Jump to content

RX-9 bu mu olacak acaba?

EfeAksoy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Mazda Movement'ın fotoğrafını paylaşıyorum.

Adamların her dedikleri çıkıyor, bunun da gerçekleşme ihtimali yüksek..

Ön farların altındaki tampon içerisindeki far tasarım FD3S RX-7 den çok net.

Furai ile FD3S in mix i olmuş bence önden..

Official olarak bahsetmiyoruz ama RX-8 in yerini alacak RX-9 olarak bu fotoğrafı lanse etmişler.

post-7310-141695292992_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de gözüme pek hoş görünmedi. Kendi çıkıncaya kadar ortaya daha nice görüntüler çıkar. Daha yakın zamanda birde şu görüntü çıkmıştı.

post-6837-141695292998_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok consept kokusu var uzerinde bu arabanin. bu saside gelse bile production arabanin cizgileri kesin boyle olmaz. yeni6'yi hatirlayin. agzimizin suyu akmisti ama gelen alakasiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de gözüme pek hoş görünmedi. Kendi çıkıncaya kadar ortaya daha nice görüntüler çıkar. Daha yakın zamanda birde şu görüntü çıkmıştı.

İlhan Abi bu Mazda Shinari..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Abi bu Mazda Shinari..

Facebookta bir ara, RX-9 diye yayınlanıp, bende galerime kaydetmiştim. Teşekkürler bilgilendirme için Efe'cim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Facebookta bir ara, RX-9 diye yayınlanıp, bende galerime kaydetmiştim. Teşekkürler bilgilendirme için Efe'cim.

Abi rica ederim ne demek, facebook ta 2. kapak fotoğrafıma bakabilirsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda zaten RX-9 değil RX-7 olarak döneceğini belirtmişti. Bu ise kötü bir photoshoptan öte bir şey değil :)

Burak abi evet haklısın ama RX-7 yi FD3S in üzerine çıkartmasalar iyiydi ya..

Araba diil aşk FD3S benim için.. RX-7 yi hep onunla hatırlıyorum, çok daha iyisini de çıkartsalar  FD3S algımı / aşkımı yıkamıcaklar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...