Jump to content

Android Mazda 3 (Yeni ve eski kasa) Multimedya Cihazı

Kar Elektronik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar ben de forumdan kursat beye ulastım 1 hafta önce ankarada taktırdım cihazı. İlave olarak ön kamera da takıldı.Çok memnunum. Bu tarz cihaz arayanlar için ciddi bir secenek.Fiyatta kabul edilebilir.Navitec için servis 2100 tl fiyat biçmişti. 3 g ve wifi sıkıntıları, ekran için ince  film ve siyah knob tuşları konusunda da Kürşad bey ile irtibattayım en kısa sürede bu sıkıntılara çare olacak inşallah. Maldan ve satıcısı Kürsad beyden memnun kaldım tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar Kürşad Bey.Ben de 2006 kasa Sedan Mazda 3 var ve daha önce forumda sıkıntımı yazmıştım.Ben direk yurtdışından wince cihaz aldım Nisan ayında fakat klima bilgisi hariç orjinal lcd panel de saat ve diğer bilgiler gelmedi malesef.uğraşmadım da nisan dan bu yana o şekilde kullanıyorum.benim de gönlüm android os li cihazlardan yana sizden bu cihazı alsam şayet yine lcd panelde bilgiler çıkmıcaksa iade etme şansım var mı acaba?bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Daha önce 3 adet bu cihazdan satildi. Hepsinde yol bilgisayar bilgilerin izin bulunduğu LCD panel calisiyor.

Cihazda bu destek var. Lütfen endişe etmeyin. Calismaz ise elbette iade alabilirim.

Kursad Kargin

uote author=hakanakt link=topic=30910.msg510899#msg510899 date=1371471907]

Merhabalar Kürşad Bey.Ben de 2006 kasa Sedan Mazda 3 var ve daha önce forumda sıkıntımı yazmıştım.Ben direk yurtdışından wince cihaz aldım Nisan ayında fakat klima bilgisi hariç orjinal lcd panel de saat ve diğer bilgiler gelmedi malesef.uğraşmadım da nisan dan bu yana o şekilde kullanıyorum.benim de gönlüm android os li cihazlardan yana sizden bu cihazı alsam şayet yine lcd panelde bilgiler çıkmıcaksa iade etme şansım var mı acaba?bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bana biraz pahalı gibi geldi çünki 400$'a nakliye dahil Çin'den geliyor. Gümrük vergisi ödesek dahi çok çok daha ucuza geliyor. İskonto yapıyor musunuz? Şu anki güncel fiyatı nedir acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Gümrüğü, bandrolü, ardiyesi, deposu, gümrüğe gitmesi gelmesi

minimum 500 lira harcarsınız

Cihaz da garantisiz olur, bozuk çıksa arızalansa muhatap bulsanız bile Çin'e göndermeniz gerek. Bu da 100 lira demek, ve 2 ay beklersiniz. 100 lira da geliş kargosu...

Seçim sizin

Fiyat 1400 lira bizde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi alanızla ilgili konunuzu takip etmeniz ve zamanında cevap vermenizle ilgili olarak sizi tebrik ediyorum... Her esnaf keşke bu şekilde olsa !!

Hayırlı işler, kazasız günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi alanızla ilgili konunuzu takip etmeniz ve zamanında cevap vermenizle ilgili olarak sizi tebrik ediyorum... Her esnaf keşke bu şekilde olsa !!

Hayırlı işler, kazasız günler...

Ağzına sağlık Veli abicim, benden çok yaşa. Konunun açıldığı günden bu güne yakın takip var. Bu konuda kesinlikle taktir edilmeye değer. Aynı şekilde bende tebrik ediyorum. Keşke herkes bu şekilde hassasiyeti gösterebilse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Mazda 3 2006 model için alsam yol bisyarı nasıl olacak acaba bilgi verirmisiniz?

Merhaba;

Aracınızdaki orjinal ylol bilgisayarı ekranı normal cyclone tarzı wince cihazlarda çalışmıyor.

Android cihazda ise çalışmaya devam ediyor.

Saygılarımızla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Merhaba;

Aracınızdaki orjinal ylol bilgisayarı ekranı normal cyclone tarzı wince cihazlarda çalışmıyor.

Android cihazda ise çalışmaya devam ediyor.

Saygılarımızla

Yeni parti geldomi kursad bey

HTC Butterfly cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet geldi gümrükte şu an, yarın alırız.

Foruma soyle guzel bir fiyat yapsaniz olmaz mi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı nick ile "Kar Elektronik" adıyla başka bir forumda DH satış yapıyormusunuz acaba?

ordaki beyfendi ile görüşmüştüm de acaba sizmisiniz diye merak ettim.

Ayrıca güncel fiyat bilgisi varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Evet Dh'de de ben yazıyorum.

Forum fiyatı 1450 lira olur arkadaşlar.

Takdir edersiniz ilk ve tek stabil Android cihaz bizde, bu cihazların fiyatları diğer firmalarda 2000 lira ve cihazları stabil çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Takdir edersiniz ilk ve tek stabil Android cihaz bizde, bu cihazların fiyatları diğer firmalarda 2000 lira ve cihazları stabil çalışmıyor.

Dogru sma ufakta olsa bir farkliligimiz olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Dh de açılan konu şu an kilitlenmiş ancak orda verdiğiniz fiyat android cihaz için 750 lira idi.

Bu cihaz orda sattığınızdan farklı bir cihazmıdır hocam?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Yakında yeniden başlayacağız orada da,

Fiyat 1490 lira idi. Karıştırıyor olmalısınız, zira 750 liraya Wince cihaz bulmak bile zordur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasa için bugün teslim aldım. Zamanlama biraz kötü oldu, bayram öncesi montaj yaptırmaya zaman yok gibi. Bugün veya yarın ana üniteyi kendim monte etmeye çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...