Jump to content

Android Mazda 3 (Yeni ve eski kasa) Multimedya Cihazı

Kar Elektronik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İzmir'de nerede montaj yapılabilir? bilen var mı?

Bagajı açınca bagaj üstü iki hoparlörün de bağlantısının yapılmamış olduğunu farkettim. Görüntü var ses yok yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Eski kasa için olanına, sanırım 7" ekran, hangi ekran koruyucu film uyar, bilen var mı? Henüz üzerinde gelen koruyucuyu kaldırmadım ama ekran hassasiyetini yok ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yeni kasa için olanına ipad koruyucu filmi alıp keserek uydurmuştum. Bi taneden iki parça rahat çıkmıştı, eski kasaya hayli hayli çıkar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesme biçme işlemi bana pek pratik gibi gelmedi. 4 kenarı dik açılı tutturmak zor olurdu.

7" ekran koruyucu diye aratınca, ortadaki 7" ekranla birlikte kenarda kalan cam çerçeceyi de kapsayan ve aslında 8-9 inç büyüklüğüne denk ekran koruyucular da listeleniyor. Satıcıların bu hataya düşmemesi gerekiyordu. Düşmeyen biri olmuş, elindeki ekran koruyucularının tam ölçüsünü vermiş. Ondan bizimkine tam olarak uyanını aldım.

Ölçtüm, eski kasa mazda 3 android cihaz ekranı, tam olarak 153*87 mm.

satın aldığım yer http://www.ebay.com/itm/221284536218

paypal ile 15-16 TL arası birşey çekti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burdan yakınız..

bu videodaki seti almak istiyorum ancak eski kasa olmasına rağmen konsol sanırım biraz farklı.

ayrıca nerden alınabilir.. daha çok bilgisi gerekli.

forumdan böyle bir şey takmış olup kullanan birileri varmı acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

son çıkan 4.0/4.1 android double din cihazlar çok iyi görünüyor.Eski cihazlarda ram ve işlemci çok iyi değildi malum konu android olunca ram ve işlemci performansı cihazın performansını belirliyordu.Neyse uzun lafın kısası şu son model cihazları Kar elektronik getirmeye başlamış ama mazda 3 için getirecek mi bilgilendirirse sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bu konuda gelen sorulara cevaplar:

OBD Bluetooth adaptörü, maalesef her bluetooth alıcısıyla çalışmıyor. Satıcılar bu konuda teknik bilgiye sahip olmadıkları için, bilgi de veremiyorlar, garanti de. OBD adaptörü, kablolu olmalı.

LPG kitlerinin beyin okuyucusunun kablosu var, sürücü de var ancak android uyumlu yazılım yok.

Cihaz, android 2.2 sürümüne sahip olduğundan, güncel değil, güncel yazılımlarla uyumsuz, mevcut videoların yaygın standardı olan h264 de desteklemiyor.

Bluetooth arayüzü, tatmin edici değil, değiştirmek de mümkün değil.

Cihaz bu haliyle, esasen piyasada 150 lira civarında satılan tabletlerle aynı donanım ve yazılıma sahip. Araç için çerçeveye ve giriş çıkış port formlarına sahip olması dışında ilave bir özelliği yok. Güncel android cihazlar, araçlara uyarlanana dek, araç için android cihaza bu denli yüksek para verilmesi, çok akılcı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Android cihaz düşünenler için bu cihazı inceleyebilirsiniz:

http://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=701848&CatId=bs132220&Fstate=&/Android-Mazda-3-Double-Din,-Multimedya-Cihaz%C4%B1.

Video:

Yeni videolar full Android cihaz için yakında çekeceğim.

Site artık kapanmış. Bilginize arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuda gelen sorulara cevaplar:

OBD Bluetooth adaptörü, maalesef her bluetooth alıcısıyla çalışmıyor. Satıcılar bu konuda teknik bilgiye sahip olmadıkları için, bilgi de veremiyorlar, garanti de. OBD adaptörü, kablolu olmalı.

LPG kitlerinin beyin okuyucusunun kablosu var, sürücü de var ancak android uyumlu yazılım yok.

Cihaz, android 2.2 sürümüne sahip olduğundan, güncel değil, güncel yazılımlarla uyumsuz, mevcut videoların yaygın standardı olan h264 de desteklemiyor.

Bluetooth arayüzü, tatmin edici değil, değiştirmek de mümkün değil.

Cihaz bu haliyle, esasen piyasada 150 lira civarında satılan tabletlerle aynı donanım ve yazılıma sahip. Araç için çerçeveye ve giriş çıkış port formlarına sahip olması dışında ilave bir özelliği yok. Güncel android cihazlar, araçlara uyarlanana dek, araç için android cihaza bu denli yüksek para verilmesi, çok akılcı değil.

Selam,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apdroid.tabtalk&hl=en

Şu uygulamayı telefonunuza ve gps'inize kuracaksınız. Bluetooth veya wifi üzerinden tercihinize göre birbirleri ile bağlayıp gps üzerinden bu programla arama yapacaksınız. Eğer çalışırsa arabirimi düzgün bir program üzerinden aramanızı yapıyor olacaksınız.

Denerseniz ben de merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...