Jump to content

Geri Görüş Kamerası Tavsiyesi

oztselcuk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

2011 Mazda3 aracımdaki Necvoc DVA MZ3-HD multimedya sistemimdeki kamera güzel göstermiyor. Değiştirmek istiyorum. Ebayde bir sürü özellikte kameralar var. Yalnız hangisi cihaza uygun ve daha iyi olur bilemiyorum.  8:)???

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi geri görüş kamerası alınırken nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımda da Necvox multimedia sistem var. Arka plakanın üstündeki aydınlatmanın hemen yanında çıkıyor. Sistemle beraber takılan bir kamera. Kullanıyormusunuz derseniz, hiç kullanmıyorum denecek kadar az. Kamera görüntüsü aldatıyor, cisim mesafesini. Tamam ekranda çizgiler vs var ama.... Park sensörüm var, kameraya 10 basar. Sağ elimi koltuğun arkasına, sol elim direksiyonda, esku usül ama en garanti usül..:)

Size önerebileceğim geniş açılı ve led aydınlatmalı bir kamera tercih edebilirsiniz. Bunun için ebay'a filan hiç gerek yok. Otomobil multimedia sistemleri işini yapan bir yere danışıp deneyerek dahil alabilirsiniz. Arkada bir kablo altyapısı var, tak çıkart ve dene yöntemiyle karar verebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde plaka üzerinde aydınlatmanın orada aynı şekilde. Alacağımda aynısı. Fakat özellik olarak işte TV System NTSC veya PAL var. Görüntü Sensörü 1/3" veya 1/4" var. Bunun gibi teknik özellikler olarak neye dikkat etmem gerek, hangisi daha iyi bilemedim 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...