Jump to content

2013 Model Yeni Mazda 6 Türkiye'de

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 96
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• emregc

15

• Onur

11

• mtutun

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest serhat1299

mazda 6  yı bu fiyatlara alsan bile 1 sene sonra çok zarar eder.öncelikle türkiye ye bakış açıları değişmesi lazım.bir piyasa oluşması lazım.aldın mı en az 10 sene kullanmak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Recep Abi, Km/L cinsinden hatırlayabilirsen mukayese edebilirsin , şu an araç 8.7 km/l gidiyor bende...

O yol bilgisayarı değeri değil mi?Bende de 5yıl boyunca 8,2-8,4 aralıgında durdu.

Ortalaması cok zor ve cok az degisiyor. 8,7km/lnin karsılığı yaklaşık 11,5lt/100km.Tabi bu da karma tüketim olmuş oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün halil usta ile tanıştık. Projemi inceledi hataları düzeltti yeni bilgilerle aydınlattı saolsun. Bu arada yeni 6 da oradaydı ve yeni 6 ile gezme şansım da oldu. ( kıskananlar çatlasın :tey:;D:D ) Sesi olağanüstü. Fotolar büyük olduğu için koyamıyorumm akşama küçültüp sizlerle paylaşacağım. O kAdar da vicdansız değilim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan, sana uyuz oldum,seni sevmiyorum hep birlikte meguiars cila etkinligi yapacaz demedik mi? Niye oncu birlik gibi gidiyosun abi? :)

Egecim blackberry den trafikte dur kalkta bakiyorum ama o sagdaki Cihan abi mi?

ilk fotoyu diorsan abi biz hep gittiğimizde bizle ilgilenen bey adını bilmiyorum valla. Teste onla çıktık
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayir, araci surerken senin arkadan fotografi cektiginde sagdaki kisiyi diyorum Egecim.

saniyorum araci suren Agah abi onun yaninda sagda oturan kirmizi kollu siyah montlu olan. Kulaklarindan tanirim Cihan abi o.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayir, araci surerken senin arkadan fotografi cektiginde sagdaki kisiyi diyorum Egecim.

saniyorum araci suren Agah abi onun yaninda sagda oturan kirmizi kollu siyah montlu olan. Kulaklarindan tanirim Cihan abi o.

iki fotodaki de o  :D babamı iki defa ben teklif etmeden önce test sürüşü sorduğunu gördüm biri bugündü diğeri 2009da 3ü almadan önceydi.Tarihler arasındaki bu dejavu inşallah devam eder ;D tabi kaza hariç..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege keşke ledleri açıkken de foto çekseydin ledler ve angel çok güzel olmuş :)

yetişemedim çekecektim yoksa :D halil usta bekliodu beni bekletmek istemedim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi küçük bir iyilik daha yapayım..

MazdaClubTR'nin en çaylağından kısa bir 1080P mazda6&mazda muhabbeti videosu geliyor..    Videonun başında biraz bulanık kamerayı sonra odaklıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=Ry9dCkoNvmA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Oynatın artık şunu televizyonlarda yaa :(

En kötü ihtimal aramızda para toplayıp, yerel bir kanalda biz yayınlatalım. Küçük yerel kanalların reklam gelirlerine ihtiyaçları da var. Kıran kırana bir pazarlıkla yayınlatırız artık. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...