Jump to content

323 Hb Far Korumalarını Arayanlara Müjde

basstone84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Galiba sorun motordan kaynaklanıyor motor robot kolları tam kapatmıyor sonradan müdahale ile kapanıyor açıkçası  bu sorunun nasıl giderieleceğini bilmiyorum elektrikçinin konusu bu mevzu işinin ehli bir elektrikçiye götür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim daha önceden far ayağının mafzalı kırılmış benden önceki sahibi tam o farı hafif tıklamıştı ben alırken.sonra oraya motor düzeneğinde kullanılan hortum keserek uygulamışlar oda biraz kalın kalınca 0,5 cm kadar yukarda kalıyor.ben ufak bi ayarla halledecem inşallah.teşekkür ederim gürhan ilgilendiğin için..beni ustalar üzüyor.öğrendikleri bişey var;metal yorgunluğu metal abi..kaportada ufak bi ayar yaptırmak istesem uğraşma abi metal yorgunluğu.bi ara değiştir bu arabayı.ya sizene ben seviyorum arabamı.eğer tofaş olsa metal yorgunluğu demezler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustalar uğraşmak istemeyince baştan savmak için uyduruyorlar bu tip şeyleri daha doğrusu mazda dan anlamadıkları için kendilerine bahane buluyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen gürhan vida sökülcek olsa.neymiş yaşlıymış onu sökelim derken kim bilir başka neresi gelir elimize paslıdır şimdi o.. O zaman hiç bir yerini elletmiycez..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kendim elliyorum zaten , ağır bakımlarını serviste yaptırıyorum diğer yağ, filtre ve ufak tefek tamir işlerini kendim yapıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen zaten araştıra araştıra bazı şeylerini sizlerinde sayesinde öğrenir oldum ve çok daha eğlenerek ve zevkle yapıyorum.hoş bide mahallediki kişiler hayırdır ya yine neyine bakıyosun diye tepeme dikilenler olmasa.. :) çok daha güzel olacak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok terbiyesizlik ama..araca göre muamele gösteriyorlar.nerede senin ustalığın sökmeye korkuyorsun..şükür arıza çıkaran araç deiller.bu yaşta hala maşallah bu performans birde keşki zamanında bu kadar hor kullanmasalarmış bu araçları daha nasıl olurmuş düşünemiyorum.kapı içlerinden sesler geliyordu.onları giderdim mesela ve bide kendi aracın olunca eğlenerek özenerek yapıyorsun.birazda sen teşvik ettin beni şu bakım videolarını izlerken beni cesaretlendirdi dedim deneyim bakalım.geçen günde gösterge panelindeki saati söktüm kendime haret ederek :) bi tv tamircisi abimiz var ona rica ettim saati yaptık geri taktım çok şükür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En güzelini yapıyorsun, bu arada saat derken neyi vardı çalışmıyormuydu, benim arabanında saati çalışmıyor , sebebini öğrenebildinizmi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kardeşim kilometre gösterge panelindeki zaman saati.paneli söktüm arkasında iletkenler var benim saat de gidip geliyordu belli bi süre sonra tam çalışıyordu oto elektrikcide bi işim olmuştu çakmaklığı ters bağlayınca sigortam atmıştı ve ondan sonra benim saat tamamen gitmişti.bende koydum kafaya sökecem dedim.baktım ki arkasında ki iletkenin birisi kopmuş.bir tv tamircisi abimizde saolsun getir bakalım deyin..oraya lehimle iletkeni sağladı. takmadan öncede giren soketlerin tırnaklarını hafif kaldırdım öyle taktım ve şükürler olsun çalışıyor.ona çok alıştım işe giderken gözüm hep oraya gidiyordu.birde amerikan arabaları gibi oluyor :)

Mustafa. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gürhan selamünaleyküm hayırlı cumalar.bizim burda orjinal 75 bin km olduğu idda edilen ve hiç lpg yüzü görmemiş kendinden subap ayarlı ve motorun çalıştığını anlamıyorsun neredeyse bir araç var.kapıları kaputu açıp kaparken bunu gerçekten hissediyorsun.orjinal boyası üzerindeki diyor.bir kaç yerinde kabarma olmuş orjinalliği bozulmasın diye macunsuz bir şekilde oralara  lokal boya uygulamış.ve kazasız değişensiz diyor.otomatik deil tabi.sence bunca sene kazasız ve hiç boyası olmadığı söylenmesi doğru olabilirmi?arabanın kaportasında hafif dalgalanmalar var.yandandan baktığın zaman.çok diri ve düzgün doruyor ama hiç darbesiz kazasız boyasız..beni düşündürüyor birde otomatik ve klima olmaması.bende ki bildiğin gibi hem otomatik hemde klima mevcut.

Mustafa. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabamda bayağı orjinal ve epey yeni kalmış bir araç ben almadan önce bir kazası olmuş , bendede tek tük kazalar oldu tabii benden kaynaklı değil gelip çarpan oldu bana bir kaç kez , arabam komple boyalıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...