 ölçülerinde arazi lastiği yok Türkiye'de. Ayrıca daha iyi yol tutan UHP lastik alıp, asfalttaki tepkileri iyileştirmek isterseniz, Türkiye'de bu ölçüde öyle bir lastik de yok.

Yani Forester'da habire lastik değişebilir arzu eden arkadaşlar. Ama CX-5'de habire jant da değişebilirsin.... (örneğin benim RX-8 için de kış lastiği opsiyonu yok)

Ancak ve ancak benim için CX-5 lastik olayı bir sorun değil. 19' jantların genelinde zaten böyle bir problem var Türkiye'de. Bence 19' lar çok yakışmış CX-5'e ve yedek lastik bulabildiğin sürece ben razı olurum...

Bu konuya değindiğin iyi oldu. Tek tip ortalama lastiğe mahkumiyet CX-5 için bir dezavantaj.

Abi insan içine çıkamadıktan sonra napıyım ben bu arabayı, hatunla beraber Süper kahramanları oynayıp suçlu mu kovalıyacaz turbolu absürt aracımızla :)

Dere, tepe kum için lastik lazım o lastiklerlede asfaltta emniyetli gidilmez hele ki turbon varsa daha fena yani 2 set lastik paso sök tak uğraş dur  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...