Jump to content

Renault Megane RS

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

2

• Uygar

7

• Mücahit

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ne içi ne dışı... fosss bu araba..

4 mesajda tüm hıncını aldın arabadan.. :D ne o yoksa anahtarını mı alıyorlardı :D :D gerçi ben beklemiyorum seni geçecek bir insan  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

stock olarak biraz iyi yürüyen bir araç , bence o fiyatlar verileceğine s2k almak daha mantıklı. üstelik oynamaya geldiğinde mod parça sıkıntısı çok fazla + olsa bile çok uçuk paralar :) oldum olası bir modelin birden fazla seçeneğinin olmasını sevmem... bunun 1.4 ü var 1.6 sı var 1.5 dizeli var vs... vs... alındığında bilinecek ki bu RS ve 225hp , ama zibil gibi megane olduğundan piyasada RS olsa ne olur olmasa ne olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son hız ne yaptığı görünmüyor ve bu videonun yokuş aşağı mı yoksa düz yolda mı çekildiği de belli değil. Gereksiz hareketler. Sonuçta o kadar hız yapsa ne olacak ? Madalya mı takacaklar ? Yollarımızın hali belli 120 den yukarısı bence sakat..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne hıncı ya.. renault'ların durumu belli.. hem kalite denen bişi yok.. direksiyon simidinin derileri (deri denmez ya ona) elinde kalıyor iki kullanımda hem dizayn iğrenç, estetik falan hak getire, hem de Tarık'ın dediği gibi aile arabası olarak kullanılan arabaya takılmış 225hp yi napiim ben... en basit örneği, yolda yanımdan bi RS geçerse dönüp de "uuuuu arabaya bak be ne süper" falan demiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya adamlar lagunayada clioyada aynı teybi kullanıolar sınıf farkı kalite farkı yok hepsi tırt marka :D :D

Laguna'larda Cabasse marka cd çalar kullanılıyo,Bose ile kafa kafaya gider o marka,hatta daha iyi bile olabilir...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Laguna'larda Cabasse marka cd çalar kullanılıyo,Bose ile kafa kafaya gider o marka,hatta daha iyi bile olabilir...

ben bilmem benim gördüğüm clioyla aynı ve de tırt :nea:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynı parcaları kullanma hastalıgı maalesef renoda had safhada...velsatis testini okudugumda oradada elestırılmıstı.. yanı ust segment bır arabada clıo parcaları gormek hıc hos degıl dıye :D

ya benim arkadaş laguna almıştı ki aracı hiç sevmem havasındanda yanaşılmıyordu yanına taki aa bunun teybi clio teybi diyene dek :D :D meganlardakide aynı seriden devam ediyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben kalite malite anlamam. birisi bu arabanın kıçına esaslı bir tekme çakmış, kıçı içeri göçmüş.

laguna konusunda tek kelime etmem, en son gördüğüm Laguna sahibi yediği farktan sonra ertesi gün tamircimin (kuzenim olur aynı zamanda) yanında almış soluğu "bu arabanın motoruna ne yaptınız siz" diye sormak için. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

dün gece, E2200 ile aynı baskı-balatayı kullanmışlar dediğimde ağzı açık kaldı :D

Megane RS olsa ne olur 1.4 olsa ne olur. Çin malı gibi dandik direksiyon ve torpido ben burdayım diye bas bas bağırıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kulakların çınladı değil mi?

biraz işim var şimdi, bitireyim sonra konuşalım şu meseleyi. bir de sen bu arada vakit kaybetmeden bana bir parça bul. 323BG için ön ön direklerdeki siyah plastik kapaklar var ya. hani antenin dibinden başlayıp kaputa doğru inen. sol taraf için o parçadan lazım bana çok acil, hemen bi adem'i falan arayıp bulsana bana  parçayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...