Jump to content

Nano Charger (Vacuum Charger Systems)

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

nasıl yani?

yoksa...yoksa......

biyolojik amonyak ile mi çalışıyor onun Tombak?

8:):2funny:

biyolojik diyince dün mtv de pimp my ride programında eski bi impalaya biodizelle çalışan bi motor taktılar  kalkışta lamborghiniyi geçti 3.5 sn 0-100, üstelik adam balata kaçırıyor diyodu :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 214
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

41

• NeBiAnd

15

• Gökhan

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Günaydın arkadaşlar yettim.

Nanoşsuz denemek için çıkartmıştım geçenlerde.

İlk farkedilen ataklığın hemen gittiği. Hemen sakinleşti araba, ancak yakıtta çok küçük 0.08 gibi bir azalma oldu o kadar. Onuda değişiklik olmadı sayıyorum. İkinci bir ölçümle kesin notumu vereceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman şöyle söyleyeyim. Araba nanoşlu ve nanoşsuz hemen hemen aynı yakıtı yakıyor bu ilk anlaşılan.

Ancak, nanoşla meydana gelen o atılganlık ve sportiflik(..ki hemen anlaşılıyor), nanoşu çıkartınca hemen gitti.

Kesin bir veri artışı var ortada. Dynoya girmediğimden bilemiyeceğim.

Normal şartlarda nanoş çıktığında yakıtın azalmasını bekliyor olacaktık ama ben fark göremedim.

100km/0,08litre azaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan , nanoş takınca yakıtın azalmasını beklerken sen çıkartınca azalmasını bekliyoruz deyince benim kafam karışıyor. Tarık nanoş taktırdıktan sonra özellikle sabit hızla gidildiğinde anlık tüketimde ciddi azalmalar gördüm demişti.

Sonuç olarak yakıta değil daha çok performansa etkisi olduğu görülüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan , nanoş takınca yakıtın azalmasını beklerken sen çıkartınca azalmasını bekliyoruz deyince benim kafam karışıyor. Tarık nanoş taktırdıktan sonra özellikle sabit hızla gidildiğinde anlık tüketimde ciddi azalmalar gördüm demişti.

Sonuç olarak yakıta değil daha çok performansa etkisi olduğu görülüyor.

Seni anladım ama benim gözlemim böyle.

Bende pek fark olmadı yakıt olarak. Belki uzun yolda fark eder, ben çoğunlukla şehir içi kullandım bu ölçümlerde.

Bazen arada köye gidip geldim. O da toplasan 20 km.lik uzun yol:D Sonuç bu. Bursa yada izmite filan gidersem değişirmi bilemiyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çekişteki hissedilir artış benim için önemli. Ne de olsa ikimiz de az çok aynı araçları aynı şanzıman tipinde kullanıyoruz. Çekişte bir düzelme oluyor dediğin için ben de kısa zamanda denemek istiyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum bazıları psikolojik filan diyor ama ben inanmıyorum. Tombak gaza basınca atılıyor resmen.

Zaten Sayısal verilerde kesin görünecektir fark.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum bazıları psikolojik filan diyor ama ben inanmıyorum. Tombak gaza basınca atılıyor resmen.

Zaten Sayısal verilerde kesin görünecektir fark.

Bazılarının kim olduğunu herkes biliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

abiler bu nanoşu ben taktırsam nası olur acaba...

kocaoğlanı sadece trafiğin müthiç yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum malum iş gidip gelmeleri güzergah da Tarabya - Beşiktaş hattın ne kadar yoğun olduğunu kullananlar veya haber seyredenler bilir bu yol çalışmaları vs yedi bitirdi bizi iyice...

bundan ayrı aracı ilk çalıştırdığımdan itibaren ilk 500-600 m de dik yokuşlar çıkmak zorunda kalıyorum... hem evimden çıkış hem işten çıkış günde en az 2 kere takriben 40 derecelik yokuşlara giriyorum araç patiye bile düşüyor bazen.. yokuşta ışık olduğu için bayırda durup kalkmak zorundayım günde en az 1 kere...

benim için çekiş çok önemli yani onu anlatmaya çalıştım... bu bayırlarda da giden yakıtın haddi hesabı yok zaten trafikte sürekli durma halindeyken giden yakıtın hele hiç haddi hesabı yok ...

benim gibi kullanan bir adam bilem son 1 ayda 1 depoyla 500 km yaptı... ağlanacak durum resmen...  :'(

bu meretin benim AT kocaoğlana katkısı olacak mı yahu... bir deneyen ok dese (AT hakkında pek bişi denmemiş) direk taktıracam yani 1 sn bilem beklemeye niyetim yok ha ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiler bu nanoşu ben taktırsam nası olur acaba...

kocaoğlanı sadece trafiğin müthiç yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum malum iş gidip gelmeleri güzergah da Tarabya - Beşiktaş hattın ne kadar yoğun olduğunu kullananlar veya haber seyredenler bilir bu yol çalışmaları vs yedi bitirdi bizi iyice...

bundan ayrı aracı ilk çalıştırdığımdan itibaren ilk 500-600 m de dik yokuşlar çıkmak zorunda kalıyorum... hem evimden çıkış hem işten çıkış günde en az 2 kere takriben 40 derecelik yokuşlara giriyorum araç patiye bile düşüyor bazen.. yokuşta ışık olduğu için bayırda durup kalkmak zorundayım günde en az 1 kere...

benim için çekiş çok önemli yani onu anlatmaya çalıştım... bu bayırlarda da giden yakıtın haddi hesabı yok zaten trafikte sürekli durma halindeyken giden yakıtın hele hiç haddi hesabı yok ...

benim gibi kullanan bir adam bilem son 1 ayda 1 depoyla 500 km yaptı... ağlanacak durum resmen...  :'(

bu meretin benim AT kocaoğlana katkısı olacak mı yahu... bir deneyen ok dese (AT hakkında pek bişi denmemiş) direk taktıracam yani 1 sn bilem beklemeye niyetim yok ha ne dersiniz?

Gökhan Abi'nin aracı otomatik , o denemiş şimdilik memnun olduğunu ve özellikle gaza tepki vermesinin canlandığını söylüyordu. kendisinden bilgi alabilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada Bora'nın dediği gibi hissedilen bir ataklık oldu. Ama yakıtta bir azalma olmadı.

Kısaca; Spor kullanım için kesinlikle pozitif etki oluşuyor derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Benim arabada Bora'nın dediği gibi hissedilen bir ataklık oldu. Ama yakıtta bir azalma olmadı.

Kısaca; Spor kullanım için kesinlikle pozitif etki oluşuyor derim.

bayırlarda bayılma olayı abi?

şehiriçi dik ve otoban bayırlarında deneme imkanın oldu mu? otobandaki bayırlarda o devir kaybı var mı bu aletle de? şehiriçindeki dik bayırlarda gaza abanma gereksinimi oldu mu ?

saygılar sunuyorum canım abim ...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Kadir,

Ben ve sanırım Bülent ve Biran Abi var listede..

+ Önder... beraber gidelim abi nerdeyse bu yer alalım birer tane deneyelim guzuları...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kadir,

Ben ve sanırım Bülent ve Biran Abi var listede..

araca zararı yoksa düşünebilirim lakin 1-2 hp farkmaz bence tork artarsa ne ala
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...