Jump to content

Egzoz Manifoldu

sislivadi54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar.benim 98 626 nın egzoz manifoldu çatlak.malum yenisi yok.çıkmasına bile 250  300 lira istiyorlar.çıkmasınada ben pek güvenemiyorum.ne kadar saglam çıkabilir ki.neyse sizden istedigim bunun yensini bulacak bir yer varmı.birde headers manifoltlar varmış.hem çatlasa bile tamir edilebiliyormuşlar.bizim burası küçük yer sordum bu headers manifoldu mazdanın yok özel yaptırırız dediler.onada 500 lira artı bir hafta arabam stop.benim manifolt söklüp gidecek ona göre yapacaklar.bir haftada arabamı kullanamayacagım yani.brn bir gün arabama binmesem yıkılırım yaaa. :'(  :'(  :'(bu headers yada yeni manifolt bulabilecegim bir yer varmı.alıp parçayı hemen takacagım yani.yada sıpariş verip gelebilecek.yardımcı olursanız sevinirim. haaa bu arada kaynak yapıldı iyi bir usta tarafından ama yine çatladı.zaten pek saglıklı olmuyormuş kaynak işi.bile bile şansımı denedim ama olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorunu hallettim arkadaşlar.ankaradan 200 liraya çıkma manifolt alıp kendim degiştirdim.alırken biraz dikkatlice bakıp çatlagı olup olmadıgını kontrol etmek gerek.birde motora baglanacagı bölümün tamamen düz olması gerek.atık olmaması gerekli.eger atıksa taşlanması gerekebilir.buda ekstra bir masraf olur bilginize.eger biraz el becerisi olan birisiyseniz ve lokma takımınız varsa kendiniz rahatlıkla takabilirsiniz.10_ 12 _ 14 lokma nız varsa yeter.birde sıvı conta bulundurun ne olur ne olmaz.ben çelik conta oldugu halde sıvı contada sürdüm.işi garantiye almak için.:) :) :).rahat çalışmak için aracınızn sol tarafını krikoyla kaldırın.altına girmek için.birde önde bulunan hava alış agzını sökün.zaten iki tane civata tutuyor.sonra çok rahat bir şekilde degiştirebilirsiniz.boşu boşuna gidip en az 50 tl vermeyin ustaya.haaa arkadaşlar bu işlemi motor sogukken yapın.hem eliniz yanmaz hemde motor sıcakken motordan parça sökmek büyük sorunlar açabilir.KOLAY GELSİN.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...