Jump to content

Direksiyon Sorunu

Bozkurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli Arkadaşlar,

Bizim MX 5 sağdan direksiyonlu. Bunu sola aldırmak istiyoruz. Bu konudaki fikirlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Sevgi ve Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sorunuzun cevabını, büyük bir merakla bende bekliyorum. İnternette birazcık göz attım, yapılmasının imkansız değil ama, maliyetli olacağı söyleniyor.Şu anki haliyle de trafik tescil sorunu var. Trafik tesciline onay vermiyor, Emniyet Genel Müdürlüğü.

http://otomobil.haber7.com/otogundem/haber/973918-sagdan-direksiyonlu-araclar-tescil-edilmeyecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışında conversion kitleri mevcut ebay den veya miata forumlarından bulabilirsiniz ama zahmetli bir iş tabi. Kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bursa'da Gazcılar mahallesinde bir Mesut usta vardır, yıllar önce Peugeot aracımı ona götürdüğüm sırada o şekilde sağdaki direksiyonu sola alma işlemini göstermişti bana şaşırmıştım, markayı hatırlamıyorum ama Mercedes ya da BMW gibi bir marka araçtı. Hayatım boyu hiç sağdan direksiyon alıp öyle birşey yaptırmayacağımdan olsa gerek gösterdiği tüm detayları da unutmuşum :) fakat istersen Mesut Usta'nın tel'ini gönderebilirim, ona daha ayrıntılı danışabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...