Jump to content

Far kapaklari - Eyelids

TRA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar resimleri yarin ogleden sonra koyucam, suan parca bayide boyaniyor vs vs. yarin gidip taktirtcam, ozamana kadar size parcanin resmini veriyim.

photo_zps82e4f9d2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

4

• İlhan

5

• domestos

7

• TRA

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bide beni dusun, bekle bekle gelmedi. sonunda geldi ama yanlis sehir. bana ulasti ama boyanmasi gerekti. Ustanin isi vardi 2 gun beklicen dedi. Yarin iste dersleri ekip gidip taktirip kurtulcam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buyrun beyler arabanin son haali, ben cok begendim iyikide siparis etmisim parcayi. Insallah sizlerde begenirsiniz, begenmezsenizde "renkler ve zevkler "  ;)

Parca cift tarafli bantla farlarin ustune yapisik, istedigin zaman cikar tak opsiyonun var.

Parca www.acepstyling.com dan alinmistir.

Kapaksiz

photo1_zpse4efc5c2.jpg

photo7_zpsa91e9c32.jpg

photo2_zpsb597de7b.jpg

photo6_zpsf39aad90.jpg

photo5_zps6f5053e1.jpg

photo4_zpse7295eb4.jpg

photo3_zps71d8e3f2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceden bu tarz uygulamayı kendim yaptığım için estetik olacağını biliyordum... Bana göre süper olmuş ve ayrı bi hava vermiş.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceden bu tarz uygulamayı kendim yaptığım için estetik olacağını biliyordum... Bana göre süper olmuş ve ayrı bi hava vermiş.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

:nazar:

eyvallah, tessekur ederim =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel olmuş kardeşim iyi günlerde kullan özenmedim desem yalan olur maşallahhhhh :)

Eyvallah ^^. Satici guvenilir bence herkes almali =P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah ^^. Satici guvenilir bence herkes almali =P

Kendi imkanlarımız ile yapılabilecek bir uygulama. Yurt dışından o kadar meşakkat çekmeye gerek yok bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi imkanlarımız ile yapılabilecek bir uygulama. Yurt dışından o kadar meşakkat çekmeye gerek yok bence...

Yanliz parca garip bir maddeden yapiliyor, 3-5 ustaya gosterdim hepsi farkli seyler soyluyor.

Fiber diyen var, plastik diyen var, bu kalkar tutmaz diyen var, inanilmaz bisey bu asla kalkmaz diyen var.

Bunlari duyduktan sonra bence biz okadar kolay yapamayiz =/ ama kalkismak istiyen varsa benden tam destek =P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanliz parca garip bir maddeden yapiliyor, 3-5 ustaya gosterdim hepsi farkli seyler soyluyor.

Fiber diyen var, plastik diyen var, bu kalkar tutmaz diyen var, inanilmaz bisey bu asla kalkmaz diyen var.

Bunlari duyduktan sonra bence biz okadar kolay yapamayiz =/ ama kalkismak istiyen varsa benden tam destek =P

İmkansızlıklar çok şey yaptırıyor, ben 20 yıl kadar önce yapabildiysem, şimdi hayli hayli daha güzeli yapılır...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tunç hayırlı olsun. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah.

Tessekur ederim =)

İmkansızlıklar çok şey yaptırıyor, ben 20 yıl kadar önce yapabildiysem, şimdi hayli hayli daha güzeli yapılır...

;)

Imkansiz degildir tabi ama zordur =D Insallah biri cikip yapar yeniden bizde ona helal olsun diyebiliriz =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Selam Tunç, fotoğraflar uçmuş. Fırsat bulduğunda bir el atsana. :tey:

Azimli sıçan mod: On

Abi Tuncun imzasindaki link photobucked albumunun adresi orada var resimler :hi:

http://s1355.beta.photobucket.com/user/Flamebrass/library/Mazda3

Edit, bir de bunlar "hulk eye lids" galiba daha bir sürü versiyonu var, hepside gayet güzel oluyor ne yalan söyleyeyim... (Yazar burada bende yaptırabilirim demek istiyor ;) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hopbaa biraz uzak kaldim K.B. Evet modelleri "Hulk Eyelids" Bence cok guzeller montaji falanda gayet kolay. Resimlere baktim ama duzeltemedim  :(  :o

Ama imzamin oldugu yerde var diger resimleri ^^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Acepstyling'den almistim. 60 dollar + 60 dollar shippingmi oyle biseydi. yani 250 lira. cok pahali degil ama iste =D degermi dersen bence deger. Arabanin gorunusunu bayaa degistiriyor. Ben tavsiye ederim acikcasi^^ Ankaraya yolun duserse gel gosteriyim sana ^^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...