Jump to content

Subaru WRX Concept

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aslında şu AWD sistemini yeni Ford Kuga bölümünde paylaşılmasını isterdim ..

Teknik konularda o kadar bilgim yok diğer sitedeki Symmetrical AWD bölümünü baştan sona okudum. Mazda CX-5 in net bir şekilde açıklanmayan AWD ile ne gibi farkları olduğunu öğrenmek iyi olurdu.

Bugün fırsat buldukça kuga bölümüne bakarken ne yalan söyleyeyim bu konuda yazmanı çok bekledim Mustafa.

Benim ki nacizhane bir istek sadece..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumdaki mesaj sayısı azalıp Mustafa Abi'nin mesajları onlarca beğeni alınca gücün karanlık tarafına gecip kestim ümüğünü :D ( Beğen butonunun, yanlış anlaşılmasın ) .  Bir müddet bekleyeceğim açtığım konulara ilgi olursa belki geri getiririm :D

Mustafa Abi' nin yazdıklarına çok yorum yapamıyoruz abi tereciye tere satılmıyor :D

Onun için beğenmek en güzeli, tekrar getirelim bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmem artık, Beğen linkini kaldırırken de iyi bahane buldum ama :D "Siteyi yavaşlatıyor" :D Kimse itiraz edemedi, Mustafa Abi hariç :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmem artık, Beğen linkini kaldırırken de iyi bahane buldum ama :D "Siteyi yavaşlatıyor" :D Kimse itiraz edemedi, Mustafa Abi hariç :D

Forum yavaşlayınca itiraz edecek halimiz kalmadı ki, ölümü gösterip hastalığa razı ettin bizi...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme; sonra gölgelerin gücüne gider...

:D

Benimki ışın kılıcı :D hiçbirşey yapamaz  ama o pireli aslan beni ürkütüyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gücün karanlık tarafına mı geçtin? Dizel mi aldın?

Forumdaki mesaj sayısı azalıp Mustafa Abi'nin mesajları onlarca beğeni alınca gücün karanlık tarafına gecip kestim ümüğünü :D ( Beğen butonunun, yanlış anlaşılmasın ) .  Bir müddet bekleyeceğim açtığım konulara ilgi olursa belki geri getiririm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX5'in awd sistemi ile ilgili detaylara her kanaldan ulaşmaya çalıştım. Anlaşılan o ki, Mazda'daki arkadaşlr da bu konuya çok vakıf değil, ya da paylaşmalarına izin verilmiyor. Eğer elde edebilseydim, size çok detaylı kıyaslamalar yapacaktım. Şu andaki durumda şöyle söyleyebilirim ki, asfalt üzerinde karşılaşılacak kötü zeminler için ve hafif kar için yeterlidir. Ama Subaru awd ile kıyaslanması mümkün de görünmüyor. Subaru sisteminin temelde daha güçlü ve dayanıklı bir sistem olduğu kuvvetle muhtemel.

Aslında şu AWD sistemini yeni Ford Kuga bölümünde paylaşılmasını isterdim ..

Teknik konularda o kadar bilgim yok diğer sitedeki Symmetrical AWD bölümünü baştan sona okudum. Mazda CX-5 in net bir şekilde açıklanmayan AWD ile ne gibi farkları olduğunu öğrenmek iyi olurdu.

Bugün fırsat buldukça kuga bölümüne bakarken ne yalan söyleyeyim bu konuda yazmanı çok bekledim Mustafa.

Benim ki nacizhane bir istek sadece..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...