Jump to content

Dış Aks Kafası Tavsiye

alptug
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben alırken Çin,Taiwan ve Japon olur Koresi olmaz demişlerdi İstanbulda  Ersoy Otomotiv Maslak ,Genç Tokel Aksaray Googlede arasanız bulabilirsiniz belki bulunduğunuz yere kargo yapabilirler onlarda japon olanı da vardır Taiwanın fiyatı 90 - 100 TL civarı idi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese tesekkur ederim..

İstanbulda dediğiniz ersoy otoda tayvan 100 tl dedi..

tokelde tayvan yok çin varmış..

düzcede denk geldi 80 tl ye aldım tanesini o da tayvanmış ama markaları ersoy otodaki ile aynı mı bilmiyorum..Benim aldığım KSC marka..sıkıntı çıkarmaz dedi..aynı aldığım yerde urw nin fiyatı 175 tl idi.iki de z rot aldım ön tanesi 15 den..

Yarın taktırcağım kısmetse ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın taktırdıktan sonra işçilik fiyatı ve değişiklikleri sizinle paylaşacağım mutlaka..Hatta bir öneri olarak bu aldığımız ürünleri bir başlıkta alt kategoriler halinde(bu baslıkta olduğu gibi) fiyatları ve nrrden aldığımızı paylaşalım..Eğrr parçacı ismini vermekte sakinca varsa kendi telimizi verelim..nasıl olur??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı aldım yapılanlar;

1-Dış aks kafası sağ sok değisti

2- Ön  z rot sağ sol degisti

3- Aracimin kışlık lastikleri sökülüp yazliklar takildi+rot ayarlari ve balans ayarları yapildi

Malzeme 200

Işcikik 140 (60 rotcuya-iki kere girmis ayara değisen lastiklerde sıkintı mı olmuş tam anlamadım-80 lirada ustaya)

Toplam 340

Nasil pahali mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba bende de aynı sorun var.. Taiwan mali varmış nasıldır acaba düzen tutar mi yoksa hiç değismesek mi? Japon yan sanayi 160 tl tanesi..Taiwan 60 tanesi..Çinde var ama pek sormadım fiyat olarak... Her usta takabilir sanırım bu aksleri..son olarak sadece bi taraftan ses geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ses gelen tarafı değiştirebilirsiniz çift değişmesine gerek yok. bulabilirseniz japon malı tavsiye ederim. çin malı hiç bir işe yaramıyor taiwan malı ise  kullanıma bağlı değişir ama ortalama 1 yıl civarı götürür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bende de aynı sorun var.. Taiwan mali varmış nasıldır acaba düzen tutar mi yoksa hiç değismesek mi? Japon yan sanayi 160 tl tanesi..Taiwan 60 tanesi..Çinde var ama pek sormadım fiyat olarak... Her usta takabilir sanırım bu aksleri..son olarak sadece bi taraftan ses geliyor.

merhaba. 60 tl ye tayvan malı kesinlikle alamazsınız. çin mallarını tayvan diye satıyorlar bilginiz olsun. yac ve gck marka tayvan malıdır.diğer alacağınız ürünlerin hepsi çin malıdır.bulamazsanız haber verin yardımcı olayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Kaan kardeş..Sanırım haklısın senin mesajını okuduktan sonra tekrar aradim.yedek parçaciyi az önce..Çin mali dedi Çinde üretiliyor dedi vs yarın tekrar ara dedi ben bi araştırayim Tayvan malini dedi..bi de ses sanki bi taraftan tek geliyor her iki tarafı da değişmek akıl karımidir sence gerçekten Çin mali taktırmak istemiyorum her ne kadar uyumlu deseler de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Kaan kardeş..Sanırım haklısın senin mesajını okuduktan sonra tekrar aradim.yedek parçaciyi az önce..Çin mali dedi Çinde üretiliyor dedi vs yarın tekrar ara dedi ben bi araştırayim Tayvan malini dedi..bi de ses sanki bi taraftan tek geliyor her iki tarafı da değişmek akıl karımidir sence gerçekten Çin mali taktırmak istemiyorum her ne kadar uyumlu deseler de..

uyumda sıkıntı yok ama kalite farkı. sesin hangi taraftan geldiğini usta anlar ama kontrol ettirin hepsini,boşluk vs.varsa duruma göre hareket edin çünkü işçilikte bir kere verirsiniz. tayvan yada japon almaya bakın

bu arada aks keçelerini değiştirmeyi unutmayın  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tayvan mali bildiğiniz bi yer varmı? Ben Niğde de ikamet ediyorum..Kayseriden bi netice alamazsam sizin yardımınıza ihtiyaç olacak Tayvan nerden bulurum en kısa sürede diye..tesekurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaan 145 tlye URW japon mali fiyat aldim 2 tanesi 300 işçiliği de en düşük 60-70 isterler zannedersem.çin mali takmaktansa 180 tl fazlasini verip japon taktırmak daha mantikli değil mi sence..yoksa Çin mali da fena olmaz mi..gerçekten pahalıymis parçalari..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nkn marka japon malı mazdanın orjinalinde kullanılıyor. tanesi 125 tl istersen 05448624107 den arayabilirsin beni. işçilik olarak birşey diyemem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...