Jump to content

Mazda3 Boya Yansıması Portakal Kabuğu Gibi

Badilcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi hafta sonları dilerim,

06.04.2013 Cumatesi günü lastiklerimi değiştirmek için gittiğim otosanayide bir boya ustası aracıma baktı ve boya üstündeki yansımaların boya kabuğu gibi olduğunu söyledi, bende dikkatlice baktıktan sonra araçtaki boya yansımasının portakal kabuğu(selülitli) gibi olduğunu farkettim. İnternette araştırdığım da yabancı forumlarda bunun normal bir durum oldğunu paylaşmışlar.Türkiyede ki forumlarda bu konu ile ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım. Aracım Grafit Gri , sizce bu durum normalmidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün dayanamayıp sabahtan servise gittim , showroom daki araçlara baktım , hepsinde aynı yansıma mevcut. Servistede aracı yıkayıp en baştan kontrol ettiler ve bir şey çıkmadı . Öyle rahatladım ki anlatamam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben de showroom daki arabalarda gördüm aynı durumu, aslında bu bir sorun ama itiraf etmiyorlar bence. Müdüre sorunca bile : yoo bütün arabalarinki böyle olur diyiverdi verdi. Gelelim sorunun nasıl giderileceğine; iyi bir aşındırıcı polish ve yün ped ile boyayı düzeltmek gerek üstüne de el değmişken iyi bir wax yada nano kaplama yaptırırsanız tadından yenmez. Pürüzlerin gittiğini ayna gibi parladığını göreceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...