Jump to content

2013 Model Yeni Mazda 6 Türkiye'de

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 96
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• emregc

15

• Onur

11

• mtutun

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Teşekkür ederim arkadaşlar. Maalesef o iğrenç öksürük hala daha devam ediyor.

Geçmiş olsun Gökhan, bende de bir düzeliyor bir tekrar nüksediyor. Toplantıda hem sesim çatallı idi hem de öksürük eksik olmadı. Bir an önce hepimiz şifa buluruz inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onurcum, Allah seni inandırsın bugün hanımın röntgen filmi çekildi.

Ciğerleri dolmuş iyice. İlaçlar hiç işe yaramamış. İğneler verdi yine. Son ana kadar karanti yok. Ama hala daha umudumuz var açıkçası. Çünkü o da çok istiyor gelmeyi.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Havası nemli bölgelerde kış aylarında sık sık karşımıza çıkan ve inatla geçmeyen şeydir bu öksürük... İki kış önce (Kocaeli'de) yakalandığım öksürük ile inatlaştım tam 3 ay sürdü, kış bitti gitti namert öksürük Mayıs'a kadar sürmüştü...

:sopa:

Geçen kış ise bu öksürük yine başlayınca bir arkadaş (sağolsun) ballı zencefil önerdi, belki sizlerde duymuşsunuzdur...

Bir yemek kaşığı balın üzerine bir çay kaşığı zencefil koyarak yiyorsunuz, günde 2-3 defa yiyebilirsiniz... Zencefilin tadı çok hoşuma gittiği için ben bol bol yemiştim... Hatta şimdi yemeklere bile zencefil koyması için hanımla kavga ediyoruz.

Sağlıcakla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan abi Allah acil şifalar versin..

Mazda 6da sunroof olmaması cok ilginç.mazda boyle garip huylariyla tiksinirmeye başladı.yakinda arkada camlar kullanılmıyor diye manuel yaparlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güvenlik nedeniyle  ileride sunrooflara veda edilebilir deniyordu muhtemelen bu öngörüyle hareket etmişlerdir , yoksa sunroof dediğin kaç para...

Ayrıca şunu unutmayalım, çoğu 5 yıldızlı marka sadece standartlara kadar güvenlik koyuyorlar araçlarına yani  65 km ile çarpma yapılıyorsa o hızdaki şiddete dayanacak kadar malzeme kullanıp bırakıyorlar 5 yıldız almak için (fazlası ekstra maliyet)  ancak  70 ile çarptınmı sonuç hüsran olabiliyor.

İşte Mazda lar burda bir adım önde , sadece Euro N-Cap testleri limitlerine göre üretmiyorlar, muhtemelen sunroof yerine kullanılan çelik  bar  da kabini yandan çarpma ve  taklalara karşı  koruyacaktır.

post-5674-141695293425_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizi saf buldun, sallıyorsun! Yok 65 km/h ile çarpmaya göre malzeme kullanılıyormuş da, 70 km/h ile çarparsan Hakkın Rahmeti vs... Yani sanki börek yapıyorsun Emre! 65 km/h'a göre malzeme kullanılıyormuş... Biraz daha bol koy abi o zaman malzemeyi...

Bir de Mazda'nın malzemesi daha bolmuş! O yüzden tuzlu oluyor herhal...

Güvenlik nedeniyle  ileride sunrooflara veda edilebilir deniyordu muhtemelen bu öngörüyle hareket etmişlerdir , yoksa sunroof dediğin kaç para...

Ayrıca şunu unutmayalım, çoğu 5 yıldızlı marka sadece standartlara kadar güvenlik koyuyorlar araçlarına yani  65 km ile çarpma yapılıyorsa o hızdaki şiddete dayanacak kadar malzeme kullanıp bırakıyorlar 5 yıldız almak için (fazlası ekstra maliyet)  ancak  70 ile çarptınmı sonuç hüsran olabiliyor.

İşte Mazda lar burda bir adım önde , sadece Euro N-Cap testleri limitlerine göre üretmiyorlar, muhtemelen sunroof yerine kullanılan çelik  bar  da kabini yandan çarpma ve  taklalara karşı  koruyacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıkışınca da topu bana atıyor! Demedim ben böyle birşey, hadi ispat et... Zaten Suzuki'cileri neden alırlar bu foruma anlamam? Ha ama biliyorum, biliyorum. Mazda toplantılarında fotoğrafları çeksin böylece hiçbir Mazda dışarıda kalmasın diye.

Ah bir avukat'tan satılık CX5 olsa da bitse Emre'nin şu eziyeti...

Abi bunlar senden alıntı  :) , kaynak göstermeyi unutmuşum altta  kusura bakma  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıkışınca da topu bana atıyor! Demedim ben böyle birşey, hadi ispat et... Zaten Suzuki'cileri neden alırlar bu foruma anlamam? Ha ama biliyorum, biliyorum. Mazda toplantılarında fotoğrafları çeksin böylece hiçbir Mazda dışarıda kalmasın diye.

Ah bir avukat'tan satılık CX5 olsa da bitse Emre'nin şu eziyeti...

Sabır eden derviş muradına erermiş :) Yalnız abi tam suzukici değilim bugüne kadar 2 mazda aldım 2. suzukiyi de alınca skor eşitlendi, yalnız biraz da Mazda hissem var , o nedenle daha ziyade Mazdacıyım ben maddi manevi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşeyde bir hayır vardır! Gördünmü bak, kestik sözü... 3 yıl kaldı mutlu sona.

Ahanda benim aracın sahibi geldi galiba, Recep Abi  CX-5 i Akyıldızda mı almıştın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahanda benim aracın sahibi geldi galiba, Recep Abi  CX-5 i Akyıldızda mı almıştın :)

Evet, takasa verdigim Grand Vitara'yı sen almışsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...