Jump to content

Taş Vuruğu, Göçük ve Çizik

naziii
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben hala bulamadım  neden nasıl olduğunu ? öyle kapı mı açılır arkadaş demeden edemiyorum. Hadi yanlışlıkla  yaptın,dalgınlığına  falan geldi olan oldu, bi numaranı yapıştır bari, özür dile en azından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende çamurluk davlumbazının bittiği yerlerde, tam görünen kısmın başladığı yerde taş vurukları gördüm. Muhtemelen tekerlek sıçratıp kendi kendini vurdu araç. Corsa aracımda oralarda da plastikler vardı ne güzel :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar selam herkese. daha evvel muhakkak bu konu açılmıştır ama merak ettiğim bir mevzu. arabamda sanırım taş çarpması yada buna benzer sebeplerden dolayı bir takım hasarlar mevcut. boya azda olsa zarar görmüş. resimleri çektim. bunlar boya vurulmadan halledilebilir mi? yada başka bir çözümü var mıdır. teşekkürler şimdiden.

post-6931-141695295288_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar selam herkese. daha evvel muhakkak bu konu açılmıştır ama merak ettiğim bir mevzu. arabamda sanırım taş çarpması yada buna benzer sebeplerden dolayı bir takım hasarlar mevcut. boya azda olsa zarar görmüş. resimleri çektim. bunlar boya vurulmadan halledilebilir mi? yada başka bir çözümü var mıdır. teşekkürler şimdiden.

Ayni durum bende de var. Umarim iyi bir cozum buluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Ben gidebilirim, her iki kapımda da Avm'deki otoparklarda olmuş olsa gerek. Öküz sürücüler kapılarını çarpmışlar. Her iki kapımda da ufak 2 göçük var. Bunları düzelttirmek için gidebilirim. Paylaşım için teşekkürler Hilmi.

merhaba benımde 2 kapımda vardı anadolu yakasında bıldıgım bır usta var elınden hersey gecıyor toplam 4 adet vardı 100 tl ye hepsını yaptı herhangı bır boya kalkması veya deforma olmadı artık ortadan kalktılar haberınız olsun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

var evet anadolu yakasında bıldıgım usta hepsını yapabılıyor ben genelde kızıltoprak meguıarstayım oradakıler onermıstı bende kapı acmaktan olusanlar vardı 4 adet cektıler ve boya kalkması deformasyon hıcbırsey olmadı 1 saate yaptılar ve sadece 100 tl almıslardı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba benımde 2 kapımda vardı anadolu yakasında bıldıgım bır usta var elınden hersey gecıyor toplam 4 adet vardı 100 tl ye hepsını yaptı herhangı bır boya kalkması veya deforma olmadı artık ortadan kalktılar haberınız olsun

Vallahi düşünülüp değerlendirilebilinir Alp bey. Bende de her geçen gün sayıları artıyor. Genelde AVM otoparklarında oluyor. Artık öyle ki paranoya yapmaya başladım aracı park ederken. Mümkün olduğunca geniş yada tekli yerlere park etmeye çalışıyorum.

Pazar günü etkinliğimize geliyorsunuz. Geldiğinizde görüşmek ve tanışmak dileği ile. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi düşünülüp değerlendirilebilinir Alp bey. Bende de her geçen gün sayıları artıyor. Genelde AVM otoparklarında oluyor. Artık öyle ki paranoya yapmaya başladım aracı park ederken. Mümkün olduğunca geniş yada tekli yerlere park etmeye çalışıyorum.

Pazar günü etkinliğimize geliyorsunuz. Geldiğinizde görüşmek ve tanışmak dileği ile. :)

kesınlıkle haklısınız bende paranoyak oldum alısverıs merkezlerınde ben de gıttıgım yerın ununu kızıltoprak meguıarstan duymustum cokta memnun kaldım gorusmek uzere :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

kesınlıkle haklısınız bende paranoyak oldum alısverıs merkezlerınde ben de gıttıgım yerın ununu kızıltoprak meguıarstan duymustum cokta memnun kaldım gorusmek uzere :)

yaa bide deseydin ya nerede yaptırdığını bizde gidip yaptıırsaydık fenamı olurdu. :dua:anadolu yakasında bir sürü sanayi sitesi var hangisinde nasıl bulalım kardeş... :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaa bide deseydin ya nerede yaptırdığını bizde gidip yaptıırsaydık fenamı olurdu. :dua:anadolu yakasında bir sürü sanayi sitesi var hangisinde nasıl bulalım kardeş... :nea:

Alp bey nerede yaptırdığını söylemiş, sanırım dikkatinizden kaçtı. "Kızıltoprak Meguıarst" diye mesajında belirtmiş.

Buda iletişim için web sayfası

http://www.meguiarskiziltoprak.com/

İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alp bey nerede yaptırdığını söylemiş, sanırım dikkatinizden kaçtı. "Kızıltoprak Meguıarst" diye mesajında belirtmiş.

Buda iletişim için web sayfası

http://www.meguiarskiziltoprak.com/

İyi günler dilerim.

benim anladığım kızıltoprak meguiars tan tavsiye etmişler o ustayı alp beye...ben öyle anladım halen de öyle anlamaktayım ve bildiğim kadarıyla meguiars sonax ziebart 3m gibi firmalar detaylı temizlik boya koruma işlerini yapan firmalar...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

bugün çocuklar arabamın üzerine çıkıp halay çekmiş,sonrada taşlar ile kaputun üstünü çizmişler.çizikler rahatsız edici. :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Herkese merhabalar,

Aracım sokakta park halinde dururken bir parça zarar görmüş. Çok sevgili insan evlatları ön yolcu kapısında boyayı almak suretiyle çok hafif göçüklere yol açmış. Ayrıca c sütununda 3 yerde ciddi çizik var boya kalkmış ve en kötüsü arka kapının bitip c sütunun başladığı kısımda kalan bizim araçlarda önden arkaya kadar devam eden hat üzerinde ceviz büyüklüğünde bir göçük mevcut. Resimleri yükleyeceğim ancak telefonumda yok fikir vermesi açısından internetten bir araç bulup yeri işaretledim. Tam kıvrım yerinde.

Görür görmez bir arkadaşımın söylediği Boran oto diye biryere gittim. Zor yerler olduğunu ama bir şekilde düzeltebileceğini söyledi. Toplamda 4-5 göçük için ki bunların 1 tanesi çok ciddi 400tl gibi rakam istedi.

Sizce bu fiyat makul müdür? Hiç başıma böyle birşey gelmediği için sizlere sormak istedim. Ayrıca göçük düzeltme ve düzgün bir rötuş işlemi yaptırabileceğim gerçekten işçiliğine güvendiğiniz yerleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Araç derin mavi bu arada.

Sağlıcakla kalın.

Capture.jpg.65349486e4488c16dac2793ced045f1f.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun öncelikle. Bahsettiğiniz yerde hiç boya zedelenmesi yoksa %100 düzeltilebilir.

Maalesef adı geçen rakam sadece göçük işi yapan dükkanlarda fiyat piyasa fiyatı. Eski usul kaportacılarda çok daha ucuza fiyat alabilirsiniz fakat onlarda başarı ne derece sağlanır tartışılır.  

Her nerede yaptıracaksanız kesinlikle düzelme oranını net konuşun çünkü işlem sonrasında "bu ancak bu kadar düzelir" gibi cümleler duyabilirsiniz. Ve bir tanıdığınızdan memnuniyet referansı almadığınız yere de gitmemeye çalışın... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...