Jump to content

Cefa'nın Lezzete dönüştüğü An; CLA!

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün sabah yan komşumuz Koluman Mercedes'in showroom'una girdim. Niyetim E serisine bakmaktı. Diyeceksiniz ki; Eeeee, nereden çıktı şimdi bu? Boşverin konumuz o değil...

Showroom'un tam ortasında onu gördüm. Görür görmez de çarpıldım doğrusu. Aklıma hemen Onur geldi bir aralık A serisinden bahsettiği için. Fiyatını da sordum, 94, 99 ve 107 bin TL dediler. En donanımlısına bir de executive paketi eklendiğinde yok yok oluyor ve fiyat da 114 bin TL oluyormuş. Henüz teslimatlar yapılmıyor ama satış başlamış. Mayıs ayında da teslimatlar başlayacakmış. Hatta gözümün önünde bir tane satıldı bile...

Araç 1.6 lt turbo 156 bg. 7 ileri çift kavramalı şanzıman...

Genç ve sıradışı bir dizayn. Kalabalık içinden sıyrılacak, her zaman dikkat çekecek bir model. Gerçekten son yılların hem dizayn, hem ulaşılabilirlik, hem de kalite anlamında en başarılı modellerinden birisi. Tebrikler Mercedes Benz!

Onur, hadi hayırlısı...

post-7558-141695293518_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dur bakalım, önce hayırlısıyla .......

Ondan sonra da hayırlısıyla ......

Yeminle ikisini de sana çok yakıştırdım ve özellikle kırmızılarını. İkisi de Mazda 6 ve CX-5'den daha ucuz üstelik. İkisi de genç, sportif, kültürlü ve sıradışı bir izlenim verdi bana. Sence de seni tanımlamıyorlar mı?

Üstelik V40 CC'de bildiğin 1.6 dizel (115 bg) veya 1.6 turbo benzinli (180 bg) 6 ileri Powershift ile birlikte...

Hangisini almaya daha yakinim abi?

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi yönden?

Karşılaştırdığın ikiğ araçtaki tasarım yönünden. Senin için bir kriter değil biliyorum . Yazımın sonuna şahsen diye eklememin sebebi bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Katılıyorum! Bence de bu iki otomobil arasında Mercedes tasarım olarak daha güzel, aslında daha sıradışı! Mercedes yorumu yaparken dizaynı konu almazsan ne konuşacaksın ki? Klasik 4 silindirli turbo 1.8 makinadan mı?, klasik arkadan itişli yapıdan mı?, kuru ve pırıl pırıl havalarda otobanda süzülerek ilerlemek haricinde otoparktan pek çıkaramayacak olmandan mı?, 50-60 bin TL tutarlı otomobillerde bulunan konfor ve güvenlik donanımının olmamasından mı? 180 bin TL'sına verilen modelindeki tenekeden mütevellit müzik sistemini eleştirdiğinde, 30-40 bin daha verirseniz 3-4 hoparlör daha eklenip, upgraded müzik sistemi alabileceğinizi söyleyen satıcından mı?

böyle uzayıp gider... Yani tasarım ile ilgili konuşmam lazım, yokda susmam gerekecek...

Karşılaştırdığın ikiğ araçtaki tasarım yönünden. Senin için bir kriter değil biliyorum . Yazımın sonuna şahsen diye eklememin sebebi bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten daha detayını bilme şansım yok :D Bugüne kadar içine oturduğum Mercedes bile sayılıyken :D Sürmeyi henüz zaten başarabilmiş değilim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün yeni mercedes cla yı yakından görme imkanım oldu.gercekten çok spor bir araç.cls serisinin küçültülmüş halı.fiyatı da yaklasik 100000 tl.bi yanda mazda 6 bi yanda cla.seçiminiz ne olurdu fikirlerinizi bekliyorum.saygılarimla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...