Jump to content

Mazda CX-5'de Sınırlı Kilitli Arka Diferansiyel ( LSD ) var mı?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emre böyle çok sakıncalı rumuz isimlerine lütfen yer vermeyelim forumda. Hele ki, benimle aynı jenerasyon demen yüreğime oturdu!

Abi senin gibi www.mazda247.com dan Miki69 nickli hemşerimiz de aynı dertden muzdarip, yada sıkıntı sizin jenerasyondamı mevcut çözemedim :)

http://www.mazdas247.com/forum/archive/index.php/t-123822113.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi adam modelini yazmış yanlış anlaşılma olmasın... Ama LSD var diyor...Onunda derdi sistemin  Isı Verimliliği ileymiş ancak henüz Mazda'dan yanıt alamamış, isterseninz emailini isteyim mektuplaşın abi ... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok canım, Sağol! Ben yeterince mektup aldım son dönemlerde, kulağımın çınlamasından da uyuyamaz haldeyim...

Abi adam modelini yazmış yanlış anlaşılma olmasın... Ama LSD var diyor...Onunda derdi sistemin  Isı Verimliliği ileymiş ancak henüz Mazda'dan yanıt alamamış, isterseninz emailini isteyim mektuplaşın abi ... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa Abi sen bu ....'e binmeden rahatlamıcaksın anlaşılan . Al şu kızıda bizde rahatlayalım abi :), vermiyorlar, laf ediyorlarsa kaçıralım Onur'la ben yardımcı oluruz, bütün forum ... ile yatıp .... ile kalkar olduk , memleket meselesi olursa başbakanımız isteyecek senin adına haberin olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fesüphanallah! Ne demek .... binmeden rahatlamıyacaksın? Ben son derece masum ve iyi niyetle şeytecektim...

Mustafa Abi sen bu ....'e binmeden rahatlamıcaksın anlaşılan . Al şu kızıda bizde rahatlayalım abi :), vermiyorlar, laf ediyorlarsa kaçıralım Onur'la ben yardımcı oluruz, bütün forum ... ile yatıp .... ile kalkar olduk , memleket meselesi olursa başbakanımız isteyecek senin adına haberin olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...