Jump to content

Subaru WRX Concept

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2014-Subaru-WRX-1-sm.jpg

Japon otomotiv firması Subaru'nun yeni nesil WRX'in neye benzeyeceğine dair verdiği ipuçları nihayet vücut buldu. WRX Concept, 2013 New York Otomobil Fuarı'nda.

2014-Subaru-WRX-8-sm.jpg

4 silindirli 2 litrelik turboşarjlı boxer motoruyla 300 beygir güç üreten araç, gücünü dört tekerleğine birden aktarıyor.

2014-Subaru-WRX-3-sm.jpg

2014-Subaru-WRX-2-sm.jpg

Kaynak : Normal Etap

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaşım için teşekkürler Burak :)

Arka bagaj tasarımı bir an Ford focus sedanın bagajını anımsattı ama  :krrsz:

Sert çizgiler fena durmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın standart concept görünümüne çok benziyor. Eğer normal concept'ten üretime geçerkenki tırpanı buna da yaparlarsa bundan da birşey kalmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni seven bir dostun olarak bu mesajına çok sevindiğimi belirtmeliyim. Senin kadar kibar ve misafir canlısı bir insan görmedim, her gelene özenle hoşgeldin diyen. Ancak Naim bu 1.600 küsür mesajı, 1.600 kişiye hoşgeldiniz diyerek mi attı acaba? diye de düşünmedim değil, yani!

Yaz biraz be dostum yahu?

Paylaşım için teşekkürler Burak :)

Arka bagaj tasarımı bir an Ford focus sedanın bagajını anımsattı ama  :krrsz:

Sert çizgiler fena durmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başkanım senin lafının üstüne laf etmişim ama bu seferlik idare et :D

Bilmeden olduğunu fark ettiğim için şimdilik hoşgörü ile karşıladığımı fark etmişsindir sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni seven bir dostun olarak bu mesajına çok sevindiğimi belirtmeliyim. Senin kadar kibar ve misafir canlısı bir insan görmedim, her gelene özenle hoşgeldin diyen. Ancak Naim bu 1.600 küsür mesajı, 1.600 kişiye hoşgeldiniz diyerek mi attı acaba? diye de düşünmedim değil, yani!

Yaz biraz be dostum yahu?

Bazen okumak o kadar güzel oluyor ki ellerim klavyeye gitmiyor :) gündüz yazmam biraz zor ;

İşyerinde bulunduğum oda gün boyunca benim tabirim ile kadınlar gününe ( sanayi olduğu için hepsi erkek ) dönüyor.Akşam bilgisayar başına geçtiğim nadir zamanlarda yazmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya biraz kıskançtır ama iyi çocuktur, idare edicez artık. Sen kıskançlıktan bana yaptıklarını görsen! Beğen butonunu bile, benim yazılarımı beğenmesinler diye kaldırdı...

Başkanım senin lafının üstüne laf etmişim ama bu seferlik idare et :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya biraz kıskançtır ama iyi çocuktur, idare edicez artık. Sen kıskançlıktan bana yaptıklarını görsen! Beğen butonunu bile, benim yazılarımı beğenmesinler diye kaldırdı...

Senin yazılarını kıskanan sadece ben değilim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

subarunun tasarımı mazdaya benziyor. amca oğullarımı bunlar? Mustafa abi sen daha iyi bilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her gece seni görelim ki, neşemiz yerine gelsin o zaman...

Bazen okumak o kadar güzel oluyor ki ellerim klavyeye gitmiyor :) gündüz yazmam biraz zor ;

İşyerinde bulunduğum oda gün boyunca benim tabirim ile kadınlar gününe ( sanayi olduğu için hepsi erkek ) dönüyor.Akşam bilgisayar başına geçtiğim nadir zamanlarda yazmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her gece seni görelim ki, neşemiz yerine gelsin o zaman...

Konu Subaru ve sen Naim Abi ile uğraşıyorsun :D Yok mu güzelim araba için tek bir yorumun ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakma, araban benim için Naim'den daha kıymetli değil! Hadi sen al arabanı başka yerde oyna bakiim... Bir de çocukların oyuncaklarını alıp da ağlatma bak bir daha...

Konu Subaru ve sen Naim Abi ile uğraşıyorsun :D Yok mu güzelim araba için tek bir yorumun ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakma, araban benim için Naim'den daha kıymetli değil! Hadi sen al arabanı başka yerde oyna bakiim... Bir de çocukların oyuncaklarını alıp da ağlatma bak bir daha...

Hem beni taca attın , hem de ülke puanlarını topladın abi :D Ayrıca ben çocukluğumu yaşamadım birazcık da benimle paylaşsalar oyuncaklarını olmaz mı ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmeden olduğunu fark ettiğim için şimdilik hoşgörü ile karşıladığımı fark etmişsindir sanırım :D

Herşeyin farkındayım abi :D

O değilde harbi bu beğen butonları neden kalktı ki ne güzel yorum yapmadan beğeniyorduk işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşeyin farkındayım abi :D

O değilde harbi bu beğen butonları neden kalktı ki ne güzel yorum yapmadan beğeniyorduk işte :D

Forumdaki mesaj sayısı azalıp Mustafa Abi'nin mesajları onlarca beğeni alınca gücün karanlık tarafına gecip kestim ümüğünü :D ( Beğen butonunun, yanlış anlaşılmasın ) .  Bir müddet bekleyeceğim açtığım konulara ilgi olursa belki geri getiririm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...