Jump to content

Mazda3 Spoiler Jant Yay Filtre Yapmak İstiyorum

ilhankocak91
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar  park lambası xenon gibi küçük değişikliklerimi yapmayı başardım. :D Elime  bi miktar para geçicek sizden yardım istiyorum  sizce spoiler ve vanalı egzoz sistemi mi yaptırmalıyım yoksa spor yay mı? ikiside kafa kafaya gelicek gibi duruyo ama aracımda 15 jant var yay komik dururmu  ama bi yandan kampanyadan da yararlanmak istiyorum kararsız kaldım hangisini önerirsiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 132
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

18

• EfeAksoy

14

• ilhankocak91

34

• murat2580

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Marşpiyelle ilgili durum nedir acaba ? Bu arada yay her türlü işinize yara coilover var arkadaşımızda jant değişikliğinde de istediğiniz kadar alçaltıp yükseltebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marşpiyel varmış ama göremedim ben yani siparişle getircek adam ben onu almak istemediğim için getirtip inceleyemiyorum da . Çalıştığı firmayı öğreniyim teli alırım siz ararsınız olmadı. Coilovere param yetmiyor malesef :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonradan takılan xenon farlar artık ağır kusur kabul edilip muayeneden geçmeyecekmiş,boşuna masraf etmeyiniz.

Zaten  geçmiyordu,muayene dönemi geldiğinde eski ampuller takılıp  vize alınır çıkar çıkmaz tekrar eski haline döndürülür :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hiç sorun yaşamadım hafif kusur bile yazmamışlardı.alarm da sorun vardı servise gittiğimde beyni bozulmuş dediler.değiştirelim dediler bende gerek yok tamamen iptal edin dedim.bu arada xenon larda bir sorun yoktu bununda beyni arızalı dediler.onuda iptal ettirip.normal lambaya geçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar  park lambası xenon gibi küçük değişikliklerimi yapmayı başardım. :D Elime  bi miktar para geçicek sizden yardım istiyorum  sizce spoiler ve vanalı egzoz sistemi mi yaptırmalıyım yoksa spor yay mı? ikiside kafa kafaya gelicek gibi duruyo ama aracımda 15 jant var yay komik dururmu  ama bi yandan kampanyadan da yararlanmak istiyorum kararsız kaldım hangisini önerirsiniz ?

15'' jantta yayların güzel duracağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende ondan tedirgin oluyorum :(  bu arada konuştum bahsettiğim abiyle  şimdiye kadar hiç marspiyel takmamış garanti veremiyorum diyo plastik yok fiberden yapıyorlar ama deneyemedim hiç şimdi güzel derim sana mahçup olmayayım dedi.Efe polyester e bakmalarını önerebilrim anca dedi bilginize :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar  Spor yay uygulamasını yaptırmış bulunmaktayım.Fakat jantlarımın  15 olması rahatsız ediyor. Bugun bi jant sordum ama tam içime sinmedi sizlerinde fikrini almak isterim alternatif jant öneriniz varmı ? 

post-8116-141695294501_thumb.jpg

post-8116-141695294508_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaylar için hayırlı olsun diyorum. Jant tipi ile ilgili ben yorum yapmayacağım, bu tamamen senin göz zevkine kalmış bence.Burada önemli olan şu; olabildiğince hafif jant seç,jant teknik değerlerinin aracına uygunluğundan emin ol, ve elbette belli bir kalitede jant al.

Rot ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm. benim aracın ön tarafında yarım santim fark çıktı, ayrıca yeni olarak almış olduğum lastiklerin balansı araca takılıyken yapılmadığı için balans ayarı da bozuktu.Yeniden balans yaptırmak zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim  ayarları serviste yapıldı. Bu jant hafif ve kaliteli o çok makul ama renk ve şekil konusunda içime sinmeyen birşeyler var :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim 18'' advanracing jantlar lastikleri biconlari ile satılıktir bilginize.jantlarin 0adet fiyatı suan 1200tl gibi bir rakam bende 2500 e falan satabilirim  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende ondan tedirgin oluyorum :(  bu arada konuştum bahsettiğim abiyle  şimdiye kadar hiç marspiyel takmamış garanti veremiyorum diyo plastik yok fiberden yapıyorlar ama deneyemedim hiç şimdi güzel derim sana mahçup olmayayım dedi.Efe polyester e bakmalarını önerebilrim anca dedi bilginize :)

Benim MPS spoiler i tasarımcı Celal Yabuz yaptı, milimine kadar ölçerek yapıyo zaten tasarımcı olduğu için..Efe polyester in baş tasarımcısı zaten şu an kendi işini yapıyo. Benim tanıdığım olduğunu söyle, güzel fiyat verir ;)

Ayrıca 2. yorumdaki jant STI jantı gibi duruyo, 1000 miglia ya da OZ mu bu jant?

Sarı yerine Gunmetal rengini tercih et bence ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.Üstündeki jantlar 18  lastik ebatı (215/45R18)93W Michelin pilot exalto kesinlikle yakıtı etkilemiyor tam tersi performans biraz daha artıyor  8) Sizlerde 18 düşünüyorsanız lastik ebatınız 215/45R18 olsun. Ama 225/40R18 takarım diyorsanız lastikler dışarı cıkıyor çamurluktan çirkin görünüm oluyor(bence)  :)  Bana soracak olursanız çok memnunum.Araç daha kaslı ve heybetli bi görünüme bürünüyor.Yani kısaca artıları daha çok DipNot: 17jant ile 18 arasında 1cm bile yok denecek kadar fark var.Ama lastik konusunda fiyatlar 17ye göre biraz daha külfetli    :tey::kafa:

post-7092-141695294524_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim MPS spoiler i tasarımcı Celal Yabuz yaptı, milimine kadar ölçerek yapıyo zaten tasarımcı olduğu için..Efe polyester in baş tasarımcısı zaten şu an kendi işini yapıyo. Benim tanıdığım olduğunu söyle, güzel fiyat verir ;)

Ayrıca 2. yorumdaki jant STI jantı gibi duruyo, 1000 miglia ya da OZ mu bu jant?

Sarı yerine Gunmetal rengini tercih et bence ;)

Oz ultraleggara'ya benzettim yanlışta hatırlıyor olabilirim. Gunmetal rengi için +1000 diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.Üstündeki jantlar 18  lastik ebatı (215/45R18)93W Michelin pilot exalto kesinlikle yakıtı etkilemiyor tam tersi performans biraz daha artıyor  8) Sizlerde 18 düşünüyorsanız lastik ebatınız 215/45R18 olsun. Ama 225/40R18 takarım diyorsanız lastikler dışarı cıkıyor çamurluktan çirkin görünüm oluyor(bence)  :)  Bana soracak olursanız çok memnunum.Araç daha kaslı ve heybetli bi görünüme bürünüyor.Yani kısaca artıları daha çok DipNot: 17jant ile 18 arasında 1cm bile yok denecek kadar fark var.Ama lastik konusunda fiyatlar 17ye göre biraz daha külfetli    :tey::kafa:

17'' hem touring hemde impressive için standart değil.Touring standart 15'', impressive standart 16'' jant var.Orjinal ebatlı her iki lastikle yapılan karşılaştırmamda, bahsettiğiniz 215/45/18 lerin  çapı 15 mm civarında artıyor. Bundan ötürü yakıt tüketimi azalmak bir yana, bir miktar artar ve ayrıca performanstan kastınız torksa eğer oda bir miktar düşer.Bu duruma dikkat edilerek seçim yapılması daha doğru olur.  Diğer yandan büyük jant kullanmak görsel anlamda bencede güzel görünüyor,aracınız da gayet hoş olmuş, kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotoğraftaki jant konig markaydı modelini bilmiyorum. Şuan yeni jantımı almış bulunmaktayım. Pazartesi takılıcak ayar vs yapılcak en kısa zamanda görselleri eklerim yorumlar için teşekkürler.

post-8116-14169529453_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakın zamanda o kadar farklı jant baktım ki göbeğindeki armasından siz konig deyince farkına vardım. Bence güzel bir jant seçmişsiniz, güle güle kullanmanızı diliyorum. Aracınızın üzerinde takılıyken resimlerinizi ve yorumlarınızı paylaşmanızı merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotoğraftaki jant konig markaydı modelini bilmiyorum. Şuan yeni jantımı almış bulunmaktayım. Pazartesi takılıcak ayar vs yapılcak en kısa zamanda görselleri eklerim yorumlar için teşekkürler.

Bu jantımı aldınız aldıysanız çok güzelmiş :tey: ve kaç inç? Lastik seçimi olarakta 215 genişliğini aşmayın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...