Jump to content

2013 Model Yeni Mazda 6 Türkiye'de

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda hissen mi var? O zaman tüm olumsuzlukların sorumlusu sen oluyosun, değil mi?

Sabır eden derviş muradına erermiş :) Yalnız abi tam suzukici değilim bugüne kadar 2 mazda aldım 2. suzukiyi de alınca skor eşitlendi, yalnız biraz da Mazda hissem var , o nedenle daha ziyade Mazdacıyım ben maddi manevi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 96
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• emregc

15

• Onur

11

• mtutun

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Recep Abi , sıradayım ben bilgine,  istersen kaporosunu vereyim hem  Mustafa Abinin de dilinden kurtulurum  , rengi de güzelmiş  başka kimseye satmıyosun  aracı ona göre abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Recep Bey, CX5 ile alakalı olarak Mazda'yı dava etmenizi gerektirecek bir şey var mı? (bir avukata araçtan memnun musun diye böyle sorulur herhalde)

Evet, takasa verdigim Grand Vitara'yı sen almışsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen benim ağzımdan kurtulamazsın, Emre! Mavi alsan, niye kırmızı değil diye laf ederim. Sor Burak'a anlatsın sana...

Recep Abi , sıradayım ben bilgine,  istersen kaporosunu vereyim hem  Mustafa Abinin de dilinden kurtulurum  , rengi de güzelmiş  başka kimseye satmıyosun  aracı ona göre abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beni ilgilendirmez, bundan sonra ne olsa sana gelirim! Bu forumda kaç tane Mazda hissedarı vardır ki, senden başka? Önemli adamsın vesselam....

İcra kurulundayım demedim ki abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Recep Bey, CX5 ile alakalı olarak Mazda'yı dava etmenizi gerektirecek bir şey var mı? (bir avukata araçtan memnun musun diye böyle sorulur herhalde)

Mustafa Bey, araçtan genel olarak memnunum.Yalnız İstanbul içi yakıt tüketiminden çok

emin değilim.

Çok çok mecbur kalmadıkça dava mava ile uğraşmayın. Allah kimseyi adliyelere düşürmesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beni ilgilendirmez, bundan sonra ne olsa sana gelirim! Bu forumda kaç tane Mazda hissedarı vardır ki, senden başka? Önemli adamsın vesselam....

3  kuruşa hisse var dedik maşallah çok talep oldu  ,  bir fanatik(Ultramazdan),  taraftarı olduğunun yeri geldiğinde karına da zararına da kendi çapında ortak olmalı derim abi  :) ....

Hem benim fikir özgürlüklerine de  saygım var abi,  tabiki aracımın rengine her zaman  laf edebilirsin  :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Memnun olmanıza sevindim. Tüketim konusu İstanbul'da ne yazıkki tüm markalar için problem. Bu trafikte katalog değerlerini tutturabilmelerini mümkün görmüyorum. Hele sizin çalışma bölgelerinizdeki trafik inanılmaz, sabırlar diliyorum. Otomobilinizi de güle güle kullanın.

Mustafa Bey, araçtan genel olarak memnunum.Yalnız İstanbul içi yakıt tüketiminden çok

emin değilim.

Çok çok mecbur kalmadıkça dava mava ile uğraşmayın. Allah kimseyi adliyelere düşürmesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin aracın rengi belli, mavi! Eğer ben de tercih etsem herhalde dışı mavi, içi siyah seçerdim.

Ultramazdan dediğin ne???

3  kuruşa hisse var dedik maşallah çok talep oldu  ,  bir fanatik(Ultramazdan),  taraftarı olduğunun yeri geldiğinde karına da zararına da kendi çapında ortak olmalı derim abi  :) ....

Hem benim fikir özgürlüklerine de  saygım var abi,  tabiki aracımın rengine her zaman  laf edebilirsin  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Memnun olmanıza sevindim. Tüketim konusu İstanbul'da ne yazıkki tüm markalar için problem. Bu trafikte katalog değerlerini tutturabilmelerini mümkün görmüyorum. Hele sizin çalışma bölgelerinizdeki trafik inanılmaz, sabırlar diliyorum. Otomobilinizi de güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

Tüketimi Grand Vitara ile mukayese ederek söyledim zaten.Onun katalaog degeri yanlış hatırlamıyorsam sehir ici 12,4 idi. Hep kısa mesafe kullanımda 14-14,5 lt civarı (kendi olcumum)oluyordu.Yani yaklaşık %20 fazla.

CX-5 in katalog degeri 8,1.Yine %20 fazla desekyaklaşık 10lt olması gerek.Ancak aynı kullanımda bunda da 14,5lt civarı(yol bilgisayarı) cikti. Bana biraz tuhaf geldi.Rahat bir zamanda yol bilgisayarı degerini depo doldurma yontemiyle kontrol etmek gerekecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bence de 14,5 lt CX5 için çok fazla. Hem de Vitara ile aynı rotada aynı tüketim şaşırtıcı. Zaman geçtikçe otomobillerin katalog değerleri ile gerçek tüketim değerlerinin arası daha da açılacak. Bunun teknik bazı sebepleri var. Ama sizin değerleriniz bana da çok fazla geldi. Kişisel tecrübeme göre 12 lt maksimum değere kadar beklerdim. Ama 14,5 benim 3.0 lt aracıma yakın.

Teşekkür ederim.

Tüketimi Grand Vitara ile mukayese ederek söyledim zaten.Onun katalaog degeri yanlış hatırlamıyorsam sehir ici 12,4 idi. Hep kısa mesafe kullanımda 14-14,5 lt civarı (kendi olcumum)oluyordu.Yani yaklaşık %20 fazla.

CX-5 in katalog degeri 8,1.Yine %20 fazla desekyaklaşık 10lt olması gerek.Ancak aynı kullanımda bunda da 14,5lt civarı(yol bilgisayarı) cikti. Bana biraz tuhaf geldi.Rahat bir zamanda yol bilgisayarı degerini depo doldurma yontemiyle kontrol etmek gerekecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...