Jump to content

Alüminyum Jant Parlatma

Guest oguzhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alüminyum korozyonu farklı bir şey. Karbonat su fayda atmez. Pasta cila karışımı olan ürünlerden alıp deneyebilirsin abi. Jantın yakından resmini koyarsan daha net bir şey söyleyebilirim.

Oğuzhan jantın fotosunu ekledim. Senle yazıştıktan sonra kalın pastayla ovdum jant hafif parladı ama lekeler aynen duruyor.

post-10144-141695299372_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 323-Black

7

• domestos

26

• ezmocesteri

9

• ismail1903

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kir pas, zift, sökücü kullanman gerekiyor, benimde aynı şekildeydi, bu sıvılardan sık ve bir süre beklet 5-10 dakika sonra yumuşak bez ile sil, çıkmazsa yine sıvı uygulayarak su zımparaları ile çizmeyecek şekilde zımpara ile temizle mutlaka çıkıyor... ;)

Gazyağı olaydı iyiydi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantınızı en kötü ayda bir balata tozundan dolayı özellikle temizleyiniz..araba ya da jantınız yeniyse bunu mutlaka yapınız..yoksa sonuç bu maalesef

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantınızı en kötü ayda bir balata tozundan dolayı özellikle temizleyiniz..araba ya da jantınız yeniyse bunu mutlaka yapınız..yoksa sonuç bu maalesef

Tamamen katılıyorum, ben yeni temizlik yaptım, bir haftada yine lekeler oluşmaya başladı... Ayda bir şart gibi... Birde şu temizleme sıvılarından temin edebilirsek tam süper olacak... :D

Şaka yapmıyorsan Bülent ceremesini çekerim, gönder valla...  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka yapmıyorsan Bülent ceremesini çekerim, gönder valla...  :hi:

Ciddi mi diyorsun abi :) O denli mi yani? Koca Aydın ve civarında gaz yağı yok mu harbiden? Bazı petrollerde olabileceği kanısındayım. Valla gönderirim abi sorun değil. Nasıl bir ambalaj ayarlayım sana pet şişe gibi bir şey mi daha fazlası bidon gibi bir şey mi işini görüyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi mi diyorsun abi :) O denli mi yani? Koca Aydın ve civarında gaz yağı yok mu harbiden? Bazı petrollerde olabileceği kanısındayım. Valla gönderirim abi sorun değil. Nasıl bir ambalaj ayarlayım sana pet şişe gibi bir şey mi daha fazlası bidon gibi bir şey mi işini görüyor?

Aydın'da petrollerde yok maalesef, yapı market vs. türü yerlerde var mı bakmadım, sanayide hiç yok... 5 Lt bidon şeklinde olur, Oğuzhan ile gazlama yaparız guzuları...;)

Yapı marketlere de bi sorayım Aydın'da olmadığından emin olayım ondan sonra sana zahmet derim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aydın'da petrollerde yok maalesef, yapı market vs. türü yerlerde var mı bakmadım, sanayide hiç yok... 5 Lt bidon şeklinde olur, Oğuzhan ile gazlama yaparız guzuları...;)

Yapı marketlere de bi sorayım Aydın'da olmadığından emin olayım ondan sonra sana zahmet derim... :)

Hiç sıkıntı yok abi haber bekliyorum senden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kir pas, zift, sökücü kullanman gerekiyor, benimde aynı şekildeydi, bu sıvılardan sık ve bir süre beklet 5-10 dakika sonra yumuşak bez ile sil, çıkmazsa yine sıvı uygulayarak su zımparaları ile çizmeyecek şekilde zımpara ile temizle mutlaka çıkıyor... ;)

Gazyağı olaydı iyiydi... :D

Veli abi gazyağını bende aradım bulamadım. Arkadaş mazot tavsiye etti paradan kaçmadım euro dizel aldım  :) yinede olmadı. daha önce bulaşık detarjanıylada silmiştim. 

şuna benzer birşey benim lekeleri çıkarır mı ?

http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-jant-temizleyici-429200-500ml/productDetails.aspx?productId=otson429200&categoryId=20035743

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlla gazlayacan arabayı :D Gönder abi sen ne kadar varsa üstünü satarız :D :D :D

:) ben de gazlayacam arabayı 1-2 aya :) Göndereceğim haber bekliyorum Veli abiden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi gazyağını bende aradım bulamadım. Arkadaş mazot tavsiye etti paradan kaçmadım euro dizel aldım  :) yinede olmadı. daha önce bulaşık detarjanıylada silmiştim. 

şuna benzer birşey benim lekeleri çıkarır mı ?

http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-jant-temizleyici-429200-500ml/productDetails.aspx?productId=otson429200&categoryId=20035743

Mazot olmaz, olmuyor... İllaki gaz yağı olacak... Linkteki malzeme, dişimizin govuğuna yetmez ki... :D

Tamam Bülent, durumu netleştireyim haber uçururum sana... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işlemi benimde yaptırmam gerekiyor, kendi yapma şansım yok maalesef. Acaba kaça yaparlar boyama işlemini ? Malum sitede çok farklı fiyatlar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 jant için 200 civarı bir rakam isteniyor genelde.

Bir yer ile görüştüm, jant takımını boyamak için 500 TL istediler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yer ile görüştüm, jant takımını boyamak için 500 TL istediler :D

İyiymiş ha !!

Hakan ne iş yapacağımızı buldum ben, hemen jant boyama işine giriyoruz... Oğuzhan'ı da işletme müdürü yaparız bitti gitti... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyiymiş ha !!

Hakan ne iş yapacağımızı buldum ben, hemen jant boyama işine giriyoruz... Oğuzhan'ı da işletme müdürü yaparız bitti gitti... :D

İlk müşteriniz hazır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aç kalmıcaz biz anlaşıldı :D

Üçümüz voltran oluşturup, taşeron bi usta bulduk mu; korsan mazda servisi bile açarız... :P Mazda yazısındaki Z'yi ters yazdık mı, bitti gitti... :tey:

Okan duymasın... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hahaha ben varım :D

Fırançaysing hakkımı isterim ama, fikir ve logo benim... :P Dur ben bu fikri ve logoyu yarın tescil ettireyim...

Yoksa; Mazda'nın Z'sini ters yazmak yerine N yapsak daha mı pirezantıbıl olur, piyasada gezen öküzlere ithafen...

MaNda... Ahahhaaaaa  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...